Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague Final Four] vs Anadolu Efes - Θα νικήσουμε;

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

33 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague F4] vs Anadolu Efes (19/05, 19:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins

vs-efes-f4-2022.jpg.07dea1aaab04f338da43

@Μέλη

Στο σημείο όπου ο ποταμός Σάβος εκβάλει στο Δούναβη βρίσκεται το Μεγάλο νησί του πολέμου. Είναι το νησί από το οποίο κάποτε οι αντάρτες του Καραγιώργη Σερβίας πολιορκούσαν το φρούριο του Σουλεϊμάν Πασά κατά την πρώτη Σερβική Επανάσταση. Βρίσκεται ακριβώς μεταξύ της παλαιάς πόλης του Βελιγραδίου και του νεώτερου τμήματος του που ανοικοδομήθηκε μετά την καταστροφή που προξένησαν οι Ναζί, για να βομβαρδιστεί με τη σειρά του από τη Βορειοατλαντική Συμμαχία. Αυτή η πόλη φέτος φιλοξενεί τις καλύτερες ομάδες της ηπείρου στη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ανάμεσα σ αυτές είναι γι άλλη μία φορά και ο Θρύλος. Οι παίχτες του Γιώργου Μπαρτζώκα φτάνουν στο Βελιγράδι έχοντας στις αποσκευές τους τις δυσκολίες που ξεπέρασαν στη σειρά με την αξιόμαχη Μονακό. Απέναντι τους θα βρούν την πρωταθλήτρια Εφές στο πρώτο παιχνίδι του τριημέρου και καλούνται εκ νέου να αποδείξουν ότι η δουλειά και οι αρετές που τους έφεραν στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας μπορούν να επισκιάσουν ακόμα και την υψηλή ποιότητα της τουρκικής ομάδας.

Ο Θρύλος έχει το μέγεθος και θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου του για να διεκδικήσει μία θέση στον τελικό όμως ο θρίαμβος έχει επιτευχθεί. Η ομάδα όλους αυτούς τους μήνες σπάει το ένα ταβάνι πίσω από το άλλο σε ένα χρονικό σημείο που γύρω από το μέλλον του οργανισμού είχε επικρατήσει η αβεβαιότητα. Αυτή η ανόρθωση αναστήματος μέσω της ομαδικής προσπάθειας, της εμπιστοσύνης, της υπομονής και της επιμονής είναι αξία του ομαδικού αθλητισμού που ξεπερνά κάθε σκοτάδι και που μας εμπνέει να προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο. Σαν οπαδοί ζούμε τη χρονιά που η κληρονομιά των παλαιότερων έγινε ένα με τη φιλοδοξία των νεώτερων. Άντε σταματήστε μας.

Οι πόντοι γι αυτή την ψηφοφορία πολλαπλασιάζονται. Για κάθε ψήφο ο καθένας κερδίζει 20 πόντους και κάθε απάντηση 30 πόντους. Πάμε γερά.

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 4
  • Σε ευχαριστώ 1

• Πρόεδρος

Καλή μας επιτυχία, Σλουκας με 24 πόντους που θα καίνε! 

ΥΓ

@Nick κειμενάρα. Μην ξεχνάτε πως οι πόντοι πολλαπλασιαστικαν, ψηφίστε και διαδώστε! 

• Μου αρέσει 4
  • Το λάτρεψα! 1

• Admins

Το αστέρι του Σλούκα θα λάμψει ισχυρότερα από τους πάντες. 19 p, 8 assists.

• Μου αρέσει 2

Βεζένκοφ 16 πόντους 8 ριμπάουντ.

Με τη νίκη αδέλφια!!! 🤞🏻✊🏻

Όσες/όσοι βρεθείτε Βελιγράδι δώστε τα ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ! 🔴😎

• Μου αρέσει 1

Σάσα 25 πόντοι και τέζα τα τουρκάκια

• Μου αρέσει 1

Φαλ 15π-8 ριμπάουντ 

• Μου αρέσει 2

έχουμε δημιουργήσει παράδοση να γυρνάμε παιχνίδια αλλά δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνεται συνέχεια. Καλό θα ήταν να μπούμε από την αρχή με το μαχαίρι στα δόντια. ΄Όπως είπε ο κόουτς πρέπει να πολεμήσουμε για κάθε κατοχή!! Να έχουμε τύχη και την Παναγία βοήθεια!!

• Μου αρέσει 2

• Πρόεδρος
22 λεπτά πριν, lefterisalex έγραψε:

έχουμε δημιουργήσει παράδοση να γυρνάμε παιχνίδια αλλά δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνεται συνέχεια. Καλό θα ήταν να μπούμε από την αρχή με το μαχαίρι στα δόντια. ΄Όπως είπε ο κόουτς πρέπει να πολεμήσουμε για κάθε κατοχή!! Να έχουμε τύχη και την Παναγία βοήθεια!!

Ας γίνει άλλες 2 μωρέ :D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχαχαχα 1

• Create New...