lefterisalex Δημοσιεύτηκε 8 Μαρτίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 8 Μαρτίου 2022 Συγκλονίζει ο Στακόφσκι μιλώντας στο «10» από το εμπόλεμο Κίεβο: «Σας παρακαλώ, βοηθήστε μας» (pics) WWW.TO10.GR Ο Στακόφσκι, φορώντας παραλλαγή και κρατώντας στα χέρια του όπλο, μιλάει αποκλειστικά στο «10» από το Κίεβο και την εμπόλεμη ζώνη. Μπήκα να διαβάσω ειδήσεις της ομάδας μας και είδα αυτό...ειλικρινά δεν είχε νόημα να συνεχίσω να διαβάζω άλλα άρθρα. Θα μου πεις και τι να κάνουμε να σταματήσουμε να ζούμε?? Όχι βέβαια απλά οι ειδήσεις αυτές κάνουν όλα τα άλλα (ποια βαθμολογία θα ισχύει, με ποιον θα σταυρώσουμε στα play-off κτλ) να φαίνεται τόσο μικρά και ανούσια... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Δημοσιεύτηκε 9 Μαρτίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 9 Μαρτίου 2022 Η γενιά μας(εγώ είμαι 42) δεν έχει ζήσει πόλεμο έτσι όπως έζησαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας.Οποτε όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα και κάθεσαι και αναρωτιέσαι,αν είναι δυνατόν την εποχή που ζούμε,που πρέπει να φτιάξουμε κάτι για τα παιδιά μας που θα αναλάβουν μετά από εμάς,εμείς καταστρέφουμε ο ένας τον άλλον με όπλα.....Έλεος... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Severin Δημοσιεύτηκε 3 Αυγούστου 2023 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 3 Αυγούστου 2023 On 8/3/2022 at 5:35 ΜΜ, lefterisalex έγραψε: Συγκλονίζει ο Στακόφσκι μιλώντας στο «10» από το εμπόλεμο Κίεβο: «Σας παρακαλώ, βοηθήστε μας» (pics) WWW.TO10.GR Βεβαίως: τον άκουσαν οι Δυτικοί. Πάντα πρόθυμοι όταν αφορά έννοιες όπως η ...Δημοκρατία και η ...Ελευθερία. Οι αμερικάνοι μάλιστα υπερθεμάτισαν: "Μαζί σας! Εμείς, θα βάλουμε τα λεφτά. Εσείς, το αίμα". Ετσι ακριβώς! Να πώ ότι μου σηκώθηκε η τρίχα κάγγελο; Περριτεύει. Το τέλος του πολέμου, το έχουν δεί μόνο οι νεκροί." Santayama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts