Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαιτητές του ντέρμπι.

Recommended Posts

WWW.FACEBOOK.COM

🔴🟢Αυτοί θα διευθύνουν το ματς του ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (17/3, 21:00), για την 30η αγωνιστική της Euroleague.

• Μου αρέσει 1

• Admins

Ο Λοττερμοζερ είναι ένας εξαιρετικός διαιτητής με εμπειρία, παλιάς σχολής (αφήνει το ξύλο), ίσως ο φυσικότερος διάδοχος του ανυπέρβλητου Λαμονικα. Αντίθετα ο Περεθ είναι ίσως ο χειρότερος με εμπειρία, ισπανική σχολή βέβαια με πολλές παραστάσεις αλλά και πρωταγωνιστής σε μεγαλες μας ήττες (Ζαλγκίρις πέρσι, Φενέρ φέτος). Τον Ιανουάριο απέβαλε με δυο απανωτές τεχνικές ποινές τον Μπαρτζωκα δίνοντας ρεσιτάλ μαλακιας. Ο Χορντοφ είναι ένας τρίτος τίμιος, μέτριος προς το καλό συνήθως. Θεωρώ καλό τον ορισμό κυρίως για την παρουσία του Λοττι. Εύχομαι ο Περεθ να κάτσει στα αυγά του 

• Μου αρέσει 1

WWW.EUROHOOPS.NET

Το Basketball Champions League μάς βάζει στα ενδότερα ενός αγώνα, μέσω του διαιτητή!

Πολύ ενδιαφέρον βίντεο και θα ακολουθήσουν και άλλα βλέπω. Οι επαγγελματίες θα το εκτιμήσουν περισσότερο θεωρώ @Geo Poulidis.

Φυσικά, αν θέλετε moderators, μπορείτε να το ποσταρετε ως ξεχωριστό θέμα. 

Τροποποιήθηκε > από Ton Kouts
  • Το λάτρεψα! 2

• Πρόεδρος

Τι θεικό βίντεο πραγματικά. Απολαυστικό. Σε επίπεδο Euroleague θα ήταν ωραίο να δούμε κάτι αντίστοιχο

• Μου αρέσει 1

• Admins

Εγω απο τωρα θα πω

Λοτερμοζερ το νου σου. Δεν ξερουμε που μενεις, αλλα μπορουμε να μαθουμε

• Χαχαχαχα 3

• Admins
14 λεπτά πριν, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ said:

Εγω απο τωρα θα πω

Λοτερμοζερ το νου σου. Δεν ξερουμε που μενεις, αλλα μπορουμε να μαθουμε

Ευκολακι 😂😂😂

• Χαχαχαχα 1

• Admins
1 ώρα πριν, Ton Kouts said:
WWW.EUROHOOPS.NET

Το Basketball Champions League μάς βάζει στα ενδότερα ενός αγώνα, μέσω του διαιτητή!

Πολύ ενδιαφέρον βίντεο και θα ακολουθήσουν και άλλα βλέπω. Οι επαγγελματίες θα το εκτιμήσουν περισσότερο θεωρώ @Geo Poulidis.

Φυσικά, αν θέλετε moderators, μπορείτε να το ποσταρετε ως ξεχωριστό θέμα. 

Έτσι κάπως είναι η καθημερινότητα μας στο γήπεδο. Ένας συνεχής αγώνας ισορροπίας ανάμεσα στο δίκιο και στην ταχύτητα αντίδρασης. Ένας συνεχής αγώνας ανάμεσα στην ικανότητα να διαβάζεις τι ακριβώς συμβαίνει μπασκετικά και την ικανότητα να παραμένεις ψύχραιμος ακόμα και μπροστά σε 5000 ανώμαλους που σε βρίζουν. Βέβαια στην Α2 δεν έχουμε ριπλέι και η δουλειά είναι ακόμα πιο δύσκολη, αλλά το βίντεο αυτό δείχνει με μεγάλη σαφήνεια την πλευρά του πρώτου διαιτητή σε ένα ματς. Και την ευθύνη. Και την ευγένεια. 

Η Ευρωλίγκα είχε κάνει κάτι αντίστοιχο με κάμερα πάνω στη φανέλα των διαιτητών στο φ4 του Βερολίνου το 2016. Από εκείνο το φ4 έχω τη φανέλα του Λαμονικα με την οποία σφύριξε τον τελικό και έχει μια τρύπα στο ύψος του στέρνου 😄

Αν θέλετε κάποτε μπορούμε να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση για τη διαιτησία στο μπάσκετ και να σας λύσω πολλές απορίες. Κυρίως του @ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 🤪

• Μου αρέσει 1
  • Χαχαχαχα 2

• Admins
1 λεπτό πριν, Geo Poulidis said:

Έτσι κάπως είναι η καθημερινότητα μας στο γήπεδο. Ένας συνεχής αγώνας ισορροπίας ανάμεσα στο δίκιο και στην ταχύτητα αντίδρασης. Ένας συνεχής αγώνας ανάμεσα στην ικανότητα να διαβάζεις τι ακριβώς συμβαίνει μπασκετικά και την ικανότητα να παραμένεις ψύχραιμος ακόμα και μπροστά σε 5000 ανώμαλους που σε βρίζουν. Βέβαια στην Α2 δεν έχουμε ριπλέι και η δουλειά είναι ακόμα πιο δύσκολη, αλλά το βίντεο αυτό δείχνει με μεγάλη σαφήνεια την πλευρά του πρώτου διαιτητή σε ένα ματς. Και την ευθύνη. Και την ευγένεια. 

Η Ευρωλίγκα είχε κάνει κάτι αντίστοιχο με κάμερα πάνω στη φανέλα των διαιτητών στο φ4 του Βερολίνου το 2016. Από εκείνο το φ4 έχω τη φανέλα του Λαμονικα με την οποία σφύριξε τον τελικό και έχει μια τρύπα στο ύψος του στέρνου 😄

Αν θέλετε κάποτε μπορούμε να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση για τη διαιτησία στο μπάσκετ και να σας λύσω πολλές απορίες. Κυρίως του @ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 🤪

Η μονη απορια που εχω εγω σε σχεση με την διαιτησια ειναι αν η Παντερ πλενει τα πιατα με Fairy απλο η με λεμονι.

• Χαχαχαχα 2

• Create New...