Μετάβαση στο περιεχόμενο

Against all odds...or not so?

Nikos Lepipas

Recommended Posts

Την Τετάρτη το βράδυ επέμενε η γυναίκα μου να μου μετρήσει την πίεση... Ενέδωσα 10' μετά το τέλος του ματς. 14,5 με 8,4 και 110 σφυγμοί... Θα ζήσω σκέφτηκα. Η αλήθεια είναι ότι έφτασα να αμφιβάλλω αν θα τη βγάλω καθαρή κάποια στιγμή αλλά δόξασοι είμαι καλά! 

Φυσικά από προχθές το βράδυ πρώτη ασχολία είναι τα μεθεόρτια και οι προβλέψεις για το Βελιγράδι. Σήμερα λοιπόν διάβασα τις πρώτες στοιχηματικές αποδόσεις οι οποίες δίνουν τέταρτο τον Ολυμπιακό με απόδοση 5,5 για κατάκτηση του τροπαίου. Επίσης δίνουν φαβορί Μπαρτσελόνα και Εφές στους ημιτελικούς. Αναμενόμενα θα έλεγε κανείς... Όμως πιστεύω πως οι αντίπαλοι γνωρίζουν αυτό που δεν αποτυπώνουν οι book... Δεν είναι τόσο outsider ο Ολυμπιακός και δεν είναι τόσο φαβορί αυτοί... Η σειρά με την Μονακό έδωσε νέα δεδομένα στη μάχη για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα. Έδειξε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει κάτι που είχε ξεχαστεί τα τελευταία χρόνια. 

Έχω λοιπόν μια αισιοδοξία ότι αφού πρώτα την έβγαλα καθαρή πέντε φορές σε δύο εβδομάδες θα ζήσω για να δω τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει! Στην κορυφή της Ευρώπης!

Με οδηγό την άμυνα που παίξαμε στο μεγαλύτερο διάστημα της σειράς, το μοντέρνο επιθετικό μπάσκετ που παρουσιάσαμε και την συμπαράσταση του ερυθρόλευκου λαού θα το σηκώσουμε! 

Υ.γ. ειλικρινά δεν άντεχα άλλο Πάρις Λι... 

Υ.γ.2 Μακ Χυσικ ξέρεις εσύ...

mc.jpg

Τροποποιήθηκε > από Nikos Lepipas
  • Μου αρέσει 4
  • Το λάτρεψα! 3

• Πρόεδρος
3 λεπτά πριν, Nikos Lepipas said:

Την Τετάρτη το βράδυ επέμενε η γυναίκα μου να μου μετρήσει την πίεση... Ενέδωσα 10' μετά το τέλος του ματς. 14,5 με 8,4 και 110 σφυγμοί... Θα ζήσω σκέφτηκα. Η αλήθεια είναι ότι έφτασα να αμφιβάλλω αν θα τη βγάλω καθαρή κάποια στιγμή αλλά δόξασοι είμαι καλά! 

Φυσικά από προχθές το βράδυ πρώτη ασχολία είναι τα μεθεόρτια και οι προβλέψεις για το Βελιγράδι. Σήμερα λοιπόν διάβασα τις πρώτες στοιχηματικές αποδόσεις οι οποίες δίνουν τέταρτο τον Ολυμπιακό με απόδοση 5,5 για κατάκτηση του τροπαίου. Επίσης δίνουν φαβορί Μπαρτσελόνα και Εφές στους ημιτελικούς. Αναμενόμενα θα έλεγε κανείς... Όμως πιστεύω πως οι αντίπαλοι γνωρίζουν αυτό που δεν αποτυπώνουν οι book... Δεν είναι τόσο outsider ο Ολυμπιακός και δεν είναι τόσο φαβορί αυτοί... Η σειρά με την Μονακό έδωσε νέα δεδομένα στη μάχη για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα. Έδειξε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει κάτι που είχε ξεχαστεί τα τελευταία χρόνια. 

Έχω λοιπόν μια αισιοδοξία ότι αφού πρώτα την έβγαλα καθαρή πέντε φορές σε δύο εβδομάδες θα ζήσω για να δω τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει! Στην κορυφή της Ευρώπης!

Με οδηγό την άμυνα που παίξαμε στο μεγαλύτερο διάστημα της σειράς, το μοντέρνο επιθετικό μπάσκετ που παρουσιάσαμε και την συμπαράσταση του ερυθρόλευκου λαού θα το σηκώσουμε! 

Υ.γ. ειλικρινά δεν άντεχα άλλο Πάρις Λι... 

Υ.γ.2 Μακ Χυσικ ξέρεις εσύ...

mc.jpg

Ο Λι έπρεπε σε κάθε ματς να βγαίνει με 5 φαόυλ! Έκανε 10 το λιγότερο ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ. Έπρεπε να το είχα παίξει στο στοίχημα πως σε έναν από τους αγώνες θα αποβληθεί.

Κατά τα άλλα πολύ αγωνία και εδώ, πολλές εναλλαγές στο σκορ, και πολλά χιλιόμετρα να βηματίζω πάνω κάτω στο σαλόνι

• Μου αρέσει 6

4 λεπτά πριν, lancelot said:

Ο Λι έπρεπε σε κάθε ματς να βγαίνει με 5 φαόυλ! Έκανε 10 το λιγότερο ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ. Έπρεπε να το είχα παίξει στο στοίχημα πως σε έναν από τους αγώνες θα αποβληθεί.

