Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλοκαιρινή μεταγραφολογία στην πιο κρύα άνοιξη


Recommended Posts

    Έχω γράψει για διάφορα παιχνίδια αλλά όχι αυτό με τον παο. Τι να γράψεις και τι να πείς εξάλλου? Η εικόνα μίλησε από μόνη της. Να μην το πάρουν χαλαρά μόνο στο πρωτάθλημα τώρα. Εμένα μου ήρθε άλλη έμπνευση μετά. Τι ωραία θα ήταν να μείνουμε τόσο ανώτερη τους για καιρό. Πόσο δύσκολο μοιάζει αυτό? Όχι πολύ για το άμεσο τουλάχιστον μέλλον καθώς αν το σκεφτείτε πάμε για ένα από τα πιο ήσυχα καλοκαίρια στην ομάδα μας. Πάμε να τα δούμε αναλύτικά λοιπόν.
  472121445_.jpg.5054698b6136a156dd848b8a706cbc4f.jpg                                   1351819276_.jpg.722ec0039f0b484eb4c67d90986c4a24.jpg                                            2121770127_.jpg.f048ef446a41a0081a63bdfb2c5f8884.jpg
   Ποιοί παίκτες από τους βασικούς μας έμεναν φρι το καλοκαίρι? Έκανα ήδη το σπόιλ ούτε ήταν κρατικά μυστικλα εξάλλου. Φάλ, Σάσα και Ντόρσει. Η διοίκηση έδειξε αντανακλαστικά και κατάφερε να πείσει τους 2 πρώτους με ανανέωση για 3 χρόνια μάλιστα. Υπάρχει πάντα ο ΄΄φόβος΄΄ του ΝΒΑ αλλά δεν είναι πιθανό το σενάριο για κανέναν επειδή και οι ίδιοι δεν καίγονται. Καλύτερα 1ος στο χωριό καμιά φορά. Ο Ντόρσει αντιθέτως είναι άλλη πάστα. Δεν το έχει κρύψει ποτέ πόσο το θέλει και θα το επιδιώξει ξανά φέτος με τις όποιες πιθανότητες του. Τα τελευταία χρόνια εξάλλου πάει και η κουτσή Μαρία γτιατί όχι και ο Τάιλερ? Θα επανέλθω για εκείνον στο τέλος.                              
1693816957_.jpg.3ca29e07c87f840ac86f2e172aaf8c6b.jpg   Πάμε και στο 2nd unit.  larentzakis-768x512.jpg.f72ed11f3aa3d3fd5739d6facc9f86c6.jpg
Μεγάλη κουβέντα άνοιξε το καλοκαίρι εντελώς απρόσμενα για τον Μακίσικ και το ίδιο πιστεύω θα γίνει και φέτος. Για κάποιο λόγο φυτεύτηκε η ιδέα ότι έπρεπε σόνι και καλά να πάμε σε πιο δυνατό 3ρι με καλύτερο σουτ. Αυτό θα έφερνε στην έξοδο τον Σακίλ άσχετα αν πολλοί ΄΄χτυπιόντουσαν΄΄ να ανανεώσει και αυτός πρόωρα την προηγούμενη χρονιά και να μην ΄΄κοιμούνται΄΄ μερικοί. Το πιο αστείο είναι ότι δεν ήταν καν δική τους πραγματικά ιδέα. Οι περισσότεροι άρχισαν να το πιπιλάν όταν το γράψαν δημοσιογράφοι ή κάποιον σπίκερ. Τι και αν υπήρχε και η επιλογή του Σάσα στο 3 κάτι που έκανε επίσης με μεγάλη επτυχία πέρυσι όταν χρειάστηκε λόγω τραυματισμών? Την ώρα που στο 4   
φαινόμασταν υπερβολικά γεμάτοι? Για να μην χανόμαστε. Μακίσικ και Λάρι μπορεί να έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου οπότε τζάμπα αναλώνομαι. Αν έχουν δεν πρόκειται να μπούμε σε επιλογή να τους αποδεσμεύσουμε. Άν όχι πιστεύω θα ανανεώσουν με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Λάρι είναι Έλληνας και όταν είναι στα καλά του παίζει σαν ευρολιγκάτος παίκτης. Ο δε Μακίσικ είναι ο παίκτης που πάντα θα τα δώσει όλα, δεν ξεμένει από ενέργεια, δεν θα γκρινιάξει για το πόσο και πότε θα παίξει. Σεληνιάζεται συχνά και με τον βάζελο. Ο ίδιος σε δηλώσεις του έχει πεί τα καλύτερα για την ομάδα μας. Αν πηγαίναμε σε αλλαγή και με γνώμονα το παρελθόν πιο πιθανό είναι να πάμε σε κάτι χειρότερο παρά καλύτερο ή εστω το ίδιο. Και μην ξεχνάτε παίκτης με καλύτερο σουτ που να παίζει και άμυνα στοιχίζει πολλά και μπορεί να αποφέρει κόντρες ή γκρίνια με΄σα στην σεζόν καθώς ο Πάπ ήταν και θα είναι βασικός όσο κρατάει σε τοπ επίπεδο.
