Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σπάσιμο στο Μονακό


Recommended Posts

Δυστυχώς οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν. Είχα δύο βασικούς λόγους. 1) θεωρούσα ότι το δεύτερο είναι το πιο δύσκολο ειδικά στις περιπτώσεις που το πρώτο ματς κερδιθηκε εύκολα και μεγάλη διαφορά και 2) ήταν το δεύτερο ματς που δεν ήμουν στο γήπεδο, το πρώτο ήταν με ερυθρό. 2 φορές έλειψα 2 ήττες. Αυτά τα γούρια...Πάμε για σπάσιμο στην Γαλλία

Link to comment
Share on other sites

  • Admins

Όντως θεωρώ έπαιξε ρόλο ή διαφορά και η περιρέουσα ατμόσφαιρα από κόσμο και Τύπο. Δεν περιμέναμε τέτοια αντίδραση τόσο γρήγορα και φυσικά το πληρώσαμε. Είμαι αισιόδοξος γιατί και στις δύο εικοσάρες που έχουμε φάει δεν είμασταν πνευματικά έτοιμοι, η διαφορά μεταξύ μας δεν είναι τέτοια. Φυσικά ούτε και η δική τους με εμάς, είμαστε πολύ κοντά. Πάντως εκτιμώ πώς θα αγχωθούν και θα τους σπάσουμε τουλάχιστον μία φορά. Οι δηλώσεις παιχτών και προπονητή μετά τον αγώνα υποδεικνύουν ότι ξέρουν ακριβώς τι έφταιξε και τι πρέπει να γίνει και αν είναι ένα πράγμα να έχουμε αποδείξει σαν σύνολο φέτος είναι ότι είμαστε συνεπείς.

Χρόνια πολλά με υγεία και μακάρι να έχει κι άλλο κεφάλαιο το παραμύθι.

  • Μου αρέσει 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.