Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

24 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague] vs Barcelona (01/04, 21:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

@Μέλη

Στον τελευταίο αγώνα της κανονικής σεζόν για φέτος ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ την Παρασκευή 1η Απριλίου. Οι συστάσεις περιττεύουν για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους που είναι από τα φαβορί της κατάκτησης του τίτλου φέτος. Το ίδιο ισχύει και για εμάς που ολοκληρώνουμε τη φετινή έκπληξη και τη διοργάνωση με πλεονέκτημα έδρας. Μία νίκη παραπάνω θα μεγιστοποιήσει τις όποιες πιθανότητες έχουμε για την τρίτη θέση και από βδομάδα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας στη φάση των play offs.

• Μου αρέσει 4
  • Απαντήσεις 29
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Βεζένκοφ 22 π

• Μου αρέσει 2
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Μιροτιτς 26π. 

Θεωρώ το ματς ενδεικτικό για την πραγματική μας κατάσταση και το ποσο μακριά θα πάει η βαλίτσα, με βάση τα τωρινά δεδομένα. Η ομάδα είναι έτοιμη για τα πλέι οφ, για το φ4 είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε, με την έννοια ότι παρόλο που έχουμε πολλές πιθανότητες, παρουσιάζουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, ειδικά μακριά από το ΣΕΦ. 

• Μου αρέσει 2
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Dorsey, 25άρα - Αν δεν παίξουν Fall, Sloukas δεν έχουμε καμία ελπίδα, αλλά βλέπουμε. 

• Μου αρέσει 1

Δημοσιεύτηκε

Σλούκας 16p - 8a

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Αυτή τη στιγμή 4 παίχτες είναι με ίωση, Φαλ, Ντορσει, Σλουκας και ΜακΚίσικ. Θεωρούνται αμφίβολοι για το ματς. 

• Μου αρέσει 1
  • Με στεναχωρείς 1
  • Έκπληκτος! 1
Δημοσιεύτηκε

@Geo Poulidis Αν είναι στομαχικές διαταραχές, όπως γράφουν, οι πρώτοι θα προλάβουν. Ας βγούνε και άλλοι παίκτες της Αρμάνι ντοπέ και βγαίνουμε ξεκούραστα τρίτοι.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχαχαχα 2
Δημοσιεύτηκε

φαλ 17 ποντοι

Δημοσιεύτηκε

Ευελπιστούμε σε νίκη αν και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις απουσιες αν δεν παίξουν οι 4 που αναφέρονται είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα....

• Create New...