Ανθη Δημοσιεύτηκε 25 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 25 Μαρτίου 2022 (edited) Καλησπέρα σε όλους, πολύ θετικό το αποτέλεσμα σήμερα....μπορώ να πω ότι το περίμενα. Περίμενα να βγάλουμε κάποια αντίδραση. Δεν θα κάνω κάποια ανάλυση. Υπάρχουν πολλοί περισσότερο γνωστές από εμενα, οι οποίοι μπορούν να μιλήσουν για στατιστικές, plays.... Θα ήθελα να εκφράσω έναν φόβο... Δυστυχως η Ευρωλίγκα μας έχει ήδη τιμωρήσει με χρηματικό προστιμο. Σε περίπτωση υποτροπής λοιπόν, κινδυνεύει η έδρα...Όσοι πάνε στο γήπεδο με την Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να είναι υπερ-προσεκτικοι. Κερδιθηκε ένα πλεονέκτημα έδρας εντός γηπέδου. Μη το στερηθούν οι παίχτες εξαιτίας χαζων δράσεων/ αντιδράσεων. Τροποποιήθηκε > 25 Μαρτίου 2022 από Ανθη Ορθογραφία 7 1
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 25 Μαρτίου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 25 Μαρτίου 2022 Ικανούς την έχω την 7 να τα γαμήσει όλα... 2 2 1 1
Ανθη Δημοσιεύτηκε 25 Μαρτίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 25 Μαρτίου 2022 @lancelot δεν ξέρω πως μπορούν να μαζευτούν... Είτε αν το παιχνίδι στραβωσει, είστε σε περίπτωση νίκης με την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο... Δεν ξέρω, ίσως θα ήταν καλύτερα να είναι αυτό κεκλεισμένων. 3 2
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 26 Μαρτίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 26 Μαρτίου 2022 Δεν νομιζω να γινει κατι. Η ΚΑΕ ηδη θα εχει ενημερωσει για το ενδεχομενο τιμωριας κεκλεισμενων. Πιο πολυ φοβαμαι μην γινει κατι αν στραβωσει κανενα ματς στα πλει οφς παρα το ματς με την Μπαρτσελονα 4
ΤΡΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Δημοσιεύτηκε 26 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 26 Μαρτίου 2022 Θα τους μαντρώσουν ..δεν υπαρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο..!! Να παλεύεις όλη τη χρονιά κ για 10 αχαρακτηριστους...να τιμωρηθεί.. με την εδρα... θα λάβει μέτρα η διοικηση και η 7 θεωρω 4
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Δημοσιεύτηκε 26 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 26 Μαρτίου 2022 Θέλω με σεμνότητα να ασελγησουμε πάνω στον κύριο Σάρας... 1 1
elevog Δημοσιεύτηκε 26 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 26 Μαρτίου 2022 Ευτυχώς δεν διακυβεύεται κάτι σημαντικό με την Μπάρτσα. Σε όσα μεγάλα παιχνίδια γέμισε το γήπεδο για να γιορτάσει και ήταν όλοι σίγουροι για την νίκη, πάντα κάτι στραβωνε. 3
Admins Geo Poulidis Δημοσιεύτηκε 26 Μαρτίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 26 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, ΤΡΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ said: Θα τους μαντρώσουν ..δεν υπαρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο..!! Να παλεύεις όλη τη χρονιά κ για 10 αχαρακτηριστους...να τιμωρηθεί.. με την εδρα... θα λάβει μέτρα η διοικηση και η 7 θεωρω Συμφωνώ. Δεν θα ανοίξει μύτη 3
Ανθη Δημοσιεύτηκε 27 Μαρτίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 27 Μαρτίου 2022 Μακάρι αν και αυτή η 100% πληρότητα με ανησυχεί... Μακάρι να υπάρξουν λέιζερ, κροτίδες... 🤞🤞🤞 1
Oikonomou Konstantinos Δημοσιεύτηκε 27 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 27 Μαρτίου 2022 Προσωπικά πιστεύω δεν θα γίνει τίποτα μόνο τους αγώνες με βάζελο φοβάμαι, όχι τους φετινούς, γενικά μιλάω 🤪 1
Recommended Posts