Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατάταξη στο ΝΒΑ,έξι στροφές πριν το τέλος της Regural Season..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Recommended Posts

https://www.espn.com/nba/standings

image.png.6fe50e8b5bccfb506bb7916195e8ce7d.png

Το ανεβάζω για να δούμε τις ομάδες και να κάνουμε τα απαραίτητα προγνωστικά,καθώς τώρα ξεκινάνε τα σοβαρά παιχνίδια...

Τροποποιήθηκε > από ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
  • Σε ευχαριστώ 1

• Admins

Μεγάλη απογοήτευση οι Λέικερς και οι Νετς, σε Δύση και Ανατολή αντίστοιχα.

Τα έχει δει όλα ο Λεμπρόν με τα ΚΑΠΗ που μάζεψε στην ομάδα και είναι (με ελάχιστες εξαιρέσεις) εμφανής η δυσκολία της ομάδας να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ρέγκιουλαρ και να μπει στα πλέι οφ. Ειδικά οι συχνοί τραυματισμοί του Ντέιβις έχουν ισχυρό αρνητικό αντικτυπο στο σύνολο αφού ο Λεμπρόν είναι απελπιστικά μόνος και πάλι με ελάχιστες εξαιρέσεις. Οι Λέικερς αποτελούν ένα ακόμη παράδειγμα ότι στο μπάσκετ δεν αρκεί να μαζεύεις αστέρια για να κερδίσεις (και μάλιστα ηλικία +35), αφού τα αστέρια δεν επαρκούν ούτε καν για να σε στείλουν στα πλέι οφ.  

Στην Ανατολή κανείς δεν περίμενε τόσο αγκομαχητό των Νετς αλλά ο Νας υπολόγιζε χωρίς τον πανίβλακα Ίρβινγκ (αγαπημένος μου παίχτης αλλα...) και τον κλόουν Χάρντεν, που όχι μόνο δεν εμβολιάστηκε (ο πρώτος) αλλά πήρε στο λαιμό του ολόκληρη την ομάδα του Κέι Ντι που στηριζόταν πάνω του. Πιστεύω ότι όπως και οι Λέικερς θα μπουν τελικά στα πλέι οφ αλλά θα σκουπιστούν γρήγορα. 

Στην κορυφή αδιαφιλονήκητο φαβορί είναι φέτος οι Σανς που παρουσιάζονται ακόμα πιο δυνατοί από πέρσι με μόλις 13 ήττες σε 67 μάτς. Βέβαια, ο Γιάνναρος απέδειξε πέρσι γιατί είναι το μεγαλύτερο όνομα στο ΝΒΑ σήμερα και γιατί και φέτος θα δεινοπαθήσει όποιος συναντήσει τους Μπακ στην ποστ σίζον. Κρίμα για τους τραυματισμούς στο Σικάγο. Μαιάμι θα δείρουν κόσμο. Ουόριορς και  Τζαζ σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια με τους πρώτους να έχουν τον πρωτο λόγο ως ανταγωνιστές των Ήλιων και λόγο εμπειρίας αλλά και λόγο Στέφ. Σφήνα θα μπουν και οι Αρκούδες του αδιανόητου Μοράντ που κάνει τα πάντα. Ερωτηματικό παραμένουν και φέτος οι Μαβς του Ντόνσιτς που κάνει πλάκα αλλά μάλλον δεν επαρκεί. Τέλος, στην Ανατολή ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρότζεκτ των Φίλις με τον Προσέσορα Εμπίντ να βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για MVP, αλλά και τον μούσια που πήρε την απόφαση να τους ενισχύσει αφήνοντας στα κρυα του λουτρού το Μπρούκλιν και αποδεικνύοντας περίτρανα πόσο κλόουν είναι και από τα Λιντλ μάλιστα. Διόλου ευκαταφρόνητος αντίπαλος η Φιλαδέλφεια με πάγκο και ενέργεια. 

Για μένα ο τελικός στην Ανατολή θα είναι Μπακς-Μαιάμι και στη Δύση Σανς-Ουόριορς, χωρίς ασφαλώς να ξέρω αν γίνεται τελικά να διασταυρωθούν.  Τελικός όπως πέρσι με νικητές τους Σανς φέτος, επιστέγασμα μιας τεράστιας καριέρας για τον CP3 (εγώ πάλι με Σπανό να ψαχνόμαστε με DAZN τα χαράματα στην Ικαρία για να δούμε το γκέιμ 7). 

• Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 1

Αναλυσαρα όπως πάντα.Και εγώ βλέπω Ανατολή Φιλαδέλφεια και Δύση τους Σανς.Δεν ξέρω πως θα εμφανιστούν οι Μπακς του Γιάννη αλλά δεν πιστεύω να κάνουν το back to back.Μακαρι να διαψευστω...

• Πρόεδρος

Απογόητευση οι Showtime φέτος η αλήθεια είναι, αλλά αν μπουν στα playoff ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει...

Φανταστείτε να ματσάρουν οι Bucks με τους Nets στον 1ο γύρο έτσι όπως έγιναν τα πράγματα με τους τραυματισμούς των Nets ... Δύσκολη εξίσωση φέτος, μάλλον θα είναι η χρονιά των Suns και βλέπω να παίζουν με Maiami στον τελικό επειδή το Maiami παίζει πάντα σκληρή άμυνα στα play-off

• Μου αρέσει 1

• Create New...