Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ] @ Ιωνικός - Θα νικήσουμε;

[Πρωτάθλημα] - Ψηφοφορίες  

21 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Πρωτάθλημα] @ Ιωνικός (08/05, 20:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins

vsionikos-8-5-start.jpg

@Μέλη

Η επιστροφή μας στο Final Four έχει απορροφήσει τα πάντα. Το έβδομο τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια αλλά με μοναδική βαρύτητα και σημασία. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή και ειδικά εδώ μέσα είμαι σίγουρος ότι μόλις σήμερα κάπως κερδίζει χώρο στο μυαλό μας η καθημερινότητα. Για τους παίχτες και το Μπαρτζώκα ωστόσο υπάρχουν κάποια ματς που πρέπει να γίνουν πριν ταξιδέψουν για τη Σερβία. Το πρώτο είναι στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από όλων των ειδών τα προβλήματα φέτος. Το ρεκόρ τους είναι 6-16 στη σεζόν, ίδιο με τον Ηρακλή απλά ο ΠΑΟΚ φρόντισε να χάσει απ τον Ιωνικό στη Θεσσαλονίκη για να πέσει ο γηραιός. Μετά από τέτοια επιτυχία και την ολοκλήρωση τέτοιας σειράς play offs δύσκολα θα παίξουμε ποιοτικό μπάσκετ. Ας πάρουμε τη νίκη και είμαστε ευχαριστημένοι. 

Η ημερομηνία της κλήρωσης της φανέλας του Tyler Dorsey πλησιάζει. Με επιτυχημένη πρόβλεψη σημαντικότερου παίχτη και στατιστικής ο νικητής παίρνει ένα boost πόντων στην κούρσα για το διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους και ποιός ξέρει...ίσως ο νικητής μπορέσει να τη φορέσει και στο Βελιγράδι :S

• Μου αρέσει 2

• Admins

Παπανικολάου 4/7 τρίποντα. :faill-icon:

Υ.γ. μ'άρεσε πολύ η εισαγωγή αλλά και η σύνδεση της φανέλας Dorsey με F4 

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

:gangs-icon: nico7

• Admins
1 ώρα πριν, Paralias said:

Quincy Jyrome Acy

15 points, 5 rebounds, 2 assists, 1 block

@ParaliasΚλαίω με το middle name. Αυτός παίζει να μη το θυμάται κιόλας, ξέρεις πως πάνε αυτά :pleasant-icon:

• Χαχαχαχα 1

Χασάν Μάρτιν 16 πόντοι,12 ριμπαουντ

Λουτζης 20π-5 ασίστ 

• Create New...