Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ...


Recommended Posts

  Τι ματσάρα θεέ μου. Παιχνίδι διαφήμιση. Σώματα πέφταν, εναλλαγή του σκόρ. Άξιος 5ος τελικός. Τι να πρωτοπείς πάλι. Καλός ο μυρωδιάς, ο κοιμήσης ή αυτό που πιστεύουν ότι μας τρολάρει μερικές φορές ο Μπαρτζώ? Σλούκας να θυμίζει ξανά Σπανούλη. Ακόμα και αν άργησε να πάρει μπροστά στα κρίσιμα φώναξε βροντερό παρών. Ο Ντόρσει δεν έκανε ματσάρα αλλά βοήθησε αρκετά. Χρωστούσε ένα τουλάχιστον τέτοιο παιχνίδι. Κρατάει το καλύτερο για το Βελιγράδι. Γουόκαπ άρχοντας απλά. Αμυντικάρα. Όταν τα βάζει και μπροστά σε κάνει να πιστεύεις ότι ήταν η κλεψιά της χρονιάς το καλοκαίρι. Μακίσικ τα λόγια έχουν στερέψει προ πολλού. Μπορεί να σύγισε στα 2 προηγούμενα (ακόμα και ο Τζόρνταν είχε κακές μέρες) αλλά σήμερα έπαιξε και για αυτά. Μας κράτησε μόνος στην 2η περίοδο. Πάλι καλά τον έχουμε δεμένο και του χρόνου. Μην νομίζετε ότι δεν έχει τραβήξει βλέμματα. Δεν μιλάω για 1ο βιολί.
   Παπανίκ αμυντική κολώνα ξανά. Δεν έβαζε μπροστά όμως οπότε δεν παίρνει άριστα. Χαλάλι του. Ο Σάσα άφησε τα κόκκαλα του ξανά. Υπήρχαν στιγμές που ήταν αμυντική αδυναμία αλλά με τόσο που παίζει δεν μπορείς να μην τον δικαιολογήσεις.  Καλό ματς στο σύνολο. Πρι ψυχάρα. Στο λίγο που έπαιξε δεν έκανε την διαφορά αλλά δεν εκτέθηκε κιόλας. Φάλ. Θετικός όπως και σε όλη την σειρά. Περιμέναμε και κάτι παραπάνω που μας έχει δείξει ότι μπορεί. Τέλος Μάρτιν. Για 15 μέρες που ήταν εκτός ήταν πολύ καλός σήμερα. Αν δεν έχανε κάποιες άμυνες θα άγγιζε το άριστα. Έβαλε τους πόντους του, πήρε τα ριμπάουντ του. Με Σάρλς θα μασταν δύσκολα ξανά.
   Υγεία να χουμε μάγκες και νομίζω ότι μπορούμε μέχρι τέλος. Δεν είναι πιθανό αλλά δεν πάμε σαν να κάναμε την απόλυτη υπέρβαση για να χάσουμε από τον όποιον. Ότι και να γίνει με το πρωτάθλημα η χρονιά θα είναι τρελά πετυχημένη και έχουμε ήδη τις βάσεις για να μαστε μεγάλη δύναμη και τα προσεχή χρόνια.
  υ/γ ζήλεψα πολύ όσους ήταν γήπεδο σήμερα. Απίστευτες σκηνές στο τέλος. Μπαρτζώ και πρόεδροι σαν μικρά παιδιά. Δεν έλειψαν τα καθριλίκια βέβαια αλλά το παραβλέπουμε για τώρα.
  υ/γ2 Ωραίος ο Τζέιμς που έδωσε το χέρι σε όλους. Ξεχνάει κανείς παίκτες σαν τον Ρούντι?
  υ/γ3 Αρχοντικός Λαμόνικα. Δεν το λέω με καμία ειρωνεία. 
 

 

  • Μου αρέσει 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...