Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

26 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague] @ Monaco (27/04, 22:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

@Μέλη

Playoffs συνέχεια και ο Θρύλος ταξιδεύει στο Μονακό να αναμετρηθεί με την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς στο Game 3 της σειράς. Η Μονακό γι άλλη μία φορά στους τελευταίους δύο μήνες απέδειξε γιατί είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Όσο ξεδίπλωναν το επιθετικό τους ταλέντο φρόντισαν να παίζουν επιθετική άμυνα και να κάνουν τις απαραίτητς προσαρμογές. Εμείς κάναμε αυτό που πολλάκις μας έχει οδηγήσει σε στραβοπάτημα φέτος, δώσαμε στα νεύρα μας και τα συναισθήματα μας περισσότερο χώρο απ ότι το επίπεδο αυτό επιτρέπει και το ΣΕΦ εάλλω. Πλέον περισσότερα σενάρια είναι ανοικτά αλλά μία ερώτηση είναι στο μυαλό όλων μας: Ήρθε η σειρά μας να κάνουμε το ίδιο? 

• Μου αρέσει 4
  • Απαντήσεις 34
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Δημοσιεύτηκε

Δεν θα κερδίσουμε. Την Παρασκευή θα γίνει το 2-2 και μετα τα λέμε στο ΣΕΦ… 

παντως εξ ημων θα διακριθεί ο κροκόδειλος με double double. Καλή ανάσταση σε εμάς και την ομάδα μας. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχαχαχα 1
Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος, θεωρώ ότι είμαστε άτυχοι. Πέσαμε με μια ομάδα σε φόρμα, ίσως η πιο φορμαρισμένη τους τελευταίους μήνες στην Ευρωλίγκα. Στην έδρα τους δύσκολα θα μπορέσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό. Μου θυμίζει περίπτωση Ζαλγκίρις στο μομέντουμ. Κακά τα ψέματα, η ομαδικότητα που έχουμε είναι πολύ καλή, όμως εδώ που είμαστε τα παιχνίδια τα κερδίζουν και οι προσωπικότητες. Θα πρέπει να βγουν κάποιοι παίχτες μπροστά όπως βγήκε ο Πρίντεζης στο 1ο. Ο Ντόρσεϊ πρέπει να δείξει ότι είναι leader, ο Λαρεντζάκης με έχει απογοητεύσει τους τελευταίες μήνες, σαν να μην υπάρχει, δεν ξέρω αν είναι αποτέλεσμα του κορωνοϊού, ήταν όμως ένας παίχτης που μπορούσε να δώσει ψυχή στην ομάδα. Ο Μάρτιν είναι απώλεια, ο Σλούκας λειτουργεί καλύτερα με αυτόν στην πεντάδα.. Όπως και να έχει ακόμα και 3-1 να χάσουμε δεν πρόκειται να απογοητευτώ ούτε να πω κάτι κακό για κόουτς ή παίχτες. Η ομάδα κατάφερε πολλά φέτος, έχει αποκτήσει και πάλι χαρακτήρα και πρεστίζ, του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

• Μου αρέσει 2
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Δεν μας αξίζουν 2 20άρες από αυτή την Μονακό. Ναι έχει ταλέντο, αλλά αν παίξουμε ως Ολυμπιακός δεν μπορεί να μας νικήσει 3 φορές συνεχόμενες. Έχω ΠΙΣΤΗ στην ομάδα, πάμε για την νίκη την Τετάρτη ή την Παρασκευή. Μην φοβού λέμε!

Στα της ψηφοφορίας, επιμένω γιατί χρωστάει, Ντόρσει 22 πόντους

• Μου αρέσει 3

Δημοσιεύτηκε

ΝΑΙ. Αισιοδοξία και πίστη σε αυτή την ομάδα. Βεζένκοφ και Ντόρσει χρωστάνε ένα πολύ καλό παιχνίδι. 🙂 

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Ελπίζω στην επιστροφή στο Σεφ. Δίνω περισσότερες πιθανότητες στην νίκη της Παρασκευής. Ομάδες με πίεση και αθλητικοτητα δεν μας ταιριάζουν, δυσκολεύουν πολύ την επίθεση μας και αντλούν αυτοπεποίθηση. Είναι αναγκαίο να βγουν έξτρα εύστοχα σουτ και να εμφανιστεί ξανά ο Ντόρσεϊ.

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Φάλ 22 πόντους 12 ριμπάουντ μόνο αυτός μπορεί να τους βάλει στα καλάθια, ας τον εκμεταλλευτούμε στο έπακρον

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος...

Οχι γιατί η Μονακό είναι γενικά καλύτερη, αλλά φαίνεται πιο φορμαρισμένη και αποτελεσματική ειδικά αν επιβάλλει το παιχνίδι της!

Η σειρά είναι κάτι ενδιάμεσο ανάμεσα σε εκείνη με την Εφες το 17 και με την Ζαλγκιρις το 18!Υπάρχουν κοινά στοιχεία και με τις 2 εκείνες σειρές!

Προφανώς και δεν θα καταδικασω την ομάδα αν αποκλειστεί, ωστόσο δεν μπορώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να χωνέψω πως ομάδες όπως η (πολύ καλές αλλά όχι φοβητρα) Ζαλγκιρις και η Μονακό θα αποκλείσουν τον Ολυμπιακό με μειονεκτημα από 2 F4 στο Βελιγράδι...Γι'αυτο ξενερώνω!!

Είναι κρίμα αλλά αν αδικήσουμε τους εαυτούς μας θα αποκλειστουμε από τον Φασολακη

Έχουμε εμπιστοσύνη όμως γιατί η παρέα αυτή είναι ΟΜΑΔΑ με όλη όλη σημασία της λέξης!Πάμε γερά Θρυλε!!!

Διακριθείς ο Σλουκας με 19π 5ασ

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Δε ξέρω αν νικήσουμε πάντως περιμένω πολλά από Ντόρσεϊ,Βεζένκοφ και Φαλ.Ο τελευταίος ειδικά πρέπει να τροφοδοτηθεί στο χαμηλό ποστ και θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να βοηθήσει στον έλεγχο των ριμπάουντ και στην άμυνα μέσα στο ζωγραφιστό.Θα ποντάρω στον Φαλ λοιπόν:

Φαλ 12 πόντους-10 ριμπάουντ 

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Τα μεγάλα ματς είναι για τους μεγάλους παίκτες. Σλούκας 23 πόντους.

• Μου αρέσει 2

Δημοσιεύτηκε

Φαλ, 5 μπλοκ, 12 ριμπάουντ.

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1
Δημοσιεύτηκε

σλουκας 16 ποντοι

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το 4ο ματς και θα έρθει η σειρά στο Σεφ όταν η ομάδα είναι με τη πλάτη στο τοίχο πάντα βγάζει αντίδραση!Μακαρι να κάνουμε σπάσιμο έδρας απ το πρώτο ματς αλλά το φοβαμαι αρκετά 

• Create New...