 hassan_martin.thumb.jpg.27a85040b40c2c2b4bae8654065b3d01.jpg Πάμε στον Χασάν. Έγιναν τα γνωστά το καλοκαίρι. Γράφτηκαν πολλά. Ξαναέκανε μικροεπεμβάσεις μέσα στην χρονιά. Χρειάστηκε τον χρόνο του.  Στα τελευταία παιχνίδια μας ξαναθυμίζει τον παίκτη τον οποίο φέραμε με σημαντικό ρόλο. Παίζει καλή άμυνα. Δεν θα γίνει απροσπέραστο τείχος αλλά δεν χρειλαζεται κιόλας. Επιθετικά θυμίζει τον παίκτη που πριν τραυματιστεί πέρυσι ήταν ο πιο εύστοχος παίτης της διοργάνωσης. Με τον Σλούκα βρίσκονται με κλειστά μάτια όντας 2 χρόνια πια μαζί. Μπορεί να μην είναι νέος Χάινς αλλά για 2ο μπορείς να ζητάς κάτι καλύτερο? Εφόσον δεν προκύψουν άλλα θέματα νομίζω μένει με κλειστά τα μάτια από την μερία μας. Ούτε θα στοιχίσει πολλά. ΝΒΑ δεν υπάρχει περίπτωση. Μόνο αν βρεθεί ομάδα να τον θέλει για βασικό στην Ευρολίγκα πράγμα επίσης δύσκολο. 
1708174632_.jpg.8288fcbdfc6b6d182157a2c423a84121.jpg  Και οι τελευταίες εκκρεμότητες. Ο Ζαν Σάρλς μοιάζει ο μοναδικός που θα αποχωρήσει σχεδόν βέβαια. Δεν προκαλέι προβλήματα, δεν διαμαρτύρεται αλλά πολύ δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι για αυτόν. Να είναι 1-2 τα παιχνίδια που να μπορείς να βρείς και να πείς ότι προόσφερε στην ομάδα ουσιαστικά. Κρίμα γιατί πέρυσι στο 2ο μισό και φέτος στα φιλικά έδειχνε έτοιμος για step up. Αμοίβεται και με 400 χιλ που σίγουρα δεν τα βγάζει. Έπαιξε τώρα με τον πάο και σε έκανε αν έχεις αντιδράσεις σαν αυτές του προέδρου. Με τον φευγάτο Σάρλς λοιπόν πας σε παίκτη ή ρισκάρεις με Έισι? Ξεκάθαρα δεν 1459385975_.jpg.fcef4b27a38b964e5ce0843aef71e94e.jpg
πρόσφερε φέτος και εξαιρετικά δύσκολα θα το κάνει. Η ποιότητα του παίτη είναι γνωστή. Υπάρχει οψιόν και για του χρόνου. Ο συνολικός χρόνος θα είναι άπλετος μαζί με το καλοκαίρι για να έχει γυρίσει στα κανονικά του επίπεδα. Φωνούλες λένε για θέματα χαρακτήρα. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με κάτι που δεν το ξέρω σίγουρα όμως. Αν κριθεί ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε ούτε μαζί του θα πάμε απλά σε νέο παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά. 4-5ρι (κυρίως 4ρι λογικά να  μπορεί να κατεβαίνει ο Σάσα στο 3 αν και όποτε χρειαστεί) με αθλητικά προσόντα. κΑτα δύναμιν και το καλύτερο δυνατό σουτ από απόσταση.
1734357605_.jpg.cf4ed3ed251dbb8957b570be765e87be.jpg  Φυσικά δεν ξεχνάμε την ψυχάρα. Νομίζω θα συνεχίσει και του χρόνου μαζί μας άλλη μια χρονιά σαν καθαρά 3η επιλογή για 4 και 5. Αν αποφασίσει ο ίδιος να κρεμάσει τα παπούτσια του θα πάμε σε κάτι συμπληρωματικό που δεν θα επηρεάσει έντονα την ομάδα.
    Εν κατακλείδι. Μας βλέπω με 1-2 αλλαγές του χρόνου. Μία πιο φανερή στο 4 εφόσον δν μείνει και ο Έισι και άλλη μια στα εξής κομμάτια. Είτε σε περίπτωση που φύγει ένας εκ των Μακίσικ ή Λάρι (που δεν πιστεύω) είτε σε πιο πιθανό ίσως σε σενάριο που χάσουμε τον Ντόρσει και χρειαστούμε μια νέα βασική μονάδα. Μακάρι να καταφέρουμε να τον πείσουμε να ανανεώσει πριν το καλοκαίρι ή στην αρχή αυτού. Κάποιοι δημοσιογράφοι λέγαν ότι αρχίζει και βλέπει το μέλλον του περισσότερο στην Ευρώπη παρά στο ΝΒΑ. Εγώ πιστεύω θα ψαχτεί και εφόσον δεν βρεί ξανά κάτι θα γυρίσει ξανά Ευρώπη κατά τον Αύγουστο. Τότε μπορεί να βρεθεί και καμιά πλούσια ομάδα που να μην της βγήκαν άλλοι στόχοι και να του σκάσει 1,5 μύριο. παίζουν πολλά ενδεχόμενα και τον Τάιλερ συγκεκριμένα τον φοβάμαι γιατί είναι πρώτα Αμερικανός (το έχει πει και σε παιχνίδι βρες τον παίκτη που κανει η ΚΑΕ και μετα είπε οτι ειναι mixed). Σε μας βέβαια θα έχει την μεγαλύτερη ελευθερία από οπουδήποτε αλλού. Σε ένα καλό σενάριο για μας δεν θα συμβούν όλα τα παραπάνω και θα παραμείνει αλλά αυτην την φορά με 2τες ή 3τες συμβόλαιο. Μονοετές δεν θα το δεχόμουν ξανά.
   υ/γ Αν πάμε για 4-5ρι ξανά θα κοίταγα ξανά την περίπτωση του Κώστα Αντ/μπο. Θα έχει προτάσεις, θα κοιτάξει ΝΒΑ και αυτός. Αλλά να έχουμε το νου μας.
 

