Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Να εχουμε στο μυαλο μας οτι η Εφες ετσι οπως εχει γινει με τις αναβολες των αγωνων οτι μπορει να διαλεξει αντιπαλο. Εχει ομαδες που την κυνηγουν και ακομη και αν βγουμε τριτοι αν θελει να μας διαλεξει θα το κανει. Εχει προσφατη την ηττα της απο την Αρμανι στην Τουρκια και μαλιστα με ανατροπη και κατι μου λεει οτι μας θεωρουν καλυτερο ματσαρισμα.

osfp.jpg

• Μου αρέσει 3
Δημοσιεύτηκε
Να εχουμε στο μυαλο μας οτι η Εφες ετσι οπως εχει γινει με τις αναβολες των αγωνων οτι μπορει να διαλεξει αντιπαλο. Εχει ομαδες που την κυνηγουν και ακομη και αν βγουμε τριτοι αν θελει να μας διαλεξει θα το κανει. Εχει προσφατη την ηττα της απο την Αρμανι στην Τουρκια και μαλιστα με ανατροπη και κατι μου λεει οτι μας θεωρουν καλυτερο ματσαρισμα.
osfp.thumb.jpg.49ad2fcd74b112ab35781a36fe307187.jpg
Μην είμαστε σίγουροι ότι θέλουν εμάς..dae0581629345ebe88584cff791c3232.jpg

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μου αρέσει 2
  • Έκπληκτος! 1

• Admins
Δημοσιεύτηκε
6 λεπτά πριν, Panagiotis-7 said:

Μην είμαστε σίγουροι ότι θέλουν εμάς..dae0581629345ebe88584cff791c3232.jpg

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορει να θελουν ομως την διασταυρωση με την τριτη θεση για να αποφυγουν και την Μπαρτσελονα στον ημιτελικο του φαιναλ φορ.

• Μου αρέσει 3
Δημοσιεύτηκε

Όλοι οι άλλοι να φοβούνται οχι εμείς.... 100 σενάρια θα βγάλουν όλοι οι έγκριτοι..  για το ποιοι μας προτιμούν και ποιοι δε μας ταιριάζουν...

• Μου αρέσει 4
  • Το λάτρεψα! 2
Δημοσιεύτηκε

@ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ Και εμείς γι'αυτό θέλουμε την Τρίτη θέση. Στα play off ας έρθει στο Σεφ όποιος θέλει... μέχρι και ο βαζελος:D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχαχαχα 3
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Στα παπάρια μας ο αντίπαλος στα πλέι οφ. ΚΗΔΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΝΤΑΝ. Δεν περνάς από το ΣΕΦ

• Μου αρέσει 4
  • Χαχαχαχα 2
Δημοσιεύτηκε (edited)

Μετά από τα σημερινά αποτελέσματα είμαστε πιο κοντά στην 4η θέση και την Εφές, αλλά υπάρχει ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρούμε και τη Μακάμπι. Είμαι περίεργος να δω την Εφές χωρίς το Μίτσιτς και εναντίον μιας ομάδας που έχει κίνητρο και παίζει τα ρέστα της για την πρόκριση. Και ίσως να βρει άλλη μια τέτοια στο Βελιγράδι. Θα φανεί την Παρασκευή στο Μόναχο αυτό.

Επίσης ούτε το Μιλάνο ενθουσίασε. Με εμφανίσεις σαν τη σημερινή ούτε τη Μονακό είμαι σίγουρος ότι κερδίζει ούτε την πλήρη Βιλερμπάν(αν και την τελευταία αγωνιστική οι Γάλλοι θα έχουν το μυαλό τους πιο πολύ να μην τραυματιστούν παρά να κερδίσουν).

Μόλις είδα ότι η Εφές έχασε σήμερα στην έδρα της από την Μπουγιουκσεκμετζέ!!! Με αυτή την ήττα μένει πίσω από τη Φενερμπαχτσέ, οπότε μόνο αδιάφορο ματς δεν ήταν. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ματς με την Άλμπα την Παρασκευή.

Τροποποιήθηκε > από T.W.Is.M.
  • Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη στο Αρμανι-Μονακο ,ο Θρύλος μας θα είναι τέταρτος.Συνεχιζω να πιστεύω,αυτό που είχα γράψει και παλαιότερα,ότι ήδη μας έχει επιλέξει η Εφές στα playoffs.Θυμηθειτε ότι έχουμε συναντηθεί ξανά στα playoffs της Ευρωλιγκας άλλες δύο φορές την προηγούμενη δεκαετία και οι σειρές πήγαν και οι δύο στο πέμπτο ματς.Συντασσομαι με κοουτς Μπαρτζώκα που είπε στην πρόσφατη συνέντευξη του,ότι το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο και πιστεύω ότι με τη δύναμη του κόσμου ,θα λυγίσει η πρωταθλήτρια Ευρώπης και δεν θα είναι στο F4.

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Τελικα απο οτι φαινεται η Εφες θα διαλεξει τελικα αντιπαλο. Η Μπαρτσελονα φανηκε οτι δεν ηθελε την Εφες στην πεμπτη θεση και πιθανο ημιτελικο μαζι της στο φαιναλ φορ και εσπρωξε οσο μπορουσε την Μακαμπι που ειναι σαφως πιο ευκολος αντιπαλος θεωρητικα.

Η Εφες αν αυριο χασει απο τον Ερυθρο θα πεσει πανω μας και με την σειρα της και αυτη δεν θα κινδυνευει να παιξει ημιτελικο με Μπαρτσελονα. Το μονο που ισως μπορει να κανει την Εφες να κυνηγησει την διασταυρωση με την Αρμανι ειναι τα προβληματα που εχει με την τιμωρια Μητογλου, τον τραυματισμο του Μελι και τα προβληματα με τον Κορονοιο.

Θα δουμε αυριο

• Μου αρέσει 2
  • Create New...