Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα σε όλους, πολύ θετικό το αποτέλεσμα σήμερα....μπορώ να πω ότι το περίμενα. Περίμενα να βγάλουμε κάποια αντίδραση. Δεν θα κάνω κάποια ανάλυση. Υπάρχουν πολλοί  περισσότερο γνωστές από εμενα, οι οποίοι μπορούν να μιλήσουν για στατιστικές, plays....

Θα ήθελα να εκφράσω έναν φόβο... Δυστυχως η Ευρωλίγκα μας έχει ήδη τιμωρήσει με χρηματικό προστιμο. Σε περίπτωση υποτροπής λοιπόν, κινδυνεύει η έδρα...Όσοι πάνε  στο γήπεδο με την Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να είναι υπερ-προσεκτικοι. Κερδιθηκε ένα πλεονέκτημα έδρας εντός γηπέδου. Μη το στερηθούν οι παίχτες εξαιτίας χαζων δράσεων/ αντιδράσεων.

Τροποποιήθηκε > από Ανθη
Ορθογραφία
  • Μου αρέσει 7
  • Σε ευχαριστώ 1
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Ικανούς την έχω την 7 να τα γαμήσει όλα...

• Μου αρέσει 2
  • Με στεναχωρείς 2
  • Έκπληκτος! 1
  • Θυμωμένος 1

Δημοσιεύτηκε

@lancelot δεν ξέρω πως μπορούν να μαζευτούν... Είτε αν το παιχνίδι στραβωσει, είστε σε περίπτωση νίκης με την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο... Δεν ξέρω, ίσως θα ήταν καλύτερα να είναι αυτό κεκλεισμένων.

• Μου αρέσει 3
  • Έκπληκτος! 2
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Δεν νομιζω να γινει κατι. Η ΚΑΕ ηδη θα εχει ενημερωσει για το ενδεχομενο τιμωριας κεκλεισμενων. Πιο πολυ φοβαμαι μην γινει κατι αν στραβωσει κανενα ματς στα πλει οφς παρα το ματς με την  Μπαρτσελονα

• Μου αρέσει 4
Δημοσιεύτηκε

Θα τους μαντρώσουν ..δεν υπαρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο..!! Να παλεύεις όλη τη χρονιά κ για 10 αχαρακτηριστους...να τιμωρηθεί.. με την εδρα... θα λάβει μέτρα η διοικηση και η 7 θεωρω

• Μου αρέσει 4
Δημοσιεύτηκε

Ευτυχώς δεν διακυβεύεται κάτι σημαντικό με την Μπάρτσα. Σε όσα μεγάλα παιχνίδια γέμισε το γήπεδο για να γιορτάσει και ήταν όλοι σίγουροι για την νίκη, πάντα κάτι στραβωνε.

• Μου αρέσει 3
  • Admins
Δημοσιεύτηκε
7 ώρες πριν, ΤΡΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ said:

Θα τους μαντρώσουν ..δεν υπαρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο..!! Να παλεύεις όλη τη χρονιά κ για 10 αχαρακτηριστους...να τιμωρηθεί.. με την εδρα... θα λάβει μέτρα η διοικηση και η 7 θεωρω

Συμφωνώ. Δεν θα ανοίξει μύτη

• Μου αρέσει 3
Δημοσιεύτηκε

Μακάρι αν και αυτή η 100% πληρότητα με ανησυχεί... Μακάρι να υπάρξουν λέιζερ, κροτίδες... 🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Προσωπικά πιστεύω δεν θα γίνει τίποτα μόνο τους αγώνες με βάζελο φοβάμαι, όχι τους φετινούς, γενικά μιλάω 🤪

• Μου αρέσει 1
  • Create New...