Nikos Lepipas Δημοσιεύτηκε 26 Απριλίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 26 Απριλίου 2022 (edited) Τα χάπια μου και ένα κουβά νερό που έλεγε και μια ψυχή... Ψάχνοντας τρόπους για να ηρεμήσω -ευτυχώς που μεσολάβησε και το Πάσχα και φάγαμε ήπιαμε και χαλαρώσαμε στα πάτρια εδάφη - έκανα μερικές σκέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι στη σειρά με τους Μονεγάσκους... Από την μία λέω δεν μπορεί να χάσουμε από την Μονακό 3 φορές στη σειρά... Από την άλλη δεν μπορώ να φανταστώ τι θα συμβεί αν χάσουμε αύριο... Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα αλλά και ένα άγχος ταυτόχρονα πως ότι μπορεί να πάει στραβά αύριο θα πάει... Διάβασα και για την τριάδα των ref και προβληματίστηκα ακόμη περισσότερο... Ειδικά με αυτή την αχώνευτη τη Γερμανίδα την Πάντερ... Δεν ξέρω τι διαφορετικό θα δούμε αύριο που για μένα είναι και το κρίσιμο ματς... Θα εμφανιστεί επιτέλους το Αμερικανάκι; Θα τα κολλήσει και πάλι ο Σάσα; Θα παίξουμε και πάλι άμυνα στο όριο; Θα παίξει και αν ναι, πως θα είναι ο Μάρτιν; Θα σταματήσει αυτή η ανοησία με τις βοήθειες στον Τζέιμς; Θα πηδήξει επιτέλους εφημερίδα ο Ζαν Σαρλ(sic); Θα σοβαρευτεί επιτέλους ο Λαρετζάκης; Όλα αυτά τα ερωτήματα ψάχνουν στο μυαλό μου απαντήσεις...Αν στα περισσότερα από αυτά οι απαντήσεις είναι θετικές ο Ολυμπιακός θα περάσει το εμπόδιο και θα ταξιδέψει στο Βερολίνο! Περιμένω λοιπόν με τα xanax στην τσέπη να δω αντίδραση από την αρχή, να μπουν επιτέλους τα μεγάλα σουτ ώστε να ανοίξουν και αυτοί την άμυνα τους αλλά ταυτόχρονα να παίξουμε και Ολυμπιακή ΑΜΥΝΑ... Για το brake στο brake! Υ.γ. Ο Τζέιμς είναι περίπτωση μεγάλου παίκτη...Πλην όμως έχει και κάποιες αδυναμίες... Είναι γνωστά πράγματα αυτά και νομίζω το τεχνικό Τιμ θα τον αντιμετωπίσει με σχέδιο και όχι με πειράματα όπως προχθές... Εις αύριον λοιπόν τα σπουδαία κύριοι... Τροποποιήθηκε > 26 Απριλίου 2022 από Nikos Lepipas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admins Nick Δημοσιεύτηκε 26 Απριλίου 2022 Admins Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 26 Απριλίου 2022 Λαρετζακης να συνερθει έχει λίγες περισσότερες πιθανότητες από το να παίξει ο Εισι. Πειραχτηκε το μυαλό του και πλέον οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές για να προσαρμοστεί μετά από πέντε μήνες τέτοιας νοοτροπίας. Πρέπει να φάμε ξύλο να μπούμε ρακέτα δε γίνεται αλλιώς. Δεν πιστεύω ότι απλά θα πάμε και θα χουμε 45% στο τρίποντο. Για να πάρουμε αυτοπεποίθηση στο σουτ εκτιμώ ότι θα πρέπει να βγουν stops και να έχουμε σταθερή επαφή με το καλάθι. Αυτοί δεδομένα θα σκυλιασουν αλλά πιθανον να έχουν άγχος αν το παιχνίδι πάει κοντα στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Πραγματικά δεν έχουν χάσει τρία ματς σερί άλλες κι άλλες ομάδες. Αν το κάνουμε εμείς μετά από τέτοια παράσταση όλη τη σεζόν τι να πω. Οριακά απίστευτο. Το λέω και το ξαναλέω όχι βάσει στατιστικής μόνο αλλά και γιατί πραγματικά θεωρώ οτι είμαστε πολύ κοντά σαν ομάδες, οι διαφορές μεταξύ μας δεν είναι ενδεικτικές-ουτε η βαθμολογία τους. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admins Geo Poulidis Δημοσιεύτηκε 26 Απριλίου 2022 Admins Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 26 Απριλίου 2022 Ακόμα και με ήττα αύριο πάμε για νίκη την Παρασκευή και το ανάποδο. Θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι θα πάμε σε 5ο ματς. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Δημοσιεύτηκε 26 Απριλίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 26 Απριλίου 2022 Ήδη η "πεθαμένη" Ρεάλ σκουπισε τη Μακάμπι και σφράγισε το πρώτο εισιτήριο για Βελιγράδι.Ειναι πολύ βαριά η φανέλα,όπως είναι και της ομάδας μας και θεωρώ απίθανο να κάνουμε 3 συνεχόμενες ήττες από τους Γάλλους.Καθε παιχνίδι όμως είναι διαφορετικό,οπότε ξεκινάμε από αύριο,όπου πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και μετά βλέπουμε για την Παρασκευή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts