Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Αν δειτε τελευταια φαση 0,8 δευτερολεπτα πριν την ληξη, τι φαουλ εδωσαν τα μασονοκορακια υπερ της Μπαρτσελονα θα νοσταλγησετε Αναστοπουλο, Μανο, Παναγιωτου, Πηλοιδη και Σχινα μαζι. Αστοχει σε τριποντο ο Χειζ, κλειδωνει ο Σανλι το χερι του Πουαριε, κλεινει και ο Πουαριε το χερι του και πιανονται αγκαζε σαν τις γκομενες την δεκαετια του 80. Οι διαιτητες δινουν φαουλ κατα του Πουαριε. Ο Λασο πιανει τα οσα μαλλια του εχουν μεινει, ο Σανλι βαζει την δευτερη βολη και αντι να χασει η Μπαρτσελονα, κερδιζει στην παραταση.

Γιαυτο θα σε βρουμε στον τελικο και θα σε γαμησουμε κι εσενα και την μασονια σου.

saras.jpg

• Μου αρέσει 2
  • Χαχαχαχα 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Όντως, είναι εντελώς μαλακία να σφυριχτεί κάτι τέτοιο, ειδικά όταν δεν έχει καμία πιθανότητα να διεκδικήσει το ριμπάουντ και ειδικά αφού κάνει πρώτος αυτός το hooking. Πάντως, πληροφοριακά στο λέω αν και πιστεύω ότι το ξέρεις, η μαφία της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ ισχυρότερη από εκείνη της Μπαρτσελόνα (σε όλα τα σπορ).

• Μου αρέσει 2
  • Admins
Δημοσιεύτηκε
6 ώρες πριν, Geo Poulidis said:

Όντως, είναι εντελώς μαλακία να σφυριχτεί κάτι τέτοιο, ειδικά όταν δεν έχει καμία πιθανότητα να διεκδικήσει το ριμπάουντ και ειδικά αφού κάνει πρώτος αυτός το hooking. Πάντως, πληροφοριακά στο λέω αν και πιστεύω ότι το ξέρεις, η μαφία της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ ισχυρότερη από εκείνη της Μπαρτσελόνα (σε όλα τα σπορ).

Να φανταστω οτι δεν υπαρχει challenge στην Liga Endesa ετσι?

• Μου αρέσει 1
  • Create New...