Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

32 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague] vs Monaco (04/05, 21:30) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

vsmonaco-5- (1).jpg

@Μέλη

Παρά τη σοβαρή προσπάθεια της ομάδας και την επιστροφή από το -9 στην τελευταία περίοδο για ένα...άχυρο δεν καταφέραμε να τσεκάρουμε εισητήριο για το Βελιγράδι. Ο Μπαρτζώκας επιβεβαιώθηκε και η σειρά πήγε τελικά σε πέμπτο παιχνίδι. Ο Θρύλος θα έχει την ευκαιρία να προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης μπροστά στον κόσμο του την Τετάρτη απέναντι σ έναν πολύ μαχητικό αντίπαλο που έχει κερδίσει το σεβασμό και οι αγώνες απέναντι του έχουν ήδη προσθέσει στο ρεζερβουαρ αποθεμάτων παραπάνω εμπειρία, σθένος και ψυχραιμία. Όλα αυτά με την προϋπόθεση οι παίχτες να μην καταβληθούν από αγχος και να παίξουν καλύτερα από τη Μονακό σ ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Μία Μονακό που δεν έχει ξανα φτάσει τόσο κοντά σε μία τόσο μεγάλη διάκριση και μένει να φανεί αν θα είναι λιγότερο αγχωμένη. Επίσης όποτε έχει χρειαστεί να γίνει πέμπτος αγώνας στο ΣΕΦ ο κόσμος ήταν καθοριστικός παράγοντας και βάσει της στήριξης που υπάρχει φέτος αναμένεται να γίνει χαμός. 

Με την ώρα να μετράει αντίστροφα για το game 5 πλησιάζει και η ώρα ενός ακόμα δώρου. Με επιτυχημένη πρόβλεψη αποτελέσματος, στατιστικής και σημαντικότερου παίχτη ο νικητής παίρνει μία επιπλέον ώθηση πόντων για την κλήρωση της φανέλας του Ντόρσει που θα γίνει σε δύο εβδομάδες.

• Μου αρέσει 3
  • Το λάτρεψα! 2
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Κώστας Σλούκας σε μία εμφάνιση που θα θυμόμαστε... 18 π.

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Aυτοκτονια χτες!!!!προσωπικα το φοβομουν.βρωμικη ομαδα η μονακο τελικα και αρκετα κωλοφαρδη!!!ναι δεν ηταν η καλυτερη εμφανιση μας η χτεσινη παρολο που πηγε στο σουτ αν και η τελευταια επιθεση ηταν λαθος.σιγουρα πρεπει να βοηθησουν και αλλοι παικτες πχ μακκισικ ντορσευ και πριντεζης περισσοτερο.ο παραγκωνισμος του λαρι δεν ξερω που αποσκοπει.μακαρι ο μαρτιν να παιξει την τεταρτη.ειμαι περιεργος να δω οως θα σφυριξουν την πεμπτη.παντως πραγματικα η μπαλα δεν μπαινει σχεδον με τιποτα ως τωρα μεσα παροτι παιρνουμε σουτ υπο καλες προυποθεσεις.ο μπαρτζωκας πρεπει να εμπιστευθει πριντεζη και λαρι.θεωρω οτι αν μπουμε δυνατα απο την αρχη η μονακο θα πιει θαλασσα.

• Μου αρέσει 2
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Κόσμος, 100 πόντοι, 100 ριμπάουντ, 100 τάπες! Τώρα παίζουμε μπάσκετ και εμείς, ήρθε η ώρα να πάμε Βελιγράδι!

• Μου αρέσει 4
  • Το λάτρεψα! 4
  • Χαχαχαχα 2

Δημοσιεύτηκε

Ένα μάτς όλη η σεζόν...με ψυχραιμία κ υπομονή στο παιχνίδι μας θα τα καταφέρουμε.... βλέπω Παπανικολάου 15+pnts....

• Μου αρέσει 3
Δημοσιεύτηκε

θα νικήσουμε φυσικά και επειδή μου την έχει δώσει, 25 πόντους ο Ντόρσεϊ 

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Το παιχνίδι που φοβάμαι περισσότερο από όλα. Αν παίξει επιτέλους ο μαλακας ο Χασάν θα πω mvp Σλούκας με double double. Αλλιώς θα λιώσει με 33'-34' ο Φαλ και θα κάνει αυτός double double.

• Μου αρέσει 3

• Create New...