Τροποποιήθηκε > από krakatheboy
ορθογραφικα και δεν μιλατε
 • Μου αρέσει 6
 • Το λάτρεψα! 1
Link to comment
Share on other sites

προεδρε @lancelot έκανα μια ωρα να το φτοαξω ομορφα με τις εικονες και μετα μου τα μαμησε ολα. χαχαχαχαα αλλιως τα δειχνει πριν την δημοσθευση και αλλιως μετα.

 • Μου αρέσει 2
 • Χαχαχαχα 3
Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα συμφωνήσω για τον Λίβιο και τον Εισί άλλα έχω μια αμφιβολία για Πρίντεζη.Θεωρω ότι θα είναι αυτή η τελευταία του σεζόν.Οποτε η ομάδα θα ψάξει λογικά για δύο τουλάχιστον τεσσαροπενταρια.Για τους κοντούς όπως τα είπες και με Ντόρσεϊ φυσικά.Αν ο Τάιλερ τελικά αποχωρήσει θα πρέπει να βρούμε έναν παρόμοιο παίκτη από το πάνω ράφι.μεγαλη εντύπωση μου έχει κάνει ο Οκομπο της Βιλερμπάν αλλά πιστεύω ότι θα γίνει μεγάλο παζάρι για αυτόν.Ειδωμεν...

 • Μου αρέσει 4
Link to comment
Share on other sites

@ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ αν και εφοσον αποχωρησει ο ντορσει θα δουμε τι και πως. πολλα ονοματα θα παιχτουν. για πρι νομιζω θα τον εχουμε και του χρονου....

