Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lakers τι απογοήτευση...

lancelot

Recommended Posts

• Πρόεδρος

Αυτές τις μέρες είδα μαζεμένα επεισόδια από θα σειρά που παίζει στην Αμερική για τους Lakers. 

M.IMDB.COM

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty: Created by Max Borenstein, Jim Hecht. With John C. Reilly, Quincy Isaiah, Jason...

Όπως έχω ξαναγράψει 3 ομάδες αγαπώ την ζωή μου, τον Ολυμπιακό φυσικά πάνω από όλα, την Μίλαν στην Ιταλία (που φέτος αν όλα πάνε καλά θα σηκώσει την κούπα ελπίζω) και τους Lakers. Και τις 3 τις έχω παρακολουθήσει από κοντά και νοιώθω τυχερός για αυτό. 

Ειναι αλήθεια βέβαια πως η απογοήτευση φέτος για τους Lakers ξεπερνάει ως ένα βαθμό την πίκρα που ένοιωθα εδώ και χρόνια για την Μίλαν (που βέβαια όταν έπαιξε με τον Ολυμπιακό ήμουν σαφώς με τον Θρύλο) και την εξαφάνιση της από τα δρώμενα. Δεν περίμενα με τπτ να είμαστε ακόμα και εκτός play in και να φτάσουμε σε τέτοιο τέλμα. Εύχομαι προσωπικά να φύγουν όλοι εκτός από AD, και να μπούμε σε λογική rebuild επιτέλους αν και οι ανίκανοι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν υποθηκευσει το μέλλον δίνοντας όλα τα draft picks  για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον! Δλδ θέλουν κρέμασμα στην κεντρική οδό του LA! 

• Το λάτρεψα! 1

• Admins

Είναι οντως οδυνηρό και το λέω γιατί είμαι Λέικερς από παιδί. Είναι όμως και προβλέψιμο, τουλάχιστον στα μάτια τα δικά μου αυτό το πρότζεκτ του Λεμπρόν δεν είχε καμία τύχη γιατί στο μπάσκετ η σύνθεση ομάδων με σούπερ σταρ και μερικούς χαμάληδες (ειδικά όταν οι σούπερ σταρ είναι πια γέροι) δεν είχε ποτέ τύχη. Ο Λεμπρόν τυφλώθηκε από τη GOAT διαμάχη που έχει ανοίξει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν είδε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το δέσιμο μιας ομάδας που δουλεύει σε βάθος χρόνου, δηλαδή μιλάμε για την αλφαβήτα. Τέτοια παραδείγματα είναι οι Μπακς, οι Γουοριορς, οι Σανς και άλλες ομάδες που δουλεύουν με υπομονή κυρίως με νέα ταλέντα (οι Γκριζλις και οι Τζαζ επίσης). Παρόμοια αποτυχία είναι οι Νετς. Για τους Λέικερς η μόνη λύση είναι να χτιστεί η ομάδα από την αρχή γύρω από τον AD και όχι γύρω από το Λεμπρόν που το πολύ σε δυο χρόνια θα αποσυρθεί. 
ΥΓ. Ουέστμπρουκ και Καρμελο είναι η πεμπτουσία της μπασκετικής αποτυχίας. Έπρεπε να έχουν πάρει πόδι εδώ και καιρό. Για τον Βογκελ, δεν χρειάζεται να πω κάτι, το πράγμα μιλάει από μόνο του. 

• Πρόεδρος
WWW.EUROHOOPS.NET

Οι Λέικερς βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός πλέι οφ στο ΝΒΑ παρότι ξεκίνησαν τη σεζόν με σούπερ ρόστερ κι έρχεται ο Μάτζικ Τζόνσον να υποστηρίξει πως το μεγαλύτερο "έγκλημα" ήταν η απόκτηση του Ράσελ Ουέστμπρουκ αντί του ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν!

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο MAGIC!!! Μα να σε παρακαλέι ο Ντεροζαν ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (θυμίζω ήθελε και πιο παλιά, που μας ζητάγαν απλά τον τάκερ ως αντάλλαγμα) και να λες όχι! Για να έρθει ο τουβλάκιας;

• Μου αρέσει 1

• Admins

Ο Λεμπρόν είναι μακραν ο καλύτερος παίχτης που πάτησε το πόδι του σε γήπεδο μπάσκετ τα τελευταία 20 χρόνια. Αλλά είναι και τεράστιος μαλακας σε άλλα θέματα 

• Μου αρέσει 1

• Admins

Υπήρξε η προσμονή ότι ο Westbrook θα είναι κομμάτι σοβαρού project με βάση αυτά που έκανε στους Rockets. Ειλικρινά δηλαδή συγκρίνουμε πορτοκάλια με βατόμουρα. Όποτε έχουμε πάει να φτιάξουμε super teams έχουμε φάει τα μούτρα μας και δύσκολα φέτος θα ήταν εξαίρεση αφού όλες οι ομάδες που κάνουν πορεία είναι αυτές που χτίζουν τα τελευταία χρόνια ειδικά στη Δύση. Εμείς αντί να στελεχώσουμε τον οργανισμό με σοβαρά άτομα σε καίριες θέσεις και αντί να έχουμε τη νοοτροπία του βάθους που αρμόζει σε μία ομάδα με 17 πρωταθλήματα καθόμαστε και φέρνουμε stars λες και είμαστε καμία τηλεοπτική εκπομπή και κάνει περατζάδα ο κάθε διάσημος. Ο Γκουρού ανέβασε ένα σχετικό κείμενο για όποιον έχει χρόνο και διάθεση που με βρίσκει σύμφωνο στο μεγαλύτερο κομμάτι του.

BASKETBALLGURU.GR

“H κορυφαία σύνθεση ταλέντου σε μια ομάδα στην Ιστορία”. Αυτή ήταν η δήλωση του GM των Lakers Rob Pelinka στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη, λίγες μόλις...

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.