Μιχάλης Δημοσιεύτηκε 7 Μαΐου 2022 Δημοσιεύτηκε 7 Μαΐου 2022 Πέρασαν ήδη 3 ημέρες και ακόμα να συνέλθουμε από αυτό που ζήσαμε το βράδυ της Τετάρτης.Η ομάδα,στη πρώτη της χρονιά υπό κανονικές συνθήκες,με τη παρουσία του κόσμου στις κερκίδες,μετά την απόσυρση του Σπανούλη από την ενεργό δράση και με την θριαμβευτική επικράτηση του Μέχρι Τέλους,πέρασε στο final four μετά από 5 χρόνια.Θα σταθώ στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο λαός μας όχι μόνο τη Τετάρτη,αλλά και όλη τη χρονιά.Όπως είπε και ο Ντουράντ,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.Σίγουρα δεν είχε δει ποτέ του κάτι παρόμοιο από κοντά και ούτε πρόκειται να δει.Μάλλον κατάλαβε ότι στο Μονακό οι πανηγυρισμοί απέχουν παρασάγγας από τους πειραιώτικους πανηγυρισμούς (Μα πανηγυρισμοί ήταν αυτοί στο game 4;Ήταν λες και έβαζε λόγο κανένας πολιτικός και τον χειροκροτούσαν από κάτω).Σίγουρα αυτή η εμπειρία θα μείνει αξέχαστη στον σταρ του NBA και κάτι μου λέει ότι θα θελήσει να επισκεφθεί τα μέρη μας.Ο πύρινος κόσμος του Ολυμπιακού θαυμάζεται παντού και δίνει ηχηρό παρών όταν η ομάδα του τον χρειάζεται και κακά τα ψέματα η φετινή σεζόν φέρει βαθιά πλατιά τη σφραγίδα του.Ήταν εκεί στις καλές και στις κακές στιγμές της ομάδας και μετά από 5 χρόνια αδικιών,λασπολογίας,χλευασμού και αποτυχιών,άξιζε και με το παραπάνω να πανηγυρίζει για την επιστροφή της ομάδας στην ελίτ της Ευρώπης.Προσωπικά,στο ματς της Τετάρτης,αν και δε βρισκόμουν στο ΣΕΦ,ξέσπασα σε δάκρυα βλέποντας ξανά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στο final four που είχαν λείψει στον Ολυμπιακό και στον κόσμο του. Θέλω προσωπικά να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε όσους βρέθηκαν εκεί και ώθησαν την ομάδα στη νίκη.Όταν η Μονακό είχε το μομέντουμ του ματς ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και βοήθησε στην ανατροπή.Η ατμόσφαιρα μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν κάτι το συγκλονιστικό και συγκίνησε όλους εμάς που δε μπορούσαμε να παρευρεθούμε στο ΣΕΦ. Apocalypse now,λοιπόν,και ραντεβού στο final 4,στο οποίο (όπως διάβασα) το 45% των εισιτηρίων έχουν καταλήξει σε οπαδούς του Θρύλου.Είμαι σίγουρος ότι περισσότερα από τα μισά εισιτήρια θα καταλήξουν σε οπαδούς μας στο τέλος και το Βελιγράδι θα είναι ένα κατακόκκινο καμίνι,φόβητρο για κάθε αντίπαλό μας. 3
Recommended Posts