Nikos Lepipas Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου 2022 (edited) Μετά τις εξελίξεις με τις Ρωσικές ομάδες αλλά κυρίως λόγω της πειστικής εμφάνισης στο Μόναχο, ο Ολυμπιακός καλείται να εισπράξει τους κόπους του με μια νίκη στο Βερολίνο. Υπό κανονικές συνθήκες η νίκη θα πρέπει να έρθει πιο εύκολα σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα αλλά έστω και αν ακούγεται τετριμμένο η Άλμπα είναι μια καλή και επικίνδυνη ομάδα ειδικά στην έδρα της. Νομίζω όμως ότι είναι αυτό που λέμε στο χέρι του Ολυμπιακού το αποψινό παιχνίδι καθώς αν πιάσει το 80% των αμυντικών στάνταρ θα νικήσει εύκολα. Άλλωστε αν θέλουμε να μιλάμε για τετράδες και f4 τέτοια ματς τα καθαρίζεις. Η αφέλεια που επέδειξε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο στο Μόναχο μπορεί να γίνει μάθημα και η αντίδραση στο δεύτερο οδηγός για την επικράτηση. Οι παίκτες επιστρέφουν ένας ένας στα υψηλά επίπεδα απόδοσης κάτι που είναι κρίσιμο για την τελική ευθεία πριν τα πλέι οφ. Αν θέλετε μια πρόβλεψη εκ μέρους μου καθώς είμαι και αισιόδοξος από τη φύση μου, η τρίτη θέση είναι εφικτή και η συμμετοχή μας σε ένα f4 μετά από χρόνια κάτι περισσότερο από πιθανό... Οψόμεθα Τροποποιήθηκε > 10 Μαρτίου 2022 από Nikos Lepipas
Recommended Posts