Guest fokia77 Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2022 (edited) Από την πρώτη στιγμή που αποβλήθηκαν οι ρωσικές ομάδες, έχω ένα περίεργο προαίσθημα ότι είναι "της μοίρας μας γραφτό" να αντιμετωπίσουμε στα πλέι οφ την Εφές... Η αίσθηση αυτή - περιέργως - εντάθηκε μετά τον υπέρμετρο ενθουσιασμό μας όταν αποφύγαμε την τέταρτη θέση και την απρόσμενη για πολλούς (για μένα απόλυτα φυσιολογική) νίκη της Μακάμπι μέσα στη Βαρκελώνη... Πέραν των... μεταφυσικών, το αποψινό παιχνίδι στο Βελιγράδι είναι πολύ ιδιαίτερο γιατί ο Αστέρας - ναι μεν είναι αδιάφορος αλλά - θα θέλει να δώσει μια καλή τελευταία παράσταση μπροστά στο θερμό κοινό του, είναι ιδιαίτερα σκληρός στην έδρα του και γενικά - ως γνήσια σέρβικη ομάδα - φημίζεται για τον μπασκετικό εγωισμό του. Από την άλλη, η Εφές, τόσο απέναντι στην Άλμπα, όσο και κόντρα στη Μπάγερν, μου φάνηκε αρκετά αγχωμένη, ενώ και ο Λάρκιν κουράζεται ιδιαίτερα μετά από ένα σημείο καθώς τελευταία είναι επιφορτισμένος σχεδόν αποκλειστικά με την οργάνωση της ομάδας ελλείψει Μίσιτς και Μπομπουά... Όπως προείπα λοιπόν, θεωρώ το αποψινό παιχνίδι πολύ περίεργο και δεν θα εκπλαγώ αν δω ένα αποτέλεσμα πέραν του αναμενόμενου... Δεν ξέρω αν θα βγει σωστό το προαίσθημα που έχω και δεν θα πω "μακάρι όχι" ή "μακάρι ναι" γιατί ναι μεν με φοβίζει και μένα το "μέταλλο" που έχουν δημιουργήσει οι Τούρκοι στους κρίσιμους και μεγάλους αγώνες αλλά βλέποντας την εκπληκτική φόρμα στην οποία βρίσκονται Μακάμπι και Μονακό, θεωρώ ότι είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα και πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο έτοιμοι - σωματικά και πνευματικά - θα εμφανιστούμε εμείς... ΥΓ Μια και μίλησα για σωματική ετοιμότητα, δεν σας κρύβω ότι προβληματίζομαι αρκετά από το γεγονός ότι ενώ πλησιάζει η ώρα για τις μεγάλες "μάχες", ο ίσως πιο κομβικός μας παίκτης (Σλούκας) είναι σχεδόν 2 εβδομάδες στα πιτς... Ελπίζω αυτή η παρατεταμένη απουσία να λειτουργήσει κυρίως ως ευκαιρία για ξεκούραση παρά ως αιτία να βγει εκτός ρυθμού στο πιο σημαντικό χρονικά σημείο της σεζόν... Τροποποιήθηκε > 8 Απριλίου 2022 από fokia77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2022 Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2022 Ο Σλουκας λένε επιστρέφει με ζελα την Δευτέρα. Νομίζω έχουμε μπει στο τρυπακι που είπε εξαρχής ο Μπαρτζω να μην μπούμε Να σκεφτόμαστε δλδ τα υπέρ και τα κατά με ποιον να παίξουμε. Πρέπει να βγούμε από αυτή την μαλακια, και να είμαστε έτοιμοι για τον καθένα. Να εκμεταλλευθουμε το ΣΕΦ και να περάσουμε. Προσωπικά αν και έχω προσμονή, πιστεύω πως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για f4 glories. Βέβαια ούτε το 2012 και 2013 πίστευα πως ήμασταν...οποτε ίσως είναι καλό συναίσθημα 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fokia77 Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2022 Προσωπικά, δεν μπαίνω σε αυτό το τριπάκι και το διευκρινίζω, λέγοντας ότι εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος αντίπαλος είναι προτιμότερος και ποιος όχι... Όπως προείπα, πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική μας κατάσταση... Δεν ξέρω αν είμαστε έτοιμοι για F4 glories, όλα αυτά είναι σχετικά, πόσο μάλλον σε μία σεζόν με πολλές ιδιαιτερότητες και άλλους τόσους αστάθμητους παράγοντες, όπως η φετινή... Τον βασικό μας στόχο, που ήταν η πρόκριση στους 8,τον πετύχαμε και με το παραπάνω από τη στιγμή που αποκτήσαμε το πλεονέκτημα έδρας... Τώρα αν οι δυνατότητές μας και οι συγκυρίες ευνοούν το επιπλέον βήμα... Κυριακή κοντή γιορτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admins Nick Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2022 Admins Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 8 Απριλίου 2022 Πέρα από το πλεονέκτημα έχουμε μεγαλύτερη συνέπεια και διάρκεια απ οποιαδήποτε ομάδα είναι στην έκτη ή έβδομη θέση. Χωρίς καμία αλαζονική διάθεση, το παρόν format της διοργάνωσης αυτές τις ομάδες ευνοεί μιάς και τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ απαιτητικά σε όλη τη χρονιά πλέον. Η διαφορά της έντασης με την οποία παίζονται οι αγώνες regular season σε σχέση με αυτή των play offs έχει μικρύνει σημαντικά σε σχέση με παλαιότερα χρόνια. Οι ομάδες που τερματίζουν στις πρώτες θέσεις είναι αυτές που είναι πιο συμφιλιωμένες με την υψηλή ένταση σε βάθος χρόνου και γι αυτό στενεύουν τα περιθώρια εκπλήξεων (στο final four τα τελευταία χρόνια οι 3 απ τις 4 θέσεις είναι λίγο-πολύ καπαρωμένες). Αμφιβάλλω αν η φετινή Εφές έχει περισσότερες πιθανότητες να μας αποκλείσει από το να αποκλειστεί. Μεγαλύτερη επιφύλλαξη έχω για Μονακό και Μακάμπι γιατί είναι συνδυασμός διαφορετικών παραγόντων - πίεση του φαβορί σε μας, στη μέρα τους δεν έχεις περιθώρια να παίξεις μέτριο δεκάλεπτο και είναι ομάδες που δεν μας ταιριάζουν σαν προφίλ. Και πάλι όμως είναι ομάδες που μέσα στους αγώνες τους έχουν μεγάλύτερα σκαμπανεβάσματα από μας και θα πρέπει να μας πάρουν τρείς φορές για να περάσουν. Αν δεν υπάρξει κάποιος τραυματισμός τελευταία στιγμή, είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι θα αποδείξουμε γι άλλη μία φορά ότι είμαστε στις top τέσσερις ομάδες φέτος και θα είμαστε στο Βελιγράδι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts