Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
BASKETNEWS.COM

Tornike Shengelia is set to join Virtus Bologna, sources say BasketNews. According to sources, one of the best frontline players in the EuroLeague reached an agreement for the contract termination with CSKA Moscow and will join the Italian powerhouse. Shengelia had to pay a buyout out of his own pocket to make this transfer. His contract with CSKA was valid until 2023, but due to the war in Ukraine, Shengelia decided to leave Moscow. New player registration in the EuroCup closes on March 8th at ...

Ήταν από καιρό κοινό μυστικό. ΑΝ γίνει κανα περίεργο να έχουμε αποκλεισμό των ρώσικων όχι μόνο φέτος αλλά και του χρόνου τότε θεωρώ ότι θα βάλουν τους Ιταλούς που καιρό τώρα το κυνηγάν. Αξίζει η Ιταλία και 2η ομάδα. Έχουν μεγάλο μπάτζετ και η διοργάνωση θα χρειαστεί να αναπληρώσει το κενό ποιότητας που θα έχει δημιουργηθεί. Στις ρώσικες δεν υπολογίζω την τσσκα που είναι μέτοχος και ένα απο τα μεγαλύτερα πορτοφόλια καιρό τώρα οπότε για τα μάτια τους θα βρεθούν λύσεις. Το πολύ πολύ να δίνουν όλα τα παιχνίδια εκτός Ρωσίας και να αναγκαστούν να μειώσουν λίγο το μπάτζετ τους (όχι όπως φέτος που λέγαν 30%, εδώ γελάμε). Και θα βρούν παίκτες που δεν θα έχουν θέμα να αγωνιστούν εκεί. Τα λεφτά θα είναι πολλά ξανά. Θ έχουν πιο περισορισμένες επιλογές θεωρώ.

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Είναι τεράστια προσθήκη και η Βίρτους δείχνει ότι θέλει να ανέβει επίπεδο και από του χρόνου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρωλιγκα. Ειδικά αν λείπουν οι ρωσικές ομάδες (αμφιβάλλω, αλλά λέμε), η ωραιότερη Λίγκα της Ευρωπης θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική με δυο ιταλικές ομάδες και την Παρτιζαν του μελιτζάνα (σας έλειψε; εμένα καθόλου).  

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Πάντως για μέχρι το καλοκαίρι πήγε, οπότε να δούμε

• Μου αρέσει 2

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Απο εγκυρους ξενους δημοσιογραφους παντως βγηκε οτι πηγε μεχρι το καλοκαιρι και μετα εχει κλεισει στην Μπαρτσελονα

• Έκπληκτος! 1
  • Create New...