Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

StamosK

Recommended Posts

image.jpeg.2b47468f427d3235e0edb2c324aec315.jpeg

ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ! 

Απείχα τόσα ματς απο αναλύσεις και ποσταρισματα διατηρώντας ενα χαζό γούρι, αλλα σήμερα έσπασε όποτε επανέρχομαι ! 

Δεν ειναι κλισέ το ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ! Ειναι η αλήθεια!!!

Σήμερα πήγαν ολα στραβά. Τους έκατσαν ολα! Την κλωτσαγαν και έμπαινε μέσα, ενώ εμείς δεν βάζαμε ουτε τις βολές. Έτσι ειναι το άθλημα όμως και αν κάποιοι το ξέρουν αυτο ειναι αυτοί που φαίνονται στο thumbnail. Και πρεπει να βγουν μπροστά (κυρίως αππδυτηριακα) για να σηκώσουμε κεφάλι. 

στα του αγώνα νομίζω ότι περα απο την κάκιστη δεύτερη περίοδο το ματς χάθηκε κυρίως επειδή χάθηκε πλήρως η συγκέντρωση. Είδαμε ότι το εβαζαν ενώ εμείς Οχι και εκει ήρθε ο πανικος. Ενα δεύτερο ημίχρονο συνεχόμενου «και άμα χάσουμε ;;; Βαράτε μπας και το γλιτώσουμε»… 

ε και που χάσαμε ; so what ??? 

Ειναι σειρά 5 αγώνων, Οχι ενός… ουτε δύο. 

ΥΓ1. Απο τις πιο αλλοπρόσαλλες διαιτησίες που εχω δει σε πλέι οφ. Στην αρχή άφηναν το σκληρό παιχνίδι, μετα σφύριγμα κάθε επαφή. Στο πρώτο δεκάλεπτο έκαναν αβαβα και ενα αντιαθλητικό κλασικά. Ανύπαρκτα φάουλ και μετα ανάποδα κατοχές. Άφηνε τη φάση ο διαιτητής που ήταν μπροστά και σφυραγε ο άλλος που ήταν 5 μέτρα μακριά και με σώματα μπροστά. 

ΥΓ2. Εχω ενα προαίσθημα οτι θα γίνει 2-1 την Τετάρτη και 2-2 την Παρασκευή! 

• Admins

Έλεγα κι εγώ που είναι ο Σταμάτης;🙂

Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες στα playoffs. Εμείς δεν ειμασταν πνευματικά έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάτι διαφορετικό απόψε, νομίζαμε ότι θα κόψουμε τους διαδρόμους στο Τζέιμς και θα τελειώσει. Ο Λάρυ για πέντε λεπτά μπήκε μέσα γάμησε όλη τη δεύτερη περίοδο - μακάρι δανεικός του χρόνου- περνώντας τα νεύρα στους υπόλοιπους που στο πρώτο δεκάλεπτο νόμιζαν ότι ήταν Chicago Bulls. Ξεχάσαμε ότι υπάρχουν κι άλλοι παίχτες ρυθμου, τους αφήσαμε να πιάσουν απόδοση και μετά ελευθερώθηκε ο Τζέιμς και μας πέρασε κι αυτός ενα χέρι.

Κι εγώ είμαι αισιόδοξος. Δε θυμάμαι να έχουμε χάσει τρία ματς σερί.

Υ.Γ. Για διαιτησία να μιλήσω αν μου το κλέψουν σήμερα μείναμε μετεξετασταίοι. Πάμε για το break.

• Μου αρέσει 2

Προτιμώ να πάρουμε το επόμενο εμείς...το 2-1 και να μην παιξουμε με.την πλατη στον τοιχο εκτός έδρας.. 

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.