Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τελική ευθεία


Nikos Lepipas

Recommended Posts

Μετά τις εξελίξεις με τις Ρωσικές ομάδες αλλά κυρίως  λόγω της πειστικής εμφάνισης στο Μόναχο, ο Ολυμπιακός καλείται να εισπράξει τους κόπους του με μια νίκη στο Βερολίνο. 

Υπό κανονικές συνθήκες η νίκη θα πρέπει να  έρθει  πιο εύκολα σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα αλλά έστω και αν ακούγεται τετριμμένο η Άλμπα είναι μια καλή και επικίνδυνη ομάδα ειδικά στην έδρα της.  Νομίζω όμως ότι είναι αυτό που λέμε στο χέρι του Ολυμπιακού το αποψινό παιχνίδι καθώς αν πιάσει το 80% των αμυντικών στάνταρ θα νικήσει εύκολα. 

Άλλωστε αν θέλουμε να μιλάμε για τετράδες και f4 τέτοια ματς τα καθαρίζεις. 

Η αφέλεια που επέδειξε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο στο Μόναχο μπορεί να γίνει μάθημα και η αντίδραση στο δεύτερο οδηγός για την επικράτηση.

Οι παίκτες επιστρέφουν ένας ένας στα υψηλά επίπεδα απόδοσης κάτι που είναι κρίσιμο για την τελική ευθεία πριν τα πλέι οφ.

Αν θέλετε μια πρόβλεψη εκ μέρους μου καθώς είμαι και αισιόδοξος από τη φύση μου, η τρίτη θέση είναι εφικτή και η συμμετοχή μας σε ένα f4 μετά από χρόνια κάτι περισσότερο από πιθανό... Οψόμεθα

Τροποποιήθηκε > από Nikos Lepipas
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.