Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ] @ ΠΑΟΚ - Θα νικήσουμε;

[Πρωτάθλημα] - Ψηφοφορίες  

17 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Πρωτάθλημα] @ ΠΑΟΚ (04/04, 17:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins

@Μέλη

Άλλη μία regular season της Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε με το Θρύλο να έχει και μαθηματικά εξασφαλίσει τη τρίτη θέση και να περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του. Στο διάλειμμα μεταξύ των ευρωπαικών υποχρεώσεων η προσοχή του Μπαρτζώκα και των παιχτών του στρέφεται στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας του ελληνικού πρωταθλήματος. Πρώτη στάση τη Δευτέρα το απόγευμα στην έδρα του ΠΑΟΚ ο οποίος έχει μία κακή σεζόν φέτος (δέκατος στη βαθμολογία με ρεκόρ 7-9). Ο Ολυμπιακός καλείται να μην μεθύσει από την επιτυχία στην Ευρώπη και να μην πέσει στην παγίδα της βαρεμάρας που επισύρουν αυτοί οι αγώνες αφού για τους παίχτες θυμίζουν περισσότερο προπόνηση παρά αναμέτρηση.

Υ.Σ. Στα της διοργάνωσης όλα γύρω αλλάζουν και όλα ίδια μένουν. Πέντε η ώρα ο αγώνας Δευτεριάτικο. Δύσκολα συναντά κανείς τέτοιο κυνισμό και τόσο παρατεταμένη απαξίωση προϊόντος από τον ίδιο το θεσμό.

• Μου αρέσει 1

• Admins

Παπανικολάου 18 π

• Μου αρέσει 1

Παίζουμε με ΠΑΟΚ .. και σκάκι να είναι πρέπει να νικήσουμε με διαφορά 

• Μου αρέσει 1

Έισι 8 πόντους
Λούντζης 3 ασσίστ
Μακ Κισικ 12 πόντους

• Μου αρέσει 1

• Admins

O Livio Jean-Charles αναδείχθηκε σε MVP με συγκομιδή 16 πόντων και βαθμολογία 24 στο δείκτη PIR. Ο παίχτης που τα έχει ακούσει όσο κανένας άλλος φέτος δείχνει να ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα. Μπράβο στο Γάλλο. Το μόνο που μένει πλέον είναι να βγει MVP ο Έισι - ναι, ο Λό όχι αυτός με τα κυάλια.:XD-icon:

Το poll για τον αγώνα με τον Άρη ανέβηκε, μπορεί ο καθένας να ψηφίσει. Λίγες μόνο μέρες έμειναν πριν την κλήρωση της φανέλας του Thomas Walkup, με επιτυχημένη πρόβλεψη ο νικητής αυξάνει τις πιθανότητες του στην κλήρωση.

• Create New...