Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Αν και προσωπικά, θεωρώ λίγο γκαντεμιά να συζητάμε κάτι τέτοιο από τώρα, ας γράψει εδώ όποιος σκέφτεται σοβαρά να είναι στο Βελιγράδι ή έχει ήδη κλείσει την διαμονή του. Ο σκοπός είναι να δούμε πόσοι είναι, ώστε να μιλήσουμε με την ΚΑΕ σε επόμενο στάδιο για τα εισιτήρια, όπως είχαμε κάνει παλιότερα σε F4, πχ Κωνσταντινούπολη. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας αφήσουμε έτσι, θεωρήστε το ΔΕΔΟΜΕΝΟ. 6
Admins Geo Poulidis Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Αν είμαστε εκεί θα πάω κατά 90%. Αλλά δεν κλείνω πριν να είναι σίγουρο.
Panagiotis-7 Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Αν με το καλο πάμε κατα 80% θα παω ..για αρχή εκανα μια προκρατηση σε δωμάτιο αλλά μπορώ να το ακυρώσω μεχρι 15 μαιου. Εισητηρια εννοείται δεν θα κλεισω θα περιμένω εφόσον περάσουμε να παρω απο την Καε. Αν θέλετε να κανονίσουμε κάποιοι απο εδω μέσα να παμε ομαδικά θα ηταν καλο σαν σκέψη. 3
Admins Nick Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Καλή πρωτοβουλία αυτη η ενότητα καθώς αν θέλουμε να πάμε πολλοί μαζί θέλει μια οργάνωση και κουβέντες από νωρίς. Κι εγώ σχεδιάζω να πάω με απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά να είμαστε εκεί. Οπότε ναι, σίγουρα ενδιαφέρομαι. Ας πουν και οι υπόλοιποι και βλέπουμε ανάλογα. 2
Komninos7 Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Καλημέρα. Κι εγώ θα πάω εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Dimitris Mantzoros Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Καλημέρα ομάδα!!! Ενδιαφέρομαι για 5 εισιτήρια, παει-δεν πάει η ομάδα!Έχουμε κλείσει αεροπορικά και διαμονή! Να ενημερώσω πως λόγω covid φοβηθηκαμε να πάρουμε διαρκείας, ενώ έχουμε ένα Euroleague Pass οπότε δεν έχουμε κάποια προτεραιότητα. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια εκ μέρους του γκρουπ. Ακομα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με τον αρμόδιο της ΚΑΕ. Αν χρειαστείτε και τα στοιχεία μας, με μεγάλη μου ευχαρίστηση!
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 @Dimitris Mantzoros πριν τα playoff δεν θα έχουμε την ευκαιρία να έχουμε νέα. Αφού βγουν τα ζευγάρια και γίνει έστω ο πρώτος αγώνας, θα βρούμε την άκρη με την ΚΑΕ, πάντα έτσι κάνουμε. Άρα από εσένα κρατάω 5 άτομα 1 1
Panagiotis-7 Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 30 λεπτά πριν, Dimitris Mantzoros said: Καλημέρα ομάδα!!! Ενδιαφέρομαι για 5 εισιτήρια, παει-δεν πάει η ομάδα!Έχουμε κλείσει αεροπορικά και διαμονή! Να ενημερώσω πως λόγω covid φοβηθηκαμε να πάρουμε διαρκείας, ενώ έχουμε ένα Euroleague Pass οπότε δεν έχουμε κάποια προτεραιότητα. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια εκ μέρους του γκρουπ. Ακομα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με τον αρμόδιο της ΚΑΕ. Αν χρειαστείτε και τα στοιχεία μας, με μεγάλη μου ευχαρίστηση! Στις 14/3 βγαίνουν τα εισητηρια στο ιντερνετ οποτε μπορείς να προσπαθήσεις να τα κλείσεις και απο εκει. Εφόσον θα πας παει δεν πάει η ομάδα πιστεύω θα βρεις εύκολα 1
Dimitris Mantzoros Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 @Panagiotis-7 Αυτό σκεφτόμαστε απλα αν κλείσουμε εισιτήρια και εν τέλει πάει η ομάδα, πως θα είμαστε με τους Ολυμπιακούς... αν και μεταξύ μας, αν προκριθούμε το 70% θα είναι Ολυμπιακοι καο Σέρβοι εκεί μεσα😉
Konstantinos konstantinou Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, lancelot said: @Dimitris Mantzoros πριν τα playoff δεν θα έχουμε την ευκαιρία να έχουμε νέα. Αφού βγουν τα ζευγάρια και γίνει έστω ο πρώτος αγώνας, θα βρούμε την άκρη με την ΚΑΕ, πάντα έτσι κάνουμε. Άρα από εσένα κρατάω 5 άτομα Ο κουμπάρος μου είναι μίσος Σέρβος απ το Βελιγράδι, όποτε θα πάω και εγώ…. Με την προϋπόθεση να πάμε! 4 άτομα
Κώστας Σπανός Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Κι εγώ το ψήνω άγρια. έτοιμος ήμουν να πάω Βελιγράδι το 2005 και τελευταία στιγμή μου άλλαξε ιδέα ο πατέρας μου, δευτερη φορά την ίδια μαλακία δεν την κανω... Και τώρα τα σοβαρά προβλήματα: Αν πάω θα θέλει να έρθει και η δικιά μου, αλλά μια φορά που την έφερα ΣΕΦ φάγαμε 30άρα από την Μπαρτσελόνα 3
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Κι εγω ψηνω τα κολληταρια να παμε. Ειτε περασουμε στο φαιναλ φορ ειτε οχι. 4 ατομα. Λεμε να παμε με αυτοκινητο για να εχει πιο χαβαλε στο δρομο. Θα ξερω σχετικα συντομα
Number5 Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 (edited) Ποτέ εισιτηρία τόσο νωρίς ... Οι προληπτικοί θα με νιώσουν Τροποποιήθηκε > 10 Μαρτίου 2022 από Number5
stefos16 Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Αν προκριθούμε, θέλω και εγώ 2 εισιτήρια!
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 17 Μαρτίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 17 Μαρτίου 2022 Λοιπόν σκέφτομαι για 9αρι πουλμανακι, ποιος ψήνεται να μιλήσω με καε για εισιτήρια. @Panagiotis-7μιλά με τον δικό σου 1
Recommended Posts