Μετάβαση στο περιεχόμενο

4ο σερι νικη και συνεχιζουμε

krakatheboy

Recommended Posts

Ευχαριστήθηκα μπασκετάκι και σήμερα. Εσείς? Μπορεί να μην θάμπωσαν οι ομάδες από ταλέντο αλλά ήταν ένα ντέρμπι με όλη την έννοια της λέξης. Συνεχείς εναλλαγές του σκορ. Ο παο έφτασε μέχρι το +6 ενώ εμεις σε μια στιγμή μόνο αγγίξαμε το +4 με εξαιρέση στο τεός του παιχνιδιού που πιάσαμε και +8 όταν είχε κριθεί το παιχνίδι. Σε μια πολύ μέτρια βραδιά κάναμε νέο διπλό. Με εξαίρεση τον μπαμπά Μακίσικ μόνο ο Σάσα ήταν άξιος συμπαραστάτης. Σλούκας και Φάλ περίμενες παραπάνω ενώ ο Ντόρσει έκανε ένα απο τα χειρότερα παιχνίδια του. Ο Γουόκαπ ήταν οκ. Τρέλα εκέι που τους πήρε το πορτόφολι και ο πόνος τπυ θεατρίνου που έκανε το αντιαθλητικό μετά. 4 σερί νίκες λοιπόν. Μπορούμε το 7/7? Ο χρόνος θα δείξει.
  Η ομάδα έκανε την δουλειά της και πρέπει να αφοσιωθεί στα παιχνίδια με την Μονακό τώρα. Το καλό είναι ότι δύσκολα θα κάνουμε ξανά τόσο μέτριο παιχνίδι. Δεν πρέπει να πάει στράφι μια τέτοια ευκαιρία.
  υ/γ ο γιατρός συνιστά ποπ κόρν για την κλάψα των βάζελων για την διαιτησία. Τα προηγούμενα χρόνια και οι αναστομανοπαναγιώτηδες άφησαν βαθιές πληγές σε μερικούς.

• Μου αρέσει 1

Σλούκας πήγε πολύ καλά αν σκεφτείς ότι έλειψε αρκετά για λόγους υγείας.Φαλ και Μάρτιν δεν φάνηκαν γιατί το παιχνίδι το έκαναν οι κοντοί σήμερα...ξαναζώ την δεκαετία 90 τότε που οι πουτσες έπεφταν βροχή...α ρε Θρύλε με γύρισες 30 χρόνια πίσω...ο Τρακης ακούει;;;;;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχαχαχα 2

Μεγάλη νίκη με σβηστές μηχανές. Εν όψει Μονακό δε θα ήθελα ούτε ήττα, ούτε νίκη με 20π.
Όπως είπε και ο κόουτς, νικάμε με 100αρα αλλά και με 68 πόντους. Υπάρχει υλικό από χθες ώστε ο κόουτς να προβεί στις απαραίτητες Χριστοσταθμίσεις και να πάμε στα πρώτα δύο ματς με Μονακό με τη σωστή συγκέντρωση. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχαχαχα 2

• Admins
29 λεπτά πριν, Ton Kouts said:

Μεγάλη νίκη με σβηστές μηχανές. Εν όψει Μονακό δε θα ήθελα ούτε ήττα, ούτε νίκη με 20π.
Όπως είπε και ο κόουτς, νικάμε με 100αρα αλλά και με 68 πόντους. Υπάρχει υλικό από χθες ώστε ο κόουτς να προβεί στις απαραίτητες Χριστοσταθμίσεις και να πάμε στα πρώτα δύο ματς με Μονακό με τη σωστή συγκέντρωση. 

Χριστοσταθμίσεις :D 

• Μου αρέσει 2

• Admins

unnamed.jpg.fa27e96d269d0a0b51374a3765c15049.jpg

Θα σταθώ σε δύο σημεία: πρώτο, είμαστε ικανοί να νικάμε το βάζελο παίζοντας μπάσκετ με "προκλητική χαλαρότητα" @Nick και είναι αλήθεια ότι αυτή τη στιγμή μόνο συγκύριακά θα μπορούσαν να μας κερδίσουν. Είμαστε το απόλυτο αφεντικό με 4 σερί νίκες, με σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ και βέβαια με μπάσκετ ποιότητας που δεν μπορεί καν να συγκριθεί με αυτό που παίζει το τσίρκο της Καλογρέζας. Δεύτερο, η ομάδα είναι έτοιμη για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και το λέω γιατί έχουμε μια βαθύτερη ατσάλινη σταθερότητα στο παιχνίδι μας, πηγαίνουμε συμπαγείς σε όλα τα ματς  και έχουμε απίστευτη διάρκεια μέσα στο 40λεπτο. Το λες και προσαρμοστικότητα, τεράστιο όπλο για την τελική ευθεία σε Ελλάδα και Ευρώπη: ματς που πάνε στους 60 πόντους, νίκη, στους 80, νίκη, στους 100, νίκη με άσους να βγαίνουν από τα μανίκια του σκακιστή κατά κόρον. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο επίπεδο από εμάς από το 2012-13. Μπορεί να μην κερδίσουμε την Ευρωλίγκα στο τέλος γιατί σε ματς μονά (όχι σειρές εννοώ) τα πάντα μπορουν να συμβούν. Ένα είναι σίγουρο όμως, και το λέω από τον Οκτώβριο: η διασκέδαση μας είναι εγγυημένη, φέτος είναι μια μαγική χρονιά!   

• Μου αρέσει 2

• Admins

Πήγαμε στο ματς λες και είναι να κάνουμε προπόνηση, νοοτροπία που καταδικάζω γενικά. Ωστόσο μέσα σε δέκα μέρες έχουμε πέντε παιχνίδια και τελευταία φορά τους ρίξαμε 28 οπότε,αν και δε μου αρέσει, στο μεγαλύτερο μέρος του το καταλαβαίνω. Το ματς ποιοτικά χαμηλό μιας και εμείς δε θέλαμε να παίξουμε σε υψηλότερη ταχύτητα και ο ζελας δεν μπορούσε. Όπως λέει και ο Κρακ απλά"κάναμε τη δουλειά μας". Δεν υπάρχει σύγκριση φέτος.

Έχει δίκιο ο Γιώργος γι αυτό που λέει για τις διαφορετικές καταστάσεις και την προσαρμοστικότητα της ομάδας. Είναι βέβαια λίγο παγίδα το γεγονός ότι θα έχουμε παίξει τόσα πολλά ματς με τόσο κατώτερους αντιπάλους από το επίπεδο των play offs. Να δούμε αν σε συνδυασμό με το άγχος περιπλέξει τα πράγματα στο πρώτο παιχνίδι.

• Μου αρέσει 1

Το πλάνο τους ήταν ξεκάθαρο και το είπε και ο πρώην προπονητής τους: να είναι κοντά και στο τέλος η μπάλα στον γυάλινο και ότι γίνει. Σβηστοι τελείως, ξαναμπήκε στην ομάδα ο Σλούκας, κλασικός Μαχυσικ με βαζελο. Αφού δεν έγινε το θαύμα τους με τέτοια υποτονική εμφάνιση μας στην επίθεση, δύσκολα θα ξαναδούν νίκη.

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.