Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Λιβιό και η αυταπάρνηση (γράφει ο Μιχάλης Στεφάνου)

Geo Poulidis

Recommended Posts

• Admins
WWW.TO10.GR

Ο Ολυμπιακός εισέρχεται στην εποχή που το «εγώ» επισκιάζεται από το «εμείς» και το συλλογικό συμφέρον έρχεται σε πρώτο πλάνο. Γράφει ο...

• Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 1

Για να πούμε την αλήθεια κι άλλοι παίχτες δεν παίζουν πολύ και συχνά και προς τιμήν τους δεν δημιουργούν γκρίνιες (Λάρι, Acy)

• Μου αρέσει 2

• Admins

Το να έρθει ο Γάλλος σε φόρμα και να αρχίζει να παίζει τώρα δε γνωρίζω κατα πόσο ήταν προμελετημένο. Είναι πάντως κι αυτό που αναφέρει ο Στεφάνου για τα ασταθή λεπτά και για την ασταθή θέση που έχει μία αντικειμενική δυσκολία. Παίζει και η ηλικία του ρόλο αλλά με λίγα τέτοια παιχνίδια ακόμα,βάσει της κρισιμότητας των παιχνιδιών εξαργυρώνεται το value for money του Γάλλου. Μακάρι να συνεχίσει έτσι να μας ράβει τα στόματα.

• Μου αρέσει 1

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.