Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Το άρθρο: https://www.eurohoops.net/el/euroleague-el-2/1302669/bartzokas-me-13-pektes-na-echoun-nosisi-tha-itan-thavma-na-pezoume-sinechia-se-ipsilo-epipedo-video/

Η δήλωση: 

Παράθεση

Οι συνεργάτες έχουν προετοιμαστεί για το δεύτερο η ομάδα μόνο για το πρώτο. Θα επικεντρωθούμε να παίξουμε καλά, γιατί μόνο αν παίξεις καλά θα μπορέσεις να έχεις τύχη να κερδίσεις. Δεν είναι εύκολο. Η Ρεάλ έχασε στο πρωτάθλημα και είναι πολύ δύσκολο να χάσει δύο ματς σερί. Για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας πρέπει να κάνουμε όλα όσα έχουμε σχεδιάσει σε υψηλό βαθμό.

Έχουν νοσήσει 13 παίκτες τον τελευταίο μήνα. Πώς να γίνει; Μετά αγγίζει τα όρια του θαύματος το να είναι συνέχεια σε υψηλό επίπεδο η ομάδα. Θα ήταν παράλογο και μη φυσιολογικό.

Η Ευρωλίγκα είναι έτσι που δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαχείριση ούτε στις νίκες ούτε στις ήττες. Αναλύεις τι έχεις κάτι καλά και τι όχι και πας στο επόμενο παιχνίδι. Αν κάποιοι παίκτες έχουν πτώση της αγωνιστικής τους φόρμας λόγω κόβιντ ή όλη η ομάδα μαζί δεν παίζει τόσο καλά αυτό το διάστημα. Καμία ομάδα δεν θα παίξει στο ίδιο υψηλό επίπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς και όλες οι ομάδες θα περάσουνε αυτή την κοιλιά. Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα χρονικό διάστημα που πρέπει να επανέλθουμε και να γίνουμε καλοί, όπου έχουμε το Φάιναλ φορ του Κυπέλλου και πολύ σημαντικά παιχνίδια. Δουλεύοντας και όταν είμαστε όλοι μαζί θα το καταφέρουμε.

Συζητιέται πολύ έντονα αυτό σε σχόλια στα Social Media. Το θεωρώ πολύ φθηνό που το λένε για Μπαρτζώκα. Και ναι φυσικά και ο κορονοιός ειδικά με 13 παίκτες μας το τελευταίο μήνα δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα. Όσο δεν υπήρχε αυτό, η ομάδα πήγαινε τρένο. Τους θεωρώ λίγο πολύ αμπάσκετους όσους δεν βλέπουν τον λόγο της πτώσης, λες και δεν έχουν παίξει μπάσκετ ποτέ

• Μου αρέσει 3

Δημοσιεύτηκε

Όλα παίζουν ρόλο όταν είσαι σε μια περίοδο που ο covid βράζει σε όλο το κόσμο. Το ότι πέρασαν οι περισσότεροι τον ιό δεν σημαίνει ότι δεν απέκτησαν κουσούρια (long covid), δεν έχασαν μέρος της φυσικής κατάστασης τους (λόγω του σημείου που χτυπά) και κυρίως δεν σημαίνει ότι δεν χάνεται η φόρμα και το δέσιμο της ομάδας όταν έχεις να παίξεις ουσιαστικά ένα μήνα. 
Δυστυχώς από εδώ και πέρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί έρχονται απανωτοί αγώνες και το επίπεδο πρέπει να είναι στα ύψη. Δεν πιστεύω ότι περίμενε κανένας με τόση ευκολία να μπούμε 4αδα φέτος, όση είχαμε ίσως βρει μέχρι τον Δεκέμβρη, ούτε ότι θα τελείωνε η σεζόν με φουλ νίκες εντός έδρας. Απλά δεν περιμέναμε να σκάσει και τόσο άμεσα η φούσκα που είχε δημιουργηθεί... Σιγά σιγά και με πίστη θα έρθουν όσα θέλουμε! 

• Μου αρέσει 1

Δημοσιεύτηκε

Ο coach B παραθέτει ένα γεγονός προσπαθώντας να αποφύγει τη γκρίνια και τη μιζέρια. Αν έλεγε ότι χωρίς τα κρούσματα θα κάναμε 3/3 νίκες ή έστω 2/3 θα είχα άλλη άποψη πιθανόν. Πολύ σωστά αναφέρεται στην εικόνα της ομάδας και όχι στα αποτελέσματα.

Φυσικά και η ομάδα δε μπορεί να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο με τόσα κρούσματα, αλλά χωρίς κρούσματα θα νικούσαμε τα ματς; Θα χάναμε με μικρότερη διάφορα και θα παίζαμε καλύτερα; Προσωπικά θεωρώ ότι το ματς με Ερυθρό Αστέρα δε θα το χάναμε. Για τα άλλα δεν ξέρω. Εδώ ο καθένας έχει διαφορετική άποψη και είναι σεβαστό. 

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Απλά για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου εδώ και να είμαστε δίκαιοι, θα πρέπει να αναζητήσουμε, όταν κάναμε τις νίκες μας και πηγαίναμε καλά, αν οι αντίπαλοι είχαν χτυπηθεί εκείνοι από covid οπότε οι νίκες μας ήταν στην άλλη πλευρά του νομίσματος

• Μου αρέσει 1

Δημοσιεύτηκε

Εγώ για να αλαφρυνω λίγο την ατμόσφαιρα,θεωρώ ότι τα βουντού του Τρακη μετά την πουτσα της προπαραμονης Χριστουγέννων,ήταν μόνο για το μήνα Ιανουάριο.Καλο μήνα μάγκες και καλά αποτελέσματα να έχουμε.

• Χαχαχαχα 2
Δημοσιεύτηκε

Εγώ πάντως να πω και την δική μου γνώμη χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω Μπαρτζώκα πιστεύω πως το έχει είναι δίκαιο ότι δεν θα ήταν φυσιολογικό μετά από 13 κρούσματα η ομάδα να παίζει στον ίδιο Ρυθμό... άνθρωποι είναι και αυτοί όχι ρομπότ!

• Create New...