Μετάβαση στο περιεχόμενο

Είναι το BUZZER του SLOUKI LOUK το highlight της χρονιάς;

Recommended Posts

WWW.SPORT24.GR

Το buzzer beater του Κώστα Σλούκα στην εντός έδρας νίκη επί της Αναντολού Εφές επελέγη από την EuroLeague ως η κορυφαία στιγμή του Ολυμπιακού στη...

Φέτος οι στιγμές που έχουμε ζήσει είναι απίστευτες.Με αφορμή τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού,η Euroleague ανέβασε ένα βίντεο με το top-10 των καλύτερων φάσεων της ομάδας.Στη κορυφή βρίσκεται το buzzer beater του Σλούκα και έχω να κάνω την εξής ερώτηση σε όλα τα μέλη της ομάδας:Κατά τη γνώμη σας ποιό είναι το highlight της ομάδας μέχρι τώρα στην ευρωπαϊκή της πορεία; 

• Μου αρέσει 1

• Admins

Σαν στιγμή κατ εμέ είναι, ναι. Τέτοιο τρίποντο στα σαράντα τέσσερα δευτερόλεπτα που μας βάζει ο Λαρκιν είναι ταφόπλακα. Ο Ντόρσεϊ σηκώνεται και το γράφει σε μόλις 10-15 δεύτερα, βγαίνει η άμυνα στο Μισιτς και ο Σλούκας με έναν πόντο πίσω κάνει προσποίηση στο 1.4. Δεν υπάρχει το τέλος του αγώνα αυτού.

Σαν αγώνες μπορώ να σκεφτώ κι άλλα τεράστια αποτελέσματα. Τη νίκη στο Κάουνας για παράδειγμα, τη νίκη στην Ούνιξ (έστω και αν δε μέτρησε), Μπάρτσα στο ΣΕΦ και αλλα. Ομολογουμένως βέβαια βάσει εξέλιξης αγώνα και έντασης θεωρω μόνο η σειρά με τη Μονακό είναι πιο πάνω από το ματς με την Εφές.

• Μου αρέσει 2

Όταν κερδίζεις την κάτοχο του τροπαίου κ με τετοιο τρόπο ε ναι...ειναι η φάση της χρονιάς !!!

• Μου αρέσει 1

• Create New...