 • Μου αρέσει 2
Link to comment
Share on other sites

 • Admins

image-345309-any818x650.jpeg.476775d16187b45726400b885bb8583d.jpeg

Σωστά τα λες Κρακ. Συμφωνώ με Θαλάσση για Πρίντεζη, είναι το πιθανότερο να αποχωρήσει. Οι θέσεις που θα χρειαστούν ενίσχυση είναι το 4 και 5 με παίχτες που θα μπορούν να παίξουν και στις δύο θέσεις. Θεωρώ ότι ο ΜακΚίσικ θα μείνει, είναι ένα πολυεργαλείο αλλά στο 3 υπάρχει τρύπα, γιατί ο Λάρι δεν είναι αυτό που ήταν στην αρχή της σεζόν. Δλδ πιστεύω ότι πάμε για 2 ή 3 παίχτες.

Υπάρχουν δυο μεγάλα ερωτηματικά: ο Έισι και φυσικά ο Ντόρσει. Ο μεν πρώτος δεν έχει πείσει ούτε τη μάνα του, πλην όμως ο Μπαρτζώκας τον...αγαπάει και μπορεί να τον περιμένει για του χρόνου, αν και έχω αμφιβολίες. Αν υπάρχουν και θέματα χαρακτήρα (πρώτη φορά το ακούω), δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει, τουλάχιστον θα το θεωρούσα υπερβολικό ρίσκο.

Θέμα Τάιλερ: είναι η δυσκολότερη μας υπόθεση μακράν. Έχουμε βρει ηγέτη στο σκοράρισμα, δεν είναι βέβαια Σπανούλης αλλά κάνει ζημιές σε κάθε αντίπαλο, παίζει και άμυνα, ξέρεις ότι θα σε κουβαλήσει, πράγμα πολύ σπουδαίο. Αλλά το σημαντικότερο που βλέπω είναι ότι ο ελληνοαμερικανός έχει και περιθώρια βελτίωσης και μάλιστα σημαντικά. Μπορεί να εξελιχθεί σε σουπερ σταρ στην Ευρώπη. Και αυτό βέβαια για εμάς σημαίνει ότι έχουμε βρει νέο φυσικό ηγέτη και πρέπει να τον κλειδώσουμε αν θέλουμε να πάμε παρακάτω. Και δεν είναι μόνο το ΝΒΑ που θα μας απασχολήσει, είναι και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που τον λιγουρεύονται. Αν θες να δώσεις συνέχεια σε αυτό το τεράστιο κεφάλαιο, πρέπει να του δώσεις όσα χρειάζονται, ίσως και 1,5Μ. Τώρα, δεν ξέρω αν πραγματικά μπορεί να σταθεί στο ΝΒΑ ένας παίχτης με τα χαρακτηριστικά του Ντόρσει όπως είναι σήμερα. Μπορεί να έπαιρνε χρόνο σε μικρές ομάδες αλλά όχι πάνω από 10 λεπτά. Τον ενδιαφέρει αυτό ή θέλει να είναι πρώτος στο χωριό και αυτός; Ο χρόνος θα δείξει αλλά ένα είναι βέβαιο: έχουμε μια χρυσή ευκαιρία να τον κρατήσουμε και να πάμε του χρόνου για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.    

 

 • Μου αρέσει 4
 • Το λάτρεψα! 1
Link to comment
Share on other sites

 • Admins

Είχε ακουστεί ότι το θέμα με την ανανέωση του Ντόρσει κολλάει στη χρονική διάρκεια της αποδέσμευσης του για το NBA. Αυτός θέλει με να έχει το περιθώριο να έχει επιλογή buy out από πρώτη χρονιά ενώ εμείς θέλουμε να έχει buy out από τη δεύτερη. Αν ισχύει αυτό για εμένα είναι λάθος προσέγγιση. Θα πρέπει να είναι κατανοητό από τους οργανισμούς ότι το NBA δε μπορεί καμία ευρωπαϊκή ομάδα να το ανταγωνιστεί οικονομικά και για κάθε παίχτη ως επαγγελματία η προτεραιότητα του είναι ο μισθός του, πόσω μάλλον αν είναι και Αμερικάνος έχει και επιπλέον κίνητρο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις καλές δημόσιες σχέσεις και να κάνεις παίχτες να αισθάνονται κομμάτι του οργανισμού με πρώτο και καλύτερο να τους ακούς και να τους δίνεις. Ας πάει να παίζει οχτάλεπτα στο Ντάλας αν εδώ έχει κάνει καλή πορεία, έχει πάρει λεφτά και έχει πάρει σεβασμό θα είμαστε οι πρώτοι που θα συζητήσει αν θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Έχουμε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος αλλά με τους ξένους είμαστε ακόμα λίγο ''my way or the highway''.

