Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Ναι μωρώ ομάδα. Τι ζήσαμε και σήμερα. Τι παιχνίδι. Δεν θα κάνω το συνηθισμένο κατεβατό μου. Μια ομάδα χωρίς τον αρχηγό της, τον βασικό πύργο της και έναν Ντόρσει να θέλει αλλά να μην μπορεί κέρδισε ψυχωμένα μέσα από την άμυνα μια φλύαρη Μπάρτσα που για μια ακόμη φορά είχε διαιτική εύνοια. Ευτυχώς καμία σχέση με το κανονικό σφαγείο της Βαρκελώνης. Το τρίποντο του γουόκαπ ήταν οιωνός νίκης. Η άλλη ψυχάρα ο Πάπ με μια ταπάρα και μια πιρουέτα το τελείωσε. 3οι λοιπόν με πιο πιθανό αντίπαλο την Μακάμπι. Είναι στο χέρι μας ένα ακόμη φ4.
υ/γ  Μάγκα μπαρτζώ
υ/γ2 μην ακούσω κιχ για αντικατάσταση του Μακίσικ (mvp για μένα) για να φέρουμε ΄΄κανονικό΄΄ 3ρι
υ/γ3 Πούτ@ Πάντερ. Τα χω πεί και παλιότερα. Η διοίκηση να γίνει πιο δραστήρια και να ζητήσει να μην μας ξανασφυρίξουν 2-3 ΄΄διαιτητές΄΄. Τουλάχιστον βέτο για παιχνίδια από τους 8 και μετά. Θα είχε ενδιαφέρον η άποψη του Πουλίδη αν και συνηθίζει να τους καλύπτει όντας διαιτητής και αυτός οπότε κάπου του βγαίνει και αυτόματα.
υ/γ4 ζήλεψα όσους βρέθηκαν γήπεδο σήμερα. απίστευτη ατμόσφαιρα, ειδικά στο τέλος

Τροποποιήθηκε > από krakatheboy
γτ ετσι :P
  • Μου αρέσει 1
  • Δεν μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Ο Ντόρσεϊ ήταν το πρωί του αγώνα στο νοσοκομείο. Έτσι λύνεται και η απορία γιατί ενώ ήθελε δεν μπορούσε.

Δημοσιεύτηκε

Ήταν νίκη που σφυρηλατει χαρακτήρα...και απρόσμενη...βάση δεδομένων 

• Create New...