Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πόσο δίκιο εχει

Recommended Posts

• Πρόεδρος
WWW.SPORTDAY.GR

Ολυμπιακός: Θα είναι κρίμα να πληρώσει ακριβά μια παράλογη απόφαση! Και τώρα τελικός στο ΣΕΦ με τη Μονακό για την πρόκριση...

• Μου αρέσει 1
  • Δεν μου αρέσει 1

• Admins

Εχει δικιο αλλα αν ειναι να αποκλειστουμε απο το φαιναλ φορ για την επιμονη του Μπαρτζωκα να μην παρει εναν ακομη ψηλο δεν γαμιεται..... Θα το δεχτω.

Αλλωστε αν περσι τον Οκτωβριο μας ελεγε καποιος οτι την Πρωτομαγια θα ειχαμε τερματισει στην δευτερη θεση της κανονικης περιοδου και θα ειμασταν μια νικη μακρια απο το φαιναλ φορ θα του λεγαμε κοψε την πλακα ρε μεγαλε.

Οι δικες του επιλογες μας εφεραν ως εδω. Οι δικες του επιλογες ας μας στερησουν το φαιναλ φορ αν γινει.

Οπως και να χει, η χρονια ειναι σουπερ επιτυχημενη. Επιστρεψαμε για τα καλα.

• Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 1
  • Σε ευχαριστώ 1

• Admins

Είναι λιγάκι πικρόχολο αυτό το άρθρο, με την έννοια ότι αναφέρεται σε ένα πιθανό ή απίθανο σενάριο, «αν αποκλειστούμε, θα έχουμε αποκλειστεί επειδή δεν πήραμε 5αρι». Δηλαδή παπαριες. Όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο @ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣτο ότι φτάσαμε μια νίκη πριν το φ4 με ματς στην έδρα μας, δικαιώνει όλες τις επιλογές που έχουν γίνει!! Ακόμα και τον Έισι που κάνει κυάλια στον πάγκο και κουτουλάει στις ψευδοροφές όταν χοροπηδάνε πριν μπουν στο γήπεδο. Θα περάσουμε ρε! Τίποτα δεν μας σταματάει τώρα 

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

Δίκιο άδικο....σχολιάζουμε ένα άρθρο για να βρούμε μια ....δικαιολογία να ρίξουμε κατάρες στον Μπαρτζωκα σε πιθανό αποκλεισμό....!!!! Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο άθλημα... αρχικά... απο την αλλη... δική του επιλογή..  δικό του το rotation δική του η ομάδα... αυτός μας έφτασε εκεί...με αυτούς τους παίκτες!!! Ρίσκαρε βγήκε 2ος στην Ευρωλιγκα κανονική διάρκεια..  θα του ζητήσουμε τα ρέστα γιατι δςν εχει 3ο ψηλο λειτουργικα χρησιμο????  

• Μου αρέσει 3

Μετά Χριστόν προφήτες είναι πολλοί. Ο Εισι αποκτήθηκε για το 4 ενώ ανέβαινε ξανά ο Μάρτιν. Αν σου έλειπε αυτή την στιγμή από τραυματισμό κάποιος, που είσαι λειψός στο 4, θα λέγαμε γιατί δεν πήρε τεσσαρι αλλά τρίτο ψηλό. Το ίδιο και στο 3 και πάει λέγοντας. Επειδή θα περάσουμε δεν έχει αξία το άρθρο. Επιτυχημένη η χρονιά ούτως ή άλλως και στο Βελιγράδι ο Θεός να είναι εκεί.

• Μου αρέσει 1

• Create New...