Ο Λάρυ έχει πολλή δουλειά να ρίξει ακόμα. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με γεμάτη ρακέτα μάρκαρε τον Κασελάκη όπως μαρκάρουν οι center και καλά μη του πάρει τα πόδια. Είχε αφήσει αρκετό χώρο στην εσωτερική για να περάσουν δύο παίχτες. Είναι 28 χρονών και ακόμα συζητάμε για το πόσο διαφορά έχει το παιχνίδι του όταν ακούει τον προπονητή του και πόσο διαφορετικός είναι όταν παρασύρεται τόσο που δε τον ακούει. Η συνεισφορά του στο πνεύμα της ομάδας είναι μεγάλη και παίχτες με τη μαχητικότητα του και το φιλότιμο του είναι απαραίτητοι αλλά η άποψη μου είναι ότι έχει συγκεκριμένο ταβάνι.

Πάντα έχουν ένα ενδιαφέρον αυτές οι συζητήσεις ωστόσο με τέτοια πορεία στην Ευρώπη τα πάντα είναι ανοικτά. Θα χρειαστούμε σίγουρα έναν καλό forward - συμφωνώ με τα παιδιά, ο Πρι έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα σταματήσει - και ενδεχομένως να κινηθούμε για δυάρι ή 'δυαροτριάρι' ανάλογα τι θα γίνει με Ντόρσει. Το σημαντικό είναι ότι με πορείες και με τίτλους ανακτούμε μέρος του brand name που είχαμε χάσει στην αγορά λόγω κακών εμφανίσεων, αποχώρησης απ το πρωτάθλημα και στάσης πληρωμών. Σε συνδυασμό με το κλείδωμα όλων των βασικών στελεχών πλην Τάιλερ θα μπορέσουμε να εστιάσουμε σε συγκεκριμένους παίχτες-στόχους με βασικότερο μας όπλο στις διαπραγματεύσεις κόντρα σε ισχυρότερες οικονομικά ομάδες το χρόνο συμμετοχής που θα παίρνουν αυτοί οι παίχτες και το potential διάκρισης.

 

 • Μου αρέσει 2
Link to comment
Share on other sites

Είναι λίγο νωρίς αυτά που κουβεντιάζουμε σαν γενικός σχεδιασμός γιατί μία αλλαγή διαφοροποιεί τις σταθερές της ομάδας. Θετικό ότι δεν ψάχνουμε πολλούς παίκτες. Ο Γιώργος θα μου κάνει εντύπωση να συνεχίσει. Άρα σου λείπουν μαζί με τον Γάλλο 2 παίκτες σίγουρα για το 4 και η θέση του Ντόρσει, που αν δεν βρεις Έλληνα (δεν νομίζω ότι θα υπάρξει για τα επόμενα 5 χρόνια κάτι σαν τον Βασίλη) κάθε καλοκαίρι με ή χωρίς συμβόλαιο θα είσαι αμφίβολος αν θα τον έχεις την επόμενη χρονιά. Αλλαγή κατάστασης με τις ρώσικες ομάδες εκτός ή με λιγότερο μπάτζετ σε ένα άθλημα, που οι περισσότερες ομάδες μπαίνουν μέσα. 

Τροποποιήθηκε > από elevog
 • Μου αρέσει 3
Link to comment
Share on other sites

@Geo Poulidis Για πρι η αλήθεια είναι πιο πολύ θέλω να μείνει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο πιθανό στην περίπτωση του. Αν δεν έχει θέμα να παίζει λίγο έως και καθόλου σε πολλά παιχνίδια θα μείνει αλλιώς όχι. Το λιγότερο που μας προβληματίζει. Για Έισι είναι απλά φήμες και απλά τις πέρνουμε υπόψιν. Για Ντόρσει δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε τα λεφτά αυτά. Όχι επειδή δεν τα έχουν οι αφοί αλλά για να μην ταραχτούν ισορροπίες στην ομάδα. Σήμερα παίρνει 850 χιλ $. Νομίζω θα πάει στο 1 μύριο στρογγυλά. Μάξ 1,2 εφόσον βρεί όντως και άλλες μεγάες προτάσεις από Ευρώπη μεριά. Μετά ποντάρουμε ότι θα έχει την περισσότερη ελευθερία σε μας. Γτ αν φτάσεις τον Ντόρσει 1,5 αν ήμουν Σάσα ή Φάλ θα είχα ενοχληθεί καθώς και με αυτούς έγιναν διαπραγματεύσεις και θα τους εξηγήθηκε γτ φτάσαν μέχρι το 1 μύριο σχεδόν! Γένικα όλοι θα ζητάνε περισσότερα μετά και μαζί με την έξτρα εφορία ξαφνικά οι αφοί θα πρέπει να βγάζουν μερικά μύρια παραπάνω κάθε χρόνο. Δεν είνει απλό. Πάντως αν έχουμε το ήσυχο καλοκαίρι που περιμένω είναι και ο λόγος που θα μπορούμε να περιμένουμε τον Τάιλερ ξανα με υπομονή και ίσως βγούμε ξανά οι μεγάλοι κερδισμένοι.

 • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Τα πολλά λεφτά σε ένα συμβόλαιο χαλάνε την χημεία της ομάδας, ιδίως στο μπάτζετ του Ολυμπιακού. Και χαλάνε και το παιχνίδι στο κρίσιμο σημείο. Μόνο σε θρύλους της ομάδας όπως ο Βασίλης και ο Γιώργος πχ. συγχωρείται ως αναγνώριση. Για αυτό τον λόγο δύσκολα θα κρατήσεις πολλά χρόνια ξένο, ενώ θα έχει ανεβάσει την αξία του σε εσένα. Θα πάει για τα λεφτά και καλά θα κάνει. Τώρα αν ο πόλεμος αλλάξει τις ισορροπίες φέτος το καλοκαίρι, εδώ είμαστε να το δούμε.

 • Μου αρέσει 2
Link to comment
Share on other sites

@elevog δεν θα αλλαξει πολλα ο πολεμος. η τσσκα ως μετοχος κιολας θα παραμεινει στην διοργανωση. ειναι και θεμα πρεστιζ. δν την συμφερει να την χασει και η φιμπα καραδωκει για να τελειωσει την ευρολιγκα σαν διοργανωση. θα δινουν ολα τα παιχνιδια εκτος απλα. τα εντος σε ουδετερο εδαφος. λεφτα εχουν. το μονο που θα τους στοιχισει ειναι οτι θα εχουν για 1η φορα περιορισμενες επιλογες σε παικτες γτ παρα τα λεφτα που θα εχουν να δωσουν καποιοι θα απαγορευεται να πανε απο τα κρατη τους και αλλοι δν θα θελουν οι ιδιοι. αντι της ζενιτ θα υπαρχει η βιρτους που θα ειναι εξισου δυνατη. μονο η ουνιξ θα χαθει καθως φαινοταν σαν δυναμη που ερχοταν για να μεινει. θα ηταν μια εξτρα αναβαθμιση. η παρτιζαν ερχεται με βλεψεις επισης. τελος οσο δν εχουμε πραγματικα πλουσιο μπατζετ δν ειναι κακο που δν θα μπορουμε να κραταμε τους καλους ξενους. οι Ελληνες δν πρεπει να χανονται...

 • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι είμαστε στην τελευταία σεζόν του Πρίντεζη και με όσα έχει δείξει θα είναι λάθος να συνεχίσει και του χρόνου. Είναι φανερό ότι είναι μια ταχύτητα κάτω και πρέπει να φύγει με το κεφάλι ψηλά. 

