Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Καλώ τον @Nico7 μεγάλο λαγωνικό να ψάξει για αυτό, λογικά θα έχει όψιον η Μονακό φαντάζομαι. Πάντως διαβάζοντας εδώ την συνέντευξη, φαίνεται πως έχει μονοετές, οπότε....πεδίο λαμπρό αν δεν υπάρχει οψιόν, για εμάς το καλοκαίρι! 

WWW.EUROHOOPS.NET

Ο Ντουέιν Μπέικον μιλάει στο Eurohoops για το NBA, την σειρά απέναντι στον Ολυμπιακού και ζητά συγγνώμη από τον Κώστα Παπανικολάου για τα όσα έγιναν στο Game 3!

• Μου αρέσει 2
  • Έκπληκτος! 2

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε
13 λεπτά πριν, Panoskara said:

Και ποιον διώχνεις..???

Το 3άρι σουτέρ που δεν έχεις :D 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχαχαχα 2

Δημοσιεύτηκε

@lancelotΑρα ΜακΚισικ μόνιμα 2 και Λαρεντζάκης στον Προμηθέα...😂😂😂

• Μου αρέσει 2
  • Χαχαχαχα 1

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Ε ναι, και πολύ κράτησε το αστείο με Λαρι! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχαχαχα 1

Δημοσιεύτηκε

Μακάρι αλλά μάλλον θα πάρει πολλά, δεν τον σηκώνει το πορτοφόλι μας…

• Μου αρέσει 1
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Συνέχεια στο θέμα που είχα ανοίξει:

WWW.GAZZETTA.GR

Ο Ντουέιν Μπέικον είναι μόλις 26 ετών. Την προηγούμενη σεζόν στο ΝΒΑ είχε 11 πόντους ανά ματς. Πώς βρέθηκε στην Ευρώπη και στη Μονακό; Το Gazzetta γράφει για τον κακό μπελά του Ολυμπιακού στα playoffs της Euroleague.

Άρα έχει μονοετές χωρίς option για Μονακό και παίρνει 600 χήνες. Λέτε;

Δημοσιεύτηκε

600.000 συμβόλαιο. Η απόδειξη του «αν ψάξεις καλα θα βρεις».

Βέβαια εμείς θα είχαμε αλλα κολλήματα τύπου «Οχι μονοετές κλπ» και θα χάλαγε μια τετοια μεταγραφή.

Επίσης του χρόνου θα γίνει παίκτης του εκατομμυρίου ξεκάθαρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δημοσιεύτηκε

Το να προσπαθήσεις να τον κλείσεις είναι μία καλή κίνηση. 

Το θέμα όμως είναι ότι στα πλει οφ (που εκεί τα παιχνίδια έχουν άλλη βαρύτητα) κάνει θραύση και δεν βλέπω τρόπο να τον κλείσουμε εμείς. 
Αφενός η τιμή του θα εκτοξευτεί και αφετέρου θα καθίσει να δει όλες τις επιλογές του πριν υπογράψει κάπου.

Δημοσιεύτηκε

Είναι παιχταράς αδέρφια.Είναι τρομακτική η ικανότητά του να σκοράρει πάνω σε οποιαδήποτε άμυνα.Απίστευτο mid-range shooting,τρομερός στο μπάσιμο και στο τρόπο που τελειώνει τις φάσεις όταν βρίσκεται στον αέρα ενώ ο αντίπαλος του έχει κρύψει τον ουρανό.Ένας τέτοιος παίχτης θα ανέβαζε επίπεδο την ομάδα από τη νέα χρονιά και θα τη βοηθούσε πολύ στο σκοράρισμα όταν η επίθεση δε θα έβρισκε λύσεις πάνω σε σφιχτές άμυνες.Ευελπιστώ να τον δούμε στο λιμάνι,αν και πιστεύω ότι το κασέ του θα εκτοξευθεί μετά από αυτή τη τρομερή σειρά που έχει κάνει μέχρι τώρα...

• Create New...