Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τελική ευθεία.


Recommended Posts

"Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται..." λέει ο σοφός λαός. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία λοιπόν μιας χρονιάς που έτσι όπως εξελίχθηκε γέμισε προσδοκίες τον κόσμο του Ολυμπιακού, θα είναι κρίμα να γκρεμιστεί ότι με πολύ κόπο χτίστηκε.

Μετά την σφαλιάρα του Βερολίνου (είχα γράψει ότι θα είναι δύσκολο ματς αλλά δεν πίστευα ή δεν ήθελα να πιστέψω ότι μπορεί να χαθεί), το ματσάκι στο Κάουνας μετατρέπεται σε must καθώς τα περιθώρια στενεύουν. Μην μας ξεγελά η διαφορά από την Εφές καθώς οι Τούρκοι δεν αποκλείεται να τελειώσουν χωρίς άλλη ήττα την regular season. Άλλωστε αν θέλουμε να τους αποφύγουμε θα πρέπει να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση μάλλον.

Έτσι και αλλιώς πάντως, η μέχρι σήμερα πορεία επιβάλλεται να εξαργυρωθεί με το πλεονέκτημα στα πλέι-οφ. 

Σε αντίθεση λοιπόν με την παιδική χαρά που παρουσιάσαμε στο β' ημίχρονο στο Βερολίνο, σήμερα η σοβαρότητα στην άμυνα και η συνέπεια στην επίθεση είναι απαραίτητη για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και δεν πιστεύω να αρχίσουν οι εκπτώσεις τώρα γιατί ακολουθεί το δήθεν ντέρμπι με τον βάζελο... Έγραψα προχθές ότι τέτοια ματς (με την Άλμπα) πρέπει να τα παίρνεις αν θες να έχεις ουσιαστικές βλέψεις. Λοιπόν έγινε μία γκέλα, απαγορεύεται δεύτερη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δύσκολο το σημερινό. Κάθε άλλο... αλλά πρέπει να δείξουμε και εμείς την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που διαθέτουμε. Με προσπάθεια στην άμυνα και να βγουν μπροστά οι προσωπικότητες... Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...

Συνεχίζω να είμαι αισιόδοξος και θέλω να βλέπω το Βελιγράδι στην άκρη του τούνελ. Αλλά αυτό θα έρθει με πολύ ιδρώτα και κόπο... Τίποτα δεν θα μας χαριστεί.

Τροποποιήθηκε > από Nikos Lepipas
  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

5 λεπτά πριν, Nikos Lepipas said:

 

 

Τροποποιήθηκε > από Nikos Lepipas
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...