Κατά τα άλλα πολύ αγωνία και εδώ, πολλές εναλλαγές στο σκορ, και πολλά χιλιόμετρα να βηματίζω πάνω κάτω στο σαλόνι

Εγώ τα βλέπω έξω γιατί στο σπίτι δημιουργείται πρόβλημα με την πολυκατοικία... συνήθως... αλλά προχθές το είδα σπίτι... εντάξει πρέπει να έφριξαν...

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

• Admins

Κι εγώ σπίτι μιάς και το σενάριο στο UK να δείχνει μπάσκετ εκτός σπιτιού θα το επιβάλλουν εξωγήινοι για βασανιστήρια. Ευτυχώς μόνο μία φορά μου έφεραν την αστυνομία φέτος και ευτυχώς είμαι με γυναίκα που μ αγαπάει πολύ αλλά κάποιες φορές ακόμα και γι αυτά τα όρια το παρακάνω. Ας το πάρουμε φέτος που θα είμαι μέσα και θα ηρεμήσω, δεδομένα. Για λίγο τουλαχιστον...:enjoying-mah-playlist-icon:

Το ματς ήταν πραγματικό έπος, το ότι καθάρισε ένα λεπτό πριν το τέλος τα λέει όλα.  Βασικό στοιχείο της φετινής πορείας και η διαφορά σε σχέση με προηγούμενες ξεκάθαρα έγκειται στους ξένους που έχουμε και στο τι παίρνουμε από αυτούς καθώς οι Έλληνες στο πέμπτο παιχνίδι είχαν πολύ αγχος μέχρι την τελευταία περίοδο. Φύσικα μέχρι και τον τελευταίο κόκκο τον πιστώνεται ο Μπαρτζώκας που έχει την καλύτερη ισορροπία διαχείρισης-σχεδιασμού στην Ευρώπη. Μπάσκετ ξέρουν κι άλλοι αλλά να παίρνεις παίχτες σαν τον Γουόκαπ, τον ΜακΚίσικ και το Μάρτιν και να βγάζουν στο παρκέ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ αυτά που έβγαλαν ολη τη χρονιά είναι ξεκάθαρα δουλεια ανθρώπινου παράγοντα. Πάμε γερά να τα δώσουμε όλα στη Σερβία για την κούπα.

• Μου αρέσει 5

• Πρόεδρος

@Nick βασικά δεν μιλάμε για γυναίκα, αλλά για γυναικάρα :D άγιος άνθρωπος!

• Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 1
  • Σε ευχαριστώ 1

• Admins

Εγώ είχα τόσο άγχος που η πρώτη φορά που έβγαλα κραυγή, ήταν στο τρίποντο του Σλούκα στο τέλος. Μετά έκλαιγα συνέχεια για 5 λεπτά... Αντε γεια 

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 3

• Admins
1 ώρα πριν, Geo Poulidis said:

Εγώ είχα τόσο άγχος που η πρώτη φορά που έβγαλα κραυγή, ήταν στο τρίποντο του Σλούκα στο τέλος. Μετά έκλαιγα συνέχεια για 5 λεπτά... Αντε γεια 

Α καλά κι εγώ κλάμα στο τρίποντο του Ντόρσει, εννοείται. Από το ''Οχι! τι κάνεις ρε Ντόρσει'' στο 'ΝΑΙ ΡΕ ΝΤΟΡΣΕΙ' και τα κλάματα ένα χλάτσο δρόμος  :D

• Μου αρέσει 2
  • Χαχαχαχα 4

Νομίζω οι στοιχιματικες βγάζουν αποδόσεις εχωντας στο μυαλό τους κ τα budget στο μπάσκετ....εμάς μόνο καλό μας κάνει να πηγαίνουμε σαν outsider ασχέτως αν οι υπόλοιπες ομάδες ξέρουν ότι μόνο outsider δεν είμαστε.....

• Μου αρέσει 3

Αφού πλακωθηκα στο κόκκινο κρασί,είχα φτιαχτεί για να μου πάρει λίγο το άγχος και τα καντήλια πήγαιναν σύννεφο.Περα δώθε πάω και γω σαν τον Λευτέρη και φυσικά στο τέλος συγκινήθηκα σαν τον Poulidis.Ειδα όλη την εκπομπή της ΝΟΒΑ,και πήγα για ύπνο αλλά είχα τέτοια υπερένταση που δεν κοιμήθηκα καλά.Ξενυχτης το πρωί για δουλειά,αλλά με μια αγαλλίαση μέσα μου....Μόνο αυτή η ομάδα δίνει τέτοιες στιγμές!!!

• Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 2

Η ηδονή του να είσαι κουρασμένος αλλά να μη θέλεις να πας για ύπνο για να νιώσεις λίγο ακόμα αυτό του υπέροχο συναίσθημα που αφήνουν νίκες σαν κι αυτή ... να αισθάνεσαι μια γλύκα στο στόμα σαν να έχεις φάει 10 σοκολάτες ...

• Μου αρέσει 2

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.