Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague Playoffs] vs Monaco - Θα νικήσουμε;

Nick

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

23 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague] vs Monaco (20/04, 21:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 20/04/2022 at 06:00 μμ

Recommended Posts

• Admins

@Μέλη

Λίγες ώρες μας χωρίζουν πλέον από το Game 1 των Playoffs της Ευρωλίγκας το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στο ΣΕΦ. Στιγμή που ονειρευόμασταν μήνες αλλά επειδή ο Θρύλος της πραγματικότητας ξεπέρασε τα όνειρα αντιμετωπίζουμε τη Μονακό με πλεονέκτημα έδρας. Το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο κρίσιμο - μέχρι το επόμενο - με υψηλές απαιτήσεις για διαχείριση πίεσης απο πλευρά μας και φυσικά απαιτήσεις υψηλής επίδοσης για να υπερασπιστούμε τους κόπους όλης της σεζόν. Με τον κόσμο να έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα, το sold-out του πρώτου παιχνδιού είναι γεγονός και το λόγο πλέον έχουν ο Μπαρτζώκας και οι παίχτες του.

Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει να γράφεται στη μαγική αυτή σεζόν και αυτό αποτελεί την αφορμή για μία ακόμα κλήρωση. Έπαθλο αυτή τη φορά είναι η φανέλα του Tyler Dorsey! Με επιτυχημένη πρόβλεψη σημαντικότερου παίχτη και στατιστικής ο νικητής κάνει γερό μπάσιμο για την κλήρωση που θα γίνει στις 15 Μαϊου . :basketball-tactics:

• Μου αρέσει 3
  • Σε ευχαριστώ 1

• Απαντήσεις 25
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Ντόρσεϊ 21 και φύγαμε. Το πιο κρίσιμο παιχνίδι

• Μου αρέσει 2

Αντικειμενικα το πιο κρισιμο παιχνιδι.θα πω και εγω ντορσευ με 18 ποντους.θα ξεμπουκωσε λογικα

• Μου αρέσει 2

Ποντάρω στο τρελό φορμαρισμα του Σακίλ κ στο οτι σωματικά ταιριάζει στο παιχνίδι των Γάλλων! Σακίλ 18...

• Μου αρέσει 2

Σάσα 25 πόντους και 10 ριμπάουντ

• Μου αρέσει 2

• Πρόεδρος

Πολύ επικίνδυνο ματς η αλήθεια είναι. Το έλεγα και χθες, πως φοβάμαι ιδιαίτερα το πρώτο και ελπίζω να μην χύσουμε την καρδάρα!

Σάσα πιστεύω mvp με 24 πόντους. Θέλει να βγάλουμε όλοι νεύρο και διάθεση στην άμυνα. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΜΑΔΑ!

ΥΓ

Για τον αγώνα θα γίνει φυσικά live στο discord μας

• Μου αρέσει 2

Βεζενκοφ...σταθερη αξια...19 ποντοι και 11 ρμπαουντ!

• Μου αρέσει 2

• Admins

Το κρισιμότερο ματς της χρονιάς (μέχρι το επόμενο). Δύσκολη νίκη, Ντόρσει παπάδες 23π. 

• Μου αρέσει 2

Ξεκινάει η μάχη με Μονακό. Αθλητική ομάδα , με ποιοτικούς παίκτες. Υπερτερούμε σε ομοιογένεια και έδρα   Μοναδικό μας μειονεκτικά η αρρώστια μας να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα την σειρά. Θα χρειαστεί υπομονή και πίστη. 
Φορτσα θρύλε !!!!!!

• Μου αρέσει 5

• Admins

Σλούκας 16 π 8 ass

• Μου αρέσει 3

4 λεπτά πριν, Τζαλιγοπουλος Δημητρης said:

Ξεκινάει η μάχη με Μονακό. Αθλητική ομάδα , με ποιοτικούς παίκτες. Υπερτερούμε σε ομοιογένεια και έδρα   Μοναδικό μας μειονεκτικά η αρρώστια μας να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα την σειρά. Θα χρειαστεί υπομονή και πίστη. 
Φορτσα θρύλε !!!!!!

Ζαν Σαρλς 10π 10ρ

• Μου αρέσει 2
  • Χαχαχαχα 2
  • Έκπληκτος! 1

Θα τους καταπιεί ο κροκόδειλος. Φαλ 14 πόντους 8 ριμπάουντ

• Μου αρέσει 2

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.