Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στο ΝΒΑ

Geo Poulidis

Recommended Posts

• Admins
WWW.GAZZETTA.GR

Μπορεί οι Μπακς να ηττήθηκαν από τους Καβαλίερς, ωστόσο η επικράτηση των Σέλτικς με τους Μπουλς κλείδωσε το «ζευγάρι» του Μιλγουόκι με τους Μπουλς...

• 2 weeks later...
  • Admins

Οι μάχες έχουν φουντώσει για τα καλά και στις δύο περιφέρειες. Στο Dallas-Utah και στο Milwaukee-Chicago γίνεται ήδη χαμός ενώ οι Celtics εύκολα τελείωσαν το παραμύθι που ακούει στο όνομα Nets. Αυτό που δεν περίμενα προσωπικά ήταν το Warriors -Nuggets να πάει 3-0. Μεγάλη δουλειά ο Kerr.

• Admins

Ο Κερρ είναι ο καλύτερος προπονητής στο ΝΒΑ τα τελευταία 10 χρόνια. Οι Γουοριορς έχουν βρει φοβερό σύνολο και φόρμα και στη Δύση θα είναι τα αφεντικά. Στην Ανατολή οι Μπακς (αν γυρίσει γρήγορα ο Μιντλετον) θα φτάσουν τελικό. Προβλέπω ΝΒΑ τελικό νικητή τους Νταμπς σε 6 ματς. Γιάννης ασταμάτητος αλλά δεν θα φτάσει. 

• Μου αρέσει 2

• Πρόεδρος

@ΤΡΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ δεν περίμενα τους Bulls τόσο κακούς, πίστευα θα έβαζαν δύσκολα στον Γιάννη ειδικά μετά τον τραυματισμό που είχαν, αλλά @@

• Μου αρέσει 1

@lancelot  θεωρώ πως λειτουργούν πιο ομαδικά κ πιο σωστα οι  bucks χωρις μιντλετον ( μπασκετικη απατη χαχα) γιαυι απλα μοιραζουν σωστα τη μπαλα κ ο αλεν εχει κανει τρομερο ανεβασμα ειδικα στην ευστοχια στο 3π ...οποτε εχει καλυφθει το κενο του μιντλετον που ηθελε πολυ τη μπαλα!!  Να πω την αληθεια τη σειρά την περίμενα 4-2 ....γιατι και οι Μπακς δυσκολευονται παντα στον 1ο γύρο και γιατί πίστευα πως οι Μπουλς θα ήταν πιο συμπαγείς όμως τελικά...σιγουρα φάνηκε η απουσία του Λονζο...  αλλα και νομίζω δεν είναι τόσο σκληρή ομάδα έτοιμη για ενα βήμα παραπάνω στα playoffs.... Κριμα για ΝτεΡοζαν που έχει κάνει πρωταθληματαρα μέχρι τώρα!!!!

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.