Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ομάδα όνειρο

krakatheboy

Recommended Posts

Είχα γράψει χθες ότι βλέποντας το σκορ στο Αρμάνι-Εφές θα νόμιζες ότι υπήρχε ομάδα από τα πιο υγρά όνειρα του Μπαρτζώκαρου. Το χθεσινό έτυχε, το σημερινό έχει πετύχει και το έχει κάνει από καιρό. Η αρμάδα έπνιξε στην κυριολεξία τον αντίπαλο  που ασφυκτιούσε να βρεί το όποιο καλάθι. Επιθετικά αργήσαμε να πάρουμε μπροστά αλλά όταν το κάναμε απλά δεν του ξαναείδαμε.
   MVP ο γαμι... ε ε εννοώ ο Γουόκαπ ντε που έδειξε ξανά ότι είναι από τους καλύτερους αμυντικούς της Ευρώπης. Μας ταιριάζει σαν παίκτης. Πόσο σκάνδαλο που δεν ήταν καν στους υποψήφιους στην άτυπη ετήσια ψηφοφορία της Ευρολίγκας?! Του πάνε και τα κόκκινα. Ποια πράσινα τώρα. Όταν τα βάζει και μπροστά είναι απλά τοπ. Μακίσικ ξανά τρομερός. Επίσης όταν βάζει τα τρίποντα λες τι άλλο να κάνει? Μην λέμε τα ίδια. Το καλοκαίρι κάποιοι ήθελαν ένα πιο... 3ρι με καλύτερο τρίποντο. Εγώ από καιρό σκέφτομαι περισσότερο μια πρόωρη ανανέωση. Να τον έχουμε για άλλα 2 χρόνια τουλάχιστον. Ο κορμός είναι πολύ σημαντικός. 
   Από κει και πέρα Φαλ, Σλούκας, Σάσα ήταν καλοί αλλά μπορούσαν το κάτι παραπάνω. Ντόρσει ο μόνος κακός της ημέρας. Δεν πειράζει θα μας ξελασπώσει εκεί που θα το χρειαστούμε περισσότερο. Σαρλς και Παπανίκ επιθετικά ήταν χαμένοι αλλά αμυντικά τα έδωσαν όλα και αυτοί. Τέλος η ψυχάρα ο Πρι. Τα έχει φάει τα ψωμιά του αλλά είναι ώρες ώρες που του λέει η ψυχούλα του. Το χάρηκε περισσότερο από όλους θεωρώ. Ο Λούντζης έπαιξε ελάχιστα για να κριθεί ενώ Λάρι και Έισι δεν αγωνίστικαν καθόλου και τώρα που κλείνει το ροτέισον δεν ξέρω αν θα ξαναδούμε τον Λάρι έστω που έκανε μαγικό 1ο μισό και είχε αφήσει μεγάλες υποσχέσεις.
   Ένα μεγάλο μπράβο στον γαύρο Μπαρτζώ ξανά. Στις νίκες εύκολα τον ξεχνάμε αλλά έχει το μεγαύτερο μερίδιο της όλης επιτυχίας μέχρι τώρα. Πόσοι τόλμησαν να ξεστομίσουν ένα νέο.... πάρκινγκ και πόσοι το είπαν κρυφά ή μόνοι τους για μια ήττα από τον βάζελο στην αρχή της χρονιάς?! Το πρώτο που θα έκανα αύριο, γιατί σήμερα πρέπει να το χαρούν με την ψυχή τους, είναι να τους θυμίσει τι έγινε τότε με την Σιένα. Τότε που είχαμε πλούσια ομάδα και κάναμε εύκολα το 1-0 με την συνέχεια γνωστή. 
   Κάτι άκυρο. Χάναμε με 7 στην 1η περίοδο. Νικάγαμε με 7 στο ημίχρονο. Βάλαμε +7 και στην 3η για να κλείσουμε στο +14. Και τελικά κερδίσαμε με 17 την ημέρα που βραβεύτηκε ο Legend Σπανούλης. Τυχαίο?!
   υ/γ και ένα σχόλιο για την διαιτησία. Πήρε άριστα σχεδόν. Αν και για τον Geo είμαι προκατειλημμένος περίμενα την καλή ή καλύτερα άφαντη παρουσία τους σήμερα. Δεν έχουν δώσει δικαιώματα και αν ναι όχι σε βαθμό όσο άλλοι για να σε κάνουν να τους θυμάσαι. Πρόχειρα με το μάτι λεπιασα 4 λάθη όλα και όλα. Ο ντόρσει δεν πάτησε έξω στην 1η περίοδο. Χάρισαν ένα φάουν στον Πρι. Δεν έδωσαν φάουλ του Τζέιμς στον γαμι.. ε πανάθεμα με τον Γουόκαπ στην καρφωματάρα του και λάθος φάουλ του Φαλ στον Τζειμς που τον σεβάστηκαν λίγο περισσότερο από όσο αξίζει ενώ θα μπορούσε εύκολα να πάρει και κάποια τεχνική ποινή (όπως και ο Ντιαλό) που μουρμούραγαν πολύ σε όλο το παιχνίδι. Εύχομαι σε ανάλογη συνέχεια.

