Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 12 Μαρτίου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 12 Μαρτίου 2022 Ερώτηση πρώτη, ποιος ήταν εκείνη την εποχή υπεύθυνος ομάδας, θυμάται κανείς; Εγώ το πιστεύω πως ίσως έγιναν...κάπως έτσι τα πράγματα. Και στην δική μου λογική...ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ τελικά. Πάντα είχα μένος για τον παίκτη για την κίνηση αυτή, ήμουν και πιο μικρός είχα φάει αμάσητα όσα διάβαζα μάλλον τότε στο φώς Απόψεις; 1 1
Admins Nick Δημοσιεύτηκε 12 Μαρτίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 12 Μαρτίου 2022 Γιατί να μη το πιστέψω; Τότε οι αρλουμπες ήταν πιο δύσκολο να εξακριβωθούν και απ αυτά που λέει ο παίχτης προφανώς καλά έκανε και πήγε. Μεγάλη διαφορά η διοίκηση να είναι από πάνω με το να πετάει αετό. Ο Σωκράτης στο μπάσκετ μας έκατσε κάτω για πολλά χρόνια. 1
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 12 Μαρτίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 12 Μαρτίου 2022 Μετα απο πολλη σκεψη και βλεποντας πλεον τα πραγματα πιο ψυχραιμα μπορω να πω ....... να παει να γαμηθει κι αυτος και ο Παναθηναικος 2 3
Number5 Δημοσιεύτηκε 12 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 12 Μαρτίου 2022 @lancelot Κατά 90% είμαι σίγουρη πως ήταν ο Σταυρόπουλος ,δεν ξέρω αν διαχειριζόταν όλα τα θέματα γιατί επί Κόκκαλη κανείς δεν είχε τον πρώτο λόγο .. Αλλά για τον Παπανικολάου ,όλοι είχαμε μια πίκρα , οι εφημερίδες πάντα φταίνε , αλλά τα πράγματα πλέον είναι χειρότερα με τα social media και τις εκατοντάδες ''σελιδες'' που υπάρχουν για (και καλα) ''[παρα] πληροφόρηση Όπως και να'χει πάντα μία μετακίνηση στον βάζελο ,προκαλεί δυσφορία , αν και πλέον για'μενα (λόγω ηλικίας) δεν με ακουμπάει τόσο .
Recommended Posts