Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΝΑΚΟ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

Recommended Posts

Δευτεροι τελικα στην καταταξη και αντιπαλος μας η Μονακο. Πολυ αθλητικη και απροβλεπτη, αλλα ο καλος Ολυμπιακος πιστευω με 3-1 θα προκριθει.

Μεγαλο καζο της Ρεαλ που εφαγε σερι 13-40 και τερματιζει 4η και εκτος απο σταυρωμα στα πλει οφς με την Εφες η την Μακαμπι , θα βρει και στον ημιτελικο αν περασει την Μπαρτσελονα.

211105230748_OSFP-MONACO-1024x683.jpg

• Μου αρέσει 1

Ξεκάθαρα και ολυμπιακά...θα τους φύγει ο κωλος!!!

• Μου αρέσει 1

δεν το πιστευα με την καμια οτι στο τελος θα βγουμε 2οι. η ρεαλ που δν εχανε απο κανεναν στον 1ο γυρο ξαφνικα εχει πεσει 2 μην πω και 3 ταχυτητες. ολοι θελαμε μπαγερν στο πλεον ιδανικο σεναριο αλλιως μακαμπι που ηταν ρεαλιστικο σεναριο αν δν καθοντουσαν να χασουν μερικοι. μονακο λοιπον. μου κανει. το μονο κακο μαζι τους ειναι οτι σαν ομαδα μπορουν πιο ευκολα να κανουν το διπλο απο τους λοιπους. κανω προβλεψη. θα μας σπασουν την εδρα, θα τους την σπασουμε κ μεις και θα παμε για 5ο παιχνιδι οπου με οπλο την αμυνα παντα θα γιορτασουμε ενα ακομη φ4.
υ/γ ολοι κουβα στα ζευγαρια χαχα...

• Μου αρέσει 1

Η Ρεάλ για ακόμα μια φορά τα έφερε όλα όπως ήθελε… Προφανώς και επέλεξε αντίπαλο. Μάλλον ήθελε να αποφύγει τη Μονακό. Η ιστορία όμως έχει δείξει πως όποιος λειτουργεί έτσι και επιλέγει, στο τέλος τιμωρείται. Δεν πειράζει, ίσως τελικά να είναι καλύτερα έτσι. Άλλο το μέγεθος της Μακάμπι και Εφές και άλλο της Μονακό. Ίσως υποσυνείδητα τους βγει ότι έφτασαν ταβάνι, ειδικά αν πάρουμε τα δυο πρώτα παιχνίδια. Προσοχή όποτε στα δυο πρώτα! Εξάλλου κάποιους πρέπει να αποκλείσουμε για να πάρε Βελιγράδι! Ε ας είναι λοιπόν οι Γάλλοι..! 

Τροποποιήθηκε > από Komninos7
  • Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος
11 λεπτά πριν, Komninos7 said:

Η Ρεάλ για ακόμα μια φορά τα έφερε όλα όπως ήθελε… Προφανώς και επέλεξε αντίπαλο. Μάλλον ήθελε να αποφύγει τη Μονακό. Η ιστορία όμως έχει δείξει πως όποιος λειτουργεί έτσι και επιλέγει, στο τέλος τιμωρείται. Δεν πειράζει, ίσως τελικά να είναι καλύτερα έτσι. Άλλο το μέγεθος της Μακάμπι και Εφές και άλλο της Μονακό. Ίσως υποσυνείδητα τους βγει ότι έφτασαν ταβάνι, ειδικά αν πάρουμε τα δυο πρώτα παιχνίδια. Προσοχή όποτε στα δυο πρώτα! Εξάλλου κάποιους πρέπει να αποκλείσουμε για να πάρε Βελιγράδι! Ε ας είναι λοιπόν οι Γάλλοι..! 

Δεν έχει λογική να το έχει κάνει επίτηδες η Ρεάλ, δες εδώ, γίνεται της πουτάνας στην Μαδρίτη: 

WWW.SPORT24.GR

Δύο παίκτες εκτός ομάδας έθεσε η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τιμώρησε έναν ακόμη για σοβαρή αντιαθλητική συμπεριφορά, όπως αποκάλυψε η ισπανική ιστοσελίδα Encestando.

• Μου αρέσει 1

Είναι τόσο πουτάνα ομάδα η Ρεάλ που την έχω ικανή για όλα, ακόμα και αυτό το σκηνικό να είναι στημένο. Τραβηγμένο μεν, αλλά… Θα φανεί στα play off. Αν δούμε μια άλλη Ρεάλ μετά από 10 μέρες, το πράγμα βρωμάει. Θα δείξει…

• Μου αρέσει 1

Στόχος ήταν η 8άδα , η είσοδος  δηλαδη στα play off , κάτι το οποίο αγνοείτο  εδώ  και χρόνια για διάφορους λόγους (δεν χρειάζεται να γίνει ανάλυση εδώ)
Επετεύχθη !!!!!
Είσοδος με πλεονέκτημα-> ούτε καν το φανταζόμουν στην αρχή της χρονιάς ..
Το συναπάντημα με Μονακό έχει υπερ και κατά ,όπως με όλες τις ομάδες  . Εμένα  προσωπικά (αλλά  και της ομάδας χαχαχα) δεν της ταιριάζει κάποιες  φορές η θέση και  η ταμπέλα του φαβορί και επίσης αθλητικές  ομάδες  τέτοιου  τύπου .
Ο  coach και το επιτελείο έχουν και θα συνεχίσουν το scouting , έχουν κυκλώσει παίχτες στο πινακάκι  .
Ας απολάυσουμε τη σειρά διάολε ...τόσα  χρόνια περιμέναμε ...και ό,τι  γίνει !!!

• Μου αρέσει 1

• Admins

μεγαλη τεταρτη 1ο παιχνιδι

coach-b-bartzokas.gif
μεγαλη παρασκευη 2ο παιχνιδι
bartzokas-giorgos-bartzokas.gif

πρωτα ομως εχουμε στο οακα μια δουλεια
bartzokas-markadoros.gif

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαχαχαχα 2

Ήρθε η μεγαλύτερη ώρα της χρονιάς(μέχρι την επόμενη),ξανά στα playoffs η Ομάδα μας με πλεονέκτημα έδρας.Αθλητικη ομάδα η Μονακό,αλλά ταβανατη και με έναν προπονητή που σε σχέση με Μπαρτζώκα είναι μια κλάση κάτω.Προσωπικα για μένα αν πάει σε πέμπτο παιχνίδι η σειρά θα είναι έκπληξη,αλλά δεν φοβάμαι φέτος γιατί το Σεφ είναι κάστρο απόρθητο.Ραντεβου στο Βελιγράδι λοιπόν...

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.