Για τον Έισι δεν έχω να πω κάτι δεν έχει δείξει ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του σαν 2ο 4άρι πίσω από τον Σάσα! Ο Λιβιό έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Τίμιο σουτ και καλός στα ριμπάουντ. Βγάζει διάθεση στην άμυνα, αλλά έχει σίγουρα προβλήματα. Εγώ βλέποντας το από την οπτική γωνία ότι κάθε χρόνο πρέπει το ρόστερ μας να ανεβαίνει και ένα λέβελ θα πω ότι πρέπει μαζί με Σάσα να έρθει ένα PF σχεδόν ισάξιο. Και αν είναι παίκτης που έχει το παιχνίδι με πλάτη ακόμα καλύτερα (σπάνιο βέβαια αυτό)

 

Όσο για τον Μάρτιν μια χαρά είναι για δεύτερος ΕΚΤΟΣ αν τιναχθεί καμιά μπάγκα στον αέρα και εκπληρωθεί το όνειρό μου Φαλ - Μιλου :innocent-icon:

 

Φυσικά όλα πρυποθέτουν (με κάποιο... δύσκολο... τρόπο) την παραμονή του Ντόρσι

Link to comment
Share on other sites

 • Admins
1 ώρα πριν, StamosK said:

Εγώ βλέποντας το από την οπτική γωνία ότι κάθε χρόνο πρέπει το ρόστερ μας να ανεβαίνει και ένα λέβελ θα πω ότι πρέπει μαζί με Σάσα να έρθει ένα PF σχεδόν ισάξιο.

Εξαιρουμένου του Μητογλου -που είναι Έλληνας και νομίζω έχει συμβόλαιο μέχρι του χρόνου- πώς θα χτυπήσεις οικονομικά παίχτη με απόδοση σαν του Σάσα από τις άλλες ομάδες; 

Η διοίκηση είναι διατεθειμένη να πληρώνει μέχρι ένα όριο τις υπεραξίες παιχτών και μόνο με τους Έλληνες είναι πιο ελαστική σ αυτό και στο ύψος των συμβολαίων ακόμα λιγότερο. Γι αυτό είναι αναγκαίο να έχουμε προπονητές σα τον Μπαρτζώκα (εντάξει Μπι είναι μόνο ένας αλλά κι άλλοι δουλεύουν με χαμηλά μπάτζετ) και να ανανεώνουμε πρόωρα όποιους μπορούμε και ευτυχώς το χουν πάρει χαμπάρι. Τους πολύ καλούς παίχτες - επιπέδου Ντόρσεϊ και πάνω- πολύ δύσκολα θα τους κρατάμε πάνω από ένα δύο χρόνια εκτός αν ανέβει δραστικά και αμετάκλητα το μπάτζετ ή αν είναι διατεθειμένοι οι αφοί να πάρουν μεγάλα ρίσκα πάλι όπως στο παρελθόν, πράγμα επίσης δύσκολο.

Γι αυτό ελάτε όλοι στο Βελιγράδι μπας και το σηκώσουμε φέτος γιατί είναι μαγικό το ταξίδι αλλά μόνο και που συζητάμε να είμαστε εκεί είναι ακόμα μεγαλύτερο κατόρθωμα. 🔴

 • Σε ευχαριστώ 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • Admins

@krakatheboyωραίο post, μπράβο σου που ασχολήθηκες! Με εικόνες κτλ, χαμός!

Στα μεταγραφικά, κατ'εμέ θες 3αρι ΚΑΙ 4αρι στις θέσεις των LJC και Acy. Χαρακτηριστικά των νέων αποκτημάτων 3 & D (τρίποντο και άμυνα).

Με 3 x ρώσικες εκτός του χρόνου, θα υπάρχει μεγάλη αφθονία ελεύθερων παικτών, κάτι που ενδεχομένως ρίξει τις τιμές.
Φανταστείτε (τυχαία τα παραδείγματα):
Ρεάλ -> Clyburn
Μπαρτσελόνα -> Toko
Efes -> Milutinov
.....

Δεν πρέπει κι εσύ σαν οργανισμός, να μπεις δυνατά για να αποκτήσεις κάποιον από αυτούς? Loyd π.χ. Οπότε αν σου κάνει νάζια ο Dorsey.....στον πάτο του!

:olympiakosbc: :Basketball-ball:

:gangs-icon: nico7

Link to comment
Share on other sites

×
×
 • Create New...