Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έτσι στο άκυρο σκέφτκα το εξής. Πρι μπορεί να τελειώσει την καριέρα του. Λάρι αφότου μας θάμπωσε 1 παίζει και 3 δν παίζει. Αν υπάρχει ένα κενό στην ομάδα φέτος δεν είναι ούτε στο στο 3 ούτε στο 5 που φοβόμασταν όλοι. Ο Σάσα τραβάει μεγάλο κουπί. Δείχνει να αντέχει αλλά μέχρι πότε. Και άντε βγλαζει την χρονιά. Του χρόνου? Η καλύτερη λύση για μένα είναι Κώστας Αντ/μπο εφόσον δεν βρεί κάτι στο ΝΒΑ. Παίζει να το μετάνιωσε που δεν ήρθε φέτος. Αν δεν κάτσει μαζί του θα ήθελα ντίνο. Όχι με 1 μύριο όμως. Εσείς?!

• Με μπερδεύεις 2
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Εδώ γράφτηκε ότι μέχρι και τετραετή αποκλεισμό μπορεί να φάει ο Μήτογλου. Τραβηγμένο αλλά είναι ο δεύτερος παίχτης της Αρμάνι  που πιάνεται ντοπέ μες τη σεζόν. Είναι νωρίς για σενάρια αλλά σκέψου το εξής: κάνεις εσύ ένα σοβαρό λάθος στη δουλειά σου και σ απολύουν. Θα έρθει μία άλλη εταιρεία να σου πει 'αφου τα κανες μούσκεμα κι έχασες τη δουλειά σου θα δουλέψεις σε εμάς για λιγότερα'? Ειδικά οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν δείξει δείγματα τέτοιας νοοτροπίας όταν μιλάνε για business, ειδικά μετά από μία (κατα τα φαινόμενα) καλή χρονιά.

Ο Κώστας Αντετοκούμπο πέρα από τα ματς με τις ελληνικές ομάδες δεν έκανε σπουδαία πράγματα.

Είναι λίγο hit & miss η αναπλήρωση του Σάσα. Στους αριθμούς έβαλε κάτω και το Μίροτιτς χθες, μιλάμε για ένα από τα καλύτερα τεσσάρια της Ευρώπης φέτος. Αναπληρώνεται ικανοποιητικά το κενό του? Αν είσαι Ρεάλ πληρώνεις δύο-δυόμιση μύρια και φέρνεις έναν κορυφαίο να μοιράζονται τη θέση. Αφενός δεν είμαστε εμείς έτσι αφετέρου το κίνητρο είναι τεράστιος παράγοντας. Το ίδιο είναι να φέρεις κάποιον πολύ καλό και να παίζει 30 λεπτά και το ίδιο είναι ο ίδιος παίχτης να παίζει 15 λεπτά?

Δε νομίζω ότι χωράει δεύτερος τόσο καλός παίχτης στο τέσσερα και για λόγους μπάτζετ αλλά και γιατί ο Μπαρτζώκας  θέλει το 100% του καθενός. Πιθανόν να βολευτούμε είτε με μελλοντικό πρότζεκτ που σιγά σιγά θα βελτιώνεται είτε με στοιχηματάκι κατάτι νεώτερο του Σάρλ.

• Μου αρέσει 4
Δημοσιεύτηκε

@Nick μα δν περιμενω να παρουμε κανα παικταρα για 2ο 4ρι. αν με διαβαζεις ξερεις οτι συμφωνουμε σε οσα λες. με την ιδια λογικη μιλαω για μακισικ. να φερεις ΄΄κανονικο΄΄ 3ρι που να παιζει και αμυνα θελουν μερικοι. ποσο θα κοστιζει ενας τετοιος παικτης? θα ρισκαρεις να χαλαστει ο παπανικολαου? γτ δν μας ικανοποιει ο μακισικ που τα δινει ολα σε καθε παιχνιδι και που σε ελαχιστα δν θα προσφερει. παλι καλα αρκετοι εχουν αλλαξει γνωμη αλλα λιγοι τα βλεπαμε πιο νωρις αυτα ;) . η ιστορια εχει δειξει οτι αν φεουμε αλλον εστω στα λεφτα του κατα πασα μεγαλη πιθανοτητα θα βγει χειροτερος ή ισος μαζι του. δυσκολα καλυτερος. με μητογλου θα δουμε τλκ τι θα γινει. το εριξα σαν ιδεα απλα. Αντ/μπο εφικτο σεναριο. πηρε γευσεις απο ευρολιγκα. νομιζω θα γινει ακομα καλυτερος μελλοντικα. για 2ος ειναι ταμαμ και Ελληνας να μεγαλωσεις την ηδη μεγαλη διαφορα σου με βαζελο που πονταρει σε πιτσιρικια που θελουν 2-3 χρονια για να προσφερουν ουσιαστικα. παντως γενικα επαιζε καλα στην αρχη και οχι μονο με τους αιωνιος. μετα χαλαστηκαν με τον προπονητη λενε. δεν ξερω γτ.

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Ο Μήτογλου βρέθηκε ντοπαρισμένος πριν 3 μέρες, δεν το άκουσες;

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

@Geo Poulidis δεν εχει βγει επισημη αποφαση νομιζω. αν φαει χρονια τιμωριας φυσικα δν εχει νοημα. αν φυγει απο μιλανο και εχει δικαιωμα του χρονου ομως σιγουρα θα ασχοληθουμε ξανα πιστευω.

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Αμφιβάλλω αν θα ασχοληθεί σοβαρή ομάδα μαζί του μέσα στα επομενα δυο χρόνια. Ακόμα και αν τελικά αθωωθεί η επαγγελματική του εικόνα έχει αμαυρωθεί, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον. Συνήθως οι αποκλεισμοί για ντόπα είναι 1-2 χρόνια. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με Μητογλου 

• Μου αρέσει 3
Δημοσιεύτηκε

Παίχτες με ιστορικό ντοπαρίσματος δεν τους θέλω στην ομάδα. Ποιος μου λέει ότι δεν θα ξανασυμβεί και δεν θα αφήσει την ομάδα σε ξεκρέμαστη σε μια σημαντική στιγμή (όπως την Αρμάνι τώρα). Ο Κώστας δεν φαίνεται να έχει την ωριμότητα του Γιάννη και του Θανάση, 50-50...

• Μου αρέσει 2
  • Create New...