Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

21 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague] @ Zalgiris - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Εβδομάδα διπλής αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα με το πρώτο ματς να είναι ο εξ αναβολής αγώνας με τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία την Τρίτη. Η συγκυρία είναι τέτοια που πάλι σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν για εμάς πρέπει να περάσουμε από το Κάουνας και να αποδείξουμε για πολλοστή φορά φέτος ότι έχουμε για τα καλά επιστρέψει. Τα επόμενα ματς ξεκινώντας από αυτό της Τρίτης είναι δοκιμασίες της επένδυσης του Μπαρτζώκα στο πνευματικό κομμάτι του παιχνιδιού. Κόντρα σε ομάδες οι οποίες θα πεθάνουν στο παρκέ χωρίς συγκέντρωση, εγρήγορση και αποθέματα υπομονής κάτω από ζώνες και σκληρά μαρκαρίσματα θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Να δούμε αν θα κάνουμε αυτά που κάναμε σωστά στον πρώτο γύρο κουβαλώντας τη φθορά του δεύτερου.

• Μου αρέσει 2
  • Απαντήσεις 22
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Βεζένκοφ 21π

• Μου αρέσει 2
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Ο κακός μας δαίμονας κέρδισε μα ματσάρα τη Μπαρτσελόνα πριν 3 μέρες και δεν θα είναι καθόλου εύκολη η αποστολή μας στο Κάουνας. Παίζουν μπασκετ ποιότητας κυρίως στο ανοιχτό γήπεδο και είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή. Έχω δυστυχώς προβλέψει ήττα, ψεύτης να βγω αλλά πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και συνεχώς για να το παρουμε. Ευχομαι η ήττα στο Βερολίνο να σημανε αφύπνιση αλλά είναι γεγονός ότι με τόσο κλειστό ροτέισον κάθε ματς για εμάς βασίζεται στην απόδοση της άμυνάς μας. Αν κατέβουμε οπως με την Άλμπα, δεν έχουμε καμία ελπίδα κι ας είναι η Ζαλγκίρις προτελευταία.

• Μου αρέσει 3
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Πολύ δύσκολο ματς, ειδικά στην φόρμα που είναι η Ζαλγκίρις τελευταία. Είμαι πάντα αισιόδοξος, Ντόρσει 24 καυτοί πόντοι!

• Μου αρέσει 2

Δημοσιεύτηκε

Δύσκολο ματς βάση και των τελευταίων αποτελεσμάτων και από τις 2 πλευρές αλλά πιστεύω ότι έστω και δύσκολα θα πάρουμε το διπλό! 🤞🏻

Φαλ 16 πόντοι στην τρέλα 😜 

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Δύσκολο παιχνίδι, να δούμε πως θα αντιδράσουν οι παίχτες μετά την ήττα από την Άλμπα. Λογικά θα μασάνε σίδερα στην άμυνα. Βέβαια 2 μέρες μετά παίζουμε με τον βάζελο...

Δημοσιεύτηκε

Σλούκας 18 πόντους και 7 ασίστ

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Δυσκολο παιχνιδι και εγινε ακομη πιο δυσκολο απο την ωρα που ανοιξε το γκαντεμοστομα του ο Λαρεντζακης. Πιστευω ομως οτι η ομαδα θα αντιδρασει μετα την ηττα απο την Αλμπα.

Ντορσει 23 ποντοι

• Χαχαχαχα 1
Δημοσιεύτηκε

Από την έναρξη του φόρουμ,είναι η πρώτη φορά που ψηφίζω ήττα για το γούρι...ένα καλό παιχνίδι από Σακίλ,το χρωστάει από πέρυσι,20 πόντους.

Δημοσιεύτηκε

σλουκ 16 ποντοι

• Create New...