Μετάβαση στο περιεχόμενο

μεγαλη νικη του ερυθροου


Recommended Posts

Μεγάλη νίκη για τα αδέλφια μας. Δεν πρέπει να ξεμυαλιστούμε και να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να περάσουμε κάπως την ρεάλ. Δεν γίνεται να χάνει συνέχεια όσο χάλια και να είναι. Το καλό για μας είναι ότι θα πάνε φουλ΄για την νίκη με μιλάνο. Θα πάει πολύ και άλλη ήττα και μάλιστα στην έδρα τους. Δεν έχουν εξάλλου σημαντικές απουσίες.

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

  • Admins

και μάλιστα το ματς Μιλάνο-Ρεάλ είναι για εμάς διαμάντι γιατί οπως και να πάει,εμείς ευνοούμαστε. Αν βέβαια κερδίσουμε αύριο.

Link to comment
Share on other sites

  • Admins

Όπως έχει πει κι ο Γιώργος σε άλλο ποστ είναι πολύ νωρίς για μολύβια. Δεύτεροι-τριτοι σημαίνει όπως είναι τώρα τα πράγματα πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς. Έχουμε Ζελά, Μπάρτσα και τέσσερα εκτός έδρας δηλαδή συζητάμε για 10-0 σερί νίκες από Φλεβάρη που νομίζω καμία ομάδα δεν έχει κάνει φέτος. Και όλοι τρέχουνε, μαρκάρουν σκληρά και θέλουν να μπουν play offs. Πρέπει να χάσουν αναλογικά οι τρείς καλύτερες ομάδες περισσότερα ματς από μας πράγμα δύσκολο. Να δούμε.

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Δε νομίζω ότι το ζητούμενο είναι να κάνουμε αήττητο σερί. Η ιστορία έχει δείξει ότι ομάδες που έφτασαν με σερί έκαναν την ήττα όταν δεν έπρεπε. Και οι ήττες σε αυτό το στάδιο έχουν τα θετικά τους επειδή το μυαλό μένει στο κεφάλι και ξέρεις ότι αν δεν παίξεις θα χάσεις.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...