Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

83329.jpg

Από την αρχή σχεδόν της χρονιάς έχω ποντάρει σημαντικό ποσό ότι προπονητής της χρονιάς θα είναι ο Σάρας, επειδή περίμενα ότι η Μπαρτσελόνα θα έχει πολύ καλή πορεία και επειδή είναι και αγαπημένο παιδί της λίγκας. ¨Όμως όπως ήρθαν τα πράγματα αναρωτιέμαι αν μια τέτοια απόφαση, αν και θα μου γέμιζε την τσέπη, θα ήταν λογική. Η 1η θέση της Μπάρτσα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη με το ρόστερ που είχε αν και οι τραυματισμοί την έβγαλαν εκτός πορείας κάποια στιγμή. Μήπως όμως είναι πιο δίκαιο να βγει κόουτς Β προπονητής της χρονιάς? Με ένα από τα μικρότερα μπάτζετ και με μια ομάδα στην 1η μετά-Βασίλη χρονιά κατάφερε και βγήκε 2ος και πέρασε στο Φ4 έχοντας το πιο δύσκολο ζευγάρωμα. 

• Μου αρέσει 2
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Ο Σάρας κατά την ταπεινή μου άποψη έχει πολλά να μάθει-φυσικα έχει και όλη την καριέρα μπροστά του. Έχει κολλήσει με το να κάνει παίχτες πειθαρχημένους, σκληρούς και κατ επέκταση υπακουους. Υπάρχουν κι άλλες σχολές προπονητών όπως ο Λασο και ο Μπαρτζώκας που αφήνουν τον παίχτη να ξεδιπλωθεί περισσότερο από το να τον πατροναρουν,  ασχολούνται περισσότερο με το να στήσουν το mentality και το πλαίσιο.

• Μου αρέσει 2
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Προπονητής της χρονιάς σίγουρα π σκακιστής, από κοντά Τρινκιερι και Ομπράντοβιτς. Ειδικά ο Σέρβος, πήρε μια ομάδα υπό διάλυση και παραλίγο να τη στείλε φ4. Για Μπαρτζωκα θα πω μόνο ότι απέδειξε ξανά ότι μπορεί με καλό αλλά όχι πρωτοκλασάτο υλικό, να κάνει θαύματα. Όπως είχε κάνει με την Κουμπαν αλλά και τη Χίμκι, έσπασε πάλι το ταβάνι των προσδοκιών. Κατάφερε και να μεταμορφωθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, ηρέμησε, προσαρμόστηκε και έκανε μαγικά κοουτσαρισματα σε ορισμένε ματς. Πήρε το κύπελλο. Αν πάρει και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, θα μιλάμε για τεράστια ιστορία. Για ΕΛ δεν το συζητάω, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο επίτευγμα από έλληνα προπονητή (δεδομένου του μπατζετ)

• Μου αρέσει 3
Δημοσιεύτηκε

Εννοειται...βαση ομαδας ροστερ μπατζετ κ θεσης που κατελαβε...εχει το μεγαλυτερο efficiency χαχαχα.... !!! Μπαρτζωκας δαγκωτο...!!!!! Και κουπα με Μπαρτζωκα!!!!

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Αυτά που έχει πετύχει φέτος ο Μπαρτζώκας δεν θα τα έκαναν ποτέ ούτε ο Σάρας,ούτε ο Λάσο και φυσικά ούτε ο Αταμάν.Ας φτιάξουν ομάδες όπως ο Σκακιστής,με αυτό το μπάτζετ και ξαναμιλαμε.Μακραν ο κορυφαίος φέτος,θα είναι άδικο αν δεν τιμηθεί με αυτόν τον τίτλο.

• Create New...