Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

19 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague] @ Villeurbanne (25/03, 21:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
      0
    • Όχι
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

@Μέλη

Μόλις δύο μέρες μετά το στραπάτσο στο πριγκιπάτο ο Ολυμπιακός αναμετράται με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία. Η νίκη είναι επιτακτική για να μην κινδυνεύσει το πλεονέκτημα έδρας για τα play off. Ένας αγώνας που θεωρητικά μας προβληματίζει αφου από τις εννιά ήττες συνολικά οι πέντε επήλθαν απο ομάδες αρκετά χαμηλότερης δυναμικής. Οι Γάλλοι έφυγαν από το Κάουνας με νίκη την τελευταία αγωνιστική και ανεξαρτήτου των δυνατοτήτων τους είναι μία μαχητική ομάδα στην έδρα της. Ας ελπίσουμε ότι θα παρουσιάσουμε το επαγγελματικό μας προφίλ και όχι το χθεσινό.

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

ντορσει 17 ποντοι

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Φάλ 18 π

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Φαλ : 12 πόντους   -   7 ριμπάουντ

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Η νίκη επιβάλλεται για να μας βοηθήσει το Σεφ στα playoffs,θα ποντάρω στον Σλούκα που και πέρυσι έκανε ματσαρα εκεί μέσα,18 πόντοι 10 ασιστ

• Έκπληκτος! 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

Dorsey 18π

Τροποποιήθηκε > από Ton Kouts
Δημοσιεύτηκε

Είναι πραγματικά δυσνόητο το πόσο διαφορετικοί μπορούμε να παρουσιαστούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι διαφορετικές οι μεταβολές στη διάρκεια μιας χρονιάς και άλλο πράγμα τα έντονα σκαμπανεβάσματα (εγκάρσια ταλάντωση). Ειδικά μετά από παιχνίδια με το βάζελο δείχνουμε να έχουμε αδειάσει (λογικό και ανθρώπινο). Με βάση αυτά που βλέπουμε φέτος περιμένω μια πολύ καλύτερη εμφάνιση στον 2ο αγώνα μας στη Γαλλία και άνετη νίκη.

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Θα παρει το αιμα του πισω ο Σλουκι. 18 ποντοι, 7 ασιστ

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Σλούκι Λούκ, 23 πόντοι, 7 ασίστ

• Create New...