Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τρίποντο ή θάνατος (γράφει ο Κ.Μελάγιες)


Recommended Posts

  • Admins
WWW.GAZZETTA.GR

Το Gazzetta με τη βοήθεια του InStat αναλύει το πρόβλημα του Ολυμπιακού στα φετινά playoffs πίσω από τα 6.75.

Ουσιαστική ανάλυση του Μελαγιες για τα χαμένα τρίποντα και το ποσο κομβικής σημασίας είναι στα ματς που έρχονται στη Γαλλία.  

  • Μου αρέσει 3
Link to comment
Share on other sites

  • Admins

Ξεκάθαρα πολύ χαμηλά ποσοστά κι έπαιξε κι αυτό το ρόλο του στο game 2. Δεν είμαστε shooting team και το τρίποντο μας πέφτει εύκολα όταν είμαστε αγχωμενοι. Γεγονός ότι το χρειαζόμαστε το θέμα είναι τι οδηγίες θα δώσει ο Μπαρτζώκας και με τι αυτοπεποίθηση θα μπουν οι παίχτες.

Link to comment
Share on other sites

Το τρίποντο έχει να κάνει και με την καλή κυκλοφορία της μπάλας για να βγουν τα κατάλληλα σουτ! Η άμυνά τους στο 2ο παιχνίδι ήταν πολύ πιεστική και δεν επέτρεψε να συμβεί αυτό. Πρέπει να εκμεταλευτούμε την κυριαρχία του Φάλ για να κλείσει η άμυνα και να ανοίξουν τα σουτ. Πολύ σημαντική θα είναι και η παρουσία (ελπίζω) του Μάρτιν.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.