Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Δλδ οκ καταννοώ πρωτάθλημα εδώ και 4 μήνες αλλά οι εμφανίσεις αυτές είναι ντροπή!

• Μου αρέσει 2

Δημοσιεύτηκε

Ντροπή,  απλά και μόνο για ο,τι είδαμε γενικότερα φέτος.. 

Δημοσιεύτηκε
Δλδ οκ καταννοώ πρωτάθλημα εδώ και 4 μήνες αλλά οι εμφανίσεις αυτές είναι ντροπή!
Σκούπα χρειάζεται μας έχουν κάνει να μην ενδιαφερόμαστε καθόλου για την μπάλα.

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημοσιεύτηκε (edited)

@lancelot Ντροπή και αηδία.Τίποτα άλλο.Η ΠΑΕ έχει ισοπεδώσει τα πάντα.Για όσους πιστεύουν ότι φταίει ο Μαρτίνς,ας θυμηθούν τι μπάλα παίζαμε τα δύο πρώτα χρόνια του στον Ολυμπιακό μέχρι να διαλύσουν ξανά την ομάδα.Αυτή είναι η πολιτική της ΠΑΕ κύριοι...Η πολιτική του αγοράζουμε φθηνά και πουλάμε πανάκριβα.Η πολιτική του βάζουμε μπροστά τους μανατζαρέους να μας πλασάρουν όλα τα παλτά και όλους τους συνταξιούχους και μετά λέμε στον προπονητή να τους βάζει να παίζουν μπας και βγει κανένας για να πουληθεί στη τριπλάσια και τετραπλάσια τιμή.Αν ο προπονητής δεχτεί τότε μένει και ανανεώνει,αν όχι τότε μένει χωρίς δουλειά.Για αυτό δε μιλάει ο Μαρτίνς και για αυτό τον ανανέωσαν.Όσον αφορά τη μίνι φιέστα με το κύπελλο στη Τούμπα τη προηγούμενη εβδομάδα,εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έγινε για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου προκειμένου να ξεχάσει τα χάλια της ομάδας και αυτό δε μου το βγάζει κανένας από το μυαλό.Η ομάδα είναι βαριά άρρωστη,εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον και χρειάζεται ενέσεις ποιότητας.Το πρωτάθλημα δεν αρκεί,χρειάζεται ξήλωμα και οικοδόμηση από την αρχή.Ο νέος Ολυμπιακός πρέπει να στηριχθεί σε έναν κορμό παιχτών που θα συνυπάρχουν για πολλά χρόνια στην ομάδα για να βρεθεί χημεία.Όταν πουλάμε ακριβά και αγοράζουμε από το κάτω πανέρι δε μπορούμε να μιλάμε για πορείες στην Ευρώπη.Όταν έχεις παίχτες β' διαλογής (δε θα ονομάσω,όλοι ξέρουμε ποιοί είναι) δε μπορείς να λες το καλοκαίρι ότι πας για τελικό Γιουρόπα Λιγκ.Το 2014 η Ντνίπρο μας πετούσε έξω από τη συνέχεια του Γιουρόπα και κατέληξε να πάει στο τελικό της διοργάνωσης την ίδια χρονιά.Τί περισσότερο είχε από τον Ολυμπιακό;Ούτε τη μισή ιστορία του δεν έχει,κι όμως το έκανε.Εμείς τι κάνουμε;Θα συνεχίσουμε στο ίδιο κλιπάκι;Θα καθόμαστε να μας κοροϊδεύει η ΠΑΕ;Ο Μαρινάκης δε βλέπει τους Αγγελόπουλους τι κάνουν;Βάζουν λεφτά από τη τσέπη τους χωρίς να παίρνουν ΤΙΠΟΤΑ πίσω (0 κέρδος,ολογράφως ΜΗΔΕΝ) και η ομάδα είναι στις 4 καλύτερες στην Ευρώπη.Αλλά βέβαια,έχουμε να ασχοληθούμε με το mega,με τους στίχους της Νατάσσας και με τη Νότιγχαμ...Ζητώ συγγνώμη για την φλυαρία από όλα τα μέλη.Εύχομαι να δούμε έναν μεταμορφωμένο Ολυμπιακό του χρόνου,αν και το βλέπω πολύ χλωμό.

Τροποποιήθηκε > από Μιχάλης
  • Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Η κοινή λογική λέει ότι με εννιά στους έντεκα ξένους, πρωτάθλημα εξασφαλισμένο μέχρι τα Χριστούγεννα και χωρίς Ευρώπη κάθε χρόνο από Γενάρη-Φλεβαρη δεν υπάρχει κανένα σασπένς και κανένα κίνητρο εντός κι εκτός Ολυμπιακού. Όλα για τον πρόεδρο είναι μπίζνες (λογικό εν μέρει) και κοιτάει να τρέχει την ομάδα λες και είναι μαγαζί. Και μάλιστα μονοπώλιο γιατί παρ όλα αυτά κάθε χρόνο τόσος κόσμος πληρώνει απ'το υστέρημα του για διαρκείας. Έχει ο καιρός γυρίσματα, αν δεν αλλάξουν πράγματα θ αρχίσουν να χάνονται πρωταθλήματα από του χρόνου. Πάντως μέχρι να χαθούν τίτλοι δε θ αλλάξει κάτι σοβαρά και συνιστώ να μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας όσοι παρακολουθείτε αυτό το ανέκδοτο που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο ο μόνος λόγος που δεν είναι όμοιο με αυτό του μπάσκετ είναι επειδή η νύχτα ξεπλένει περισσότερα χρήματα στο ποδόσφαιρο-η συντριπτική πλειοψηφία των προεδρων είναι υπόδικοι. Αφήστε τις αγωνιστικές σε εξασφαλισμένο πρωτάθλημα έχουμε μάχη την άλλη βδομάδα. 🔴

• Μου αρέσει 3
  • Σε ευχαριστώ 1
Δημοσιεύτηκε

Η διαφορά φάνηκε ξεκάθαρα στο ματς με τον Άρη ο οποίος δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Οι παίχτες που έπαιξαν ΕΤΡΕΧΑΝ, δεν περπατούσαν μέσα στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο χρόνο ξεκούρασης το καλοκαίρι, στο Κόπα Άφρικα, στο Ραμαζάνι ή ότι άλλο. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!! Κάποιοι έμειναν εκτός ομάδας και είχαν τον χρόνο να επανέλθουν, δεν το έκαναν. Δεν θέλω να βλέπω άλλο Παπασταθόπουλους και Μανωλάδες, με εκνευρίζουν, πιο αργοί κι από μένα και πουλάνε τσαμπουκά και πράσινα άλογα. Άδικο είχε ο Φαν Σιπ που τους άφησε και τους 2 έξω??? Προτιμώ Μπαγκαλιάνους και Φατιμά, ομάδα που δεν έχει ψυχή δεν μπορεί να λέγεται Ολυμπιακός...Ο Μπαρτζώκας το είπε "έφτιαξα μια ομάδα που να ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση του οπαδού του Ολυμπιακού"...

• Μου αρέσει 1
  • Create New...