Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Το πάρτι του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του ΣΕΦ για την πρόκριση στο Final Four της Euroleague 2021-2022 | Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Είπα να περιμένω λίγο, να πέσουν οι παλμοί για να μπορέσω να έχω λίγο ροή στον λόγο μου αλλά ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ.

ΤΙ ΜΑΤΣΑΡΑ ΕΙΔΑΜΕ? 

Αυτά τα ματς φτιάχνουν ομάδες με μέταλλο! εκπαιδεύουν και μεγαλώνουν τους παίκτες! Και ΠΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ? 

Ξεκινήσαμε άσχημα, νωθρά με πολύ βαριά χέρια. Με άγχος, με πίεση, χωρίς συγκέντρωση. Δεν μπορώ να καταλάβω πως καταφέραμε να το γυρίσουμε. 

Εμείς τα χάναμε όλα. Αυτοί τα έβαζαν όλα. Εμείς δεν παίρναμε τα ριμπάουντ, αυτοί μας έπαιζαν έβαλαν ΑΠΕΙΡΑ με δεύτερες ευκαιρίες. Αυτοί μας έπαιζαν μπασκετικό ξύλο, εμείς μόνο που τους κοιτάγαμε μας σφύριζαν φάουλ. Κοινώς... ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ... και κάπως έγινε και κερδίσαμε... Μίλησε η καρδιά, ο χαρακτήρας της ομάδας και Ο ΚΟΣΜΟΣ (Θεέ μου τι ΣΕΦ... Τι ατμόσφαιρα!!! Όλο το γήπεδο μια Θύρα 7!)

Αλλά για να καταλάβουμε πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ είναι το σημερινό επίτευγμα θα παραθέσω λίγες από τις ατάκες που ειπώθηκαν μεταξύ της παρέας μου στο πρώτο ματς της euroleague φέτος κόντρα στην μπασκόνια στην καφετέρια που το βλέπαμε... και πιστεύω ότι λίγο πολύ οι περισσότεροι από εμάς τα ίδια έλεγαν

- Για να δούμε φέτος στόχος η 8άδα, αλλά είναι πολύ δύσκολο.

- Θα μπει ο Σλούκας στα παππούτσια του ηγέτη? δεν παίρνει προσπάθειες γενικά σαν να φοβάται

- Ντόρσει καλός, αλλά ερωτηματικό λόγω αστάθειας (νταξει εδω ίσως πέσαμε λίγο μέσα)

- Φαλ είναι παικταράς ρε, αλλά ποιος Μαρτιν... με ενα σεντερ θα την βγάλουμε φέτος

και το προσωπικό μου αγαπημένο...

- Ρε μαλακα που παμε με Παπανικολάου... πρώην παίκτης... παλαίμαχος είναι το παιδί από τα προβλήματα που έχει... έπρεπε να παρει 3άρι (ΝΑΑΑΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΧΑΧΑΧΑ)

ΥΓ... ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΖΗΣΑ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΩ ΤΟΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ!

Τροποποιήθηκε > από StamosK
  • Μου αρέσει 5

• Create New...