Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λεονάρντο Κούρτης,η επιστροφή;

Recommended Posts

FWS.GR

Μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο ο Λεονάρντο Κούτρης ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Ρέντη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αφού ολοκληρώνεται η περιπλάνησή...

Με αφορμή το τέλος του δανεισμού του Λεονάρντο Κούτρη στη Φορτούνα Ντίσελντορφ θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση σε όλα τα μέλη της ομάδας:Πιστεύετε ότι χωράει στην επόμενη μέρα του Ολυμπιακού;Θα θέλατε να τον δείτε στο ρόστερ της νέας σεζόν;

Τροποποιήθηκε > από Μιχάλης
  • Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος

Προσωπικά πάντα μ'αρεσε πολύ ο Κούτρης, μακάρι να μείνει φέτος

• Μου αρέσει 1

• Admins
5 ώρες πριν, lancelot said:

Προσωπικά πάντα μ'αρεσε πολύ ο Κούτρης, μακάρι να μείνει φέτος

Κι εμενα μου αρεσε, αλλα με προβληματιζει οτι μετα τον χιαστοδεν μπορεσε να στεριωσει πουθενα. Ουτε καν στην Β Γερμανιας. Θα μου πεις απο τον κανεναν που ειχαμε αναπληρωματικο του Ρεαμτσιουκ φετος ποσο χειροτερος να ηταν? Δεν ξερω, εγω νομιζω οτι πρεπει να κινηθουμε για καποιο βασικο πολυ καλο αριστερο μπακ (και δεξιο)

• Μου αρέσει 1

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε εικόνα του ποσο καλός ή κακός είναι πλέον. Έστω για αλλαγή θα έπρεπε να μείνει πάντως! Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουμε πολύ καλά μπακ στη νέα χρόνια. Ο μαρτινς παίζει με τρόπο που θέλουμε πολύ καλά μπακ και όχι μόνο δεν είχαμε τόσο καλά φέτος, αλλά είχαμε και 2 ακριβώς. 2. Πρέπει να γίνει σοβαρή δουλειά φέτος στο ρόστερ και θα πετάμε!

• Μου αρέσει 1

• Create New...