Τροποποιήθηκε > από krakatheboy
γτ ετσι :P

• Admins

Ο Σλούκας βγήκε mvp-τραβηγμενο, Γουοκαπ πιο άξιος αλλά κάθε καλάθι του Κώστα ήταν φαρμάκι. Αρχίσαμε με άγχος όπως ήταν αναμενόμενο αλλά σφιξαμε απότομα και σταδιακά τιμωρουσαμε κάθε λάθος, βγάλαμε φοβερή ένταση. Και χωρίς Μάρτιν και με ρολιστες να αγωνίζονται ελάχιστα (Σαρλ, Λούντζης) ως καθόλου (Λάρυ). Αυτό που έχει στήσει ο Μπαρτζώκας φέτος είναι πραγματικά εκπληκτικό χωρίς υπερβολή.

Όσον αφορά τη διαιτησία εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι είδηση μέχρι και από δημοσιογράφους ποιος σφυρίζει ποιον. Πόσο μάλλον να αξιολογούμε διαιτητές σε κάθε ματς λες και είναι δεδομένο ότι πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι-μιλαω και συγκρατημένα. Παραειμαστε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη για να ασχολούμαστε τόσο πολύ. Ξεκολλατε, σε ένα μήνα θα διεκδικούμε το τέταρτο και ακόμα έχουμε το ένστικτο του φτωχού συγγενή λόγω Μαμρα.

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

• Admins

Είναι σημαντικό να γίνεται αναφορά στη διαιτησια κυρίως όταν τα πηγαίνουν καλά, όπως χτες. Το να κραζεις όταν τα πάνε σκατα είναι πανεύκολο. Συμφωνώ με Κρακ για κάποια λίγα λάθη, αλλά δεν υπάρχει ματς στο μπάσκετ χωρίς διαιτητικά λάθη πουθενά! Συμφωνώ επίσης με Νικ οτι δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε γενικά για τη διαιτησια, το σημαντικό κατά τη γνώμη μου να κοιτάμε τη συνολική παρουσία τους σε ένα ματς αλλά και να μιλάμε για συγκεκριμένες φάσεις ώστε να μαθαίνουμε περισσότερα και να ανταλλάσσουμε απόψεις γιατί οι κανονισμοί και η ερμηνεία τους ειναι εξαιρετικά περίπλοκη στο μπάσκετ 

• Μου αρέσει 3

Είμαστε ομάδα.. πανω απο ολα!! Γουοκαπ συγκλονιστικος!!!! Όταν χρειαστεί θα παίξει και ο Λαρι... ο καθένας έχει το ρόλο του και το δεδομένο χρόνο του όταν υπάρχει ανάγκη!! Πλέον ειναι playoffs...κλείνει το rotation

• Μου αρέσει 3

@Nick @Geo Poulidis Νικ δεν εχεις αδικο για Σλουκα αλλα ειμαι αυστηρος μαζι  του οπως θα ειμαι και ημουν με καθε αρχηγο της ομαδας. απο τον αρχηγο σου, που πληρωνεται και καλα, εχεις απαιτησεις. σε μια αντικειμενικα καλη μερα προσωπικα θα θελω και το κατι παραπανω. ειναι η μοιρα τους και το βαρος που οι ιδιοι αξια δημιουργησαν στις πλατες τους. Για το θεμα της διαιτησιας. Γενικα φετος εχω εκφρασει παραπονα σε 5-6 παιχνιδια απο ενα συνολο 30+. και εχω ξαναπει αρκετες φορες για καλες διαιτησιες που ειχαμε. οπου καλες δν εννοω να μας εχουν ευνοησει αλλα πραγματικα καλες. Το κανα και τωρα συγκεκριμενα γτ ηταν αγωνας 8δας και επειδη ακριβως οπως ανεφερα ο geo με χαρακτηρισε (αδικως) προκατειλημμενο. Θα προσπαθησουμε να το αποφυγουμε οσο γινεται. μακρια μας οι ιερεθουελθο, παντερ και νομιζω θα το καταφερουμε χαχα.

• Admins

@krakatheboyο αρχηγός σου πληρώνεται καλά συγκριτικά με μας που είμαστε μισθωτοί, σε σχέση με τη συνεισφορά άλλων συναδέλφων του σε αντίστοιχες ομάδες υποπληρώνεται. Εμείς μπορούμε να είμαστε όσο αυστηροί θέλουμε αλλά αυτοί στο τέλος της ημέρας είναι επαγγελματίες. Υπάρχουν  standards, δουλειά και νοοτροπία ετών από πίσω για να βλέπουμε το όποιο αποτέλεσμα. Σε βάθος χρόνου προφανώς δε θα είναι ποτέ τέλειο όπως κι εμείς κάθε μέρα στη δουλειά μας δεν είμαστε το ίδιο αψεγαδιαστοι. Επίσης δε διαλέγουμε απόλυτα τη μέρα που είμαστε τέλειοι,  το ίδιο και οι παίχτες.

Αλλά...

Αυτή η συγκυρία που βλέπουμε φέτος δεν υπάρχει. Ένας προπονητής που μεταμορφώνει ρολιστες σε πρωταγωνιστές έχοντας περάσει σ όλους να ασχολούνται μόνο με το επόμενο ματς και μία ομάδα παιδιών που όλοι θέλουν να παίζουν γιατί γουστάρουν αυτό που πρέπει να παίξουν. Μεγάλη υπόθεση. Γι αυτό λέω να κάνουμε στη άκρη το ποσο αυστηροί είμαστε και τι παραπάνω θα θέλαμε και να δούμε που θα πάει η βαλίτσα. Trust the process 😉

• Μου αρέσει 1

@Nick προσυπογραφω σε όλα όσα λες. Μπορεί να είναι άδικος αλλά θα παραμείνω αυστηρός με Σλούκα και κάθε επόμενο καπτεν που θα αμοίβεται με πάνω από μυριο. Δν είμαστε σαν τον ΠΑΟ να παίρνει ο αρχηγός σου κάτω από μυριο (οκ και 800-900 Χιλ είναι τρελά λεφτά) που όσο και να θέλει δν μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά με συνέπεια. Το ότι είμαι αυστηρός δν με κάνει και άδικο βέβαια. Δν τον έχω κράξει ποτέ σε χαμένο τελευταίο σουτ ή αν δν φτάσουμε καν στο σουτ (χάσιμο της μπάλας, γλίστρημα ή ότι άλλο). Ίσα ίσα κράζω όσους θα κράξουν.  Είμαστε ασφαλείς μαζί του για 2-3 χρόνια που κρατάει για το υψηλότερο επίπεδο ακόμα. Μετά βλέπουμε.

• Πρόεδρος

Να ο Λαρι δεν ανέβει μέχρι το τέλος της χρονιάς καλό θα είναι να την κάνει δανεικός του χρόνου αν μείνει, εχει να παίξει μπάσκετ εδώ και εβδομάδες. Ο Λουτζης πολύ καλύτερος τις τελευταίες εβδομάδες. Απλά ο Λαρι είναι κολλητός του Σάσα και ίσως παίξει το ρόλο του

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.