Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

WWW.SPORT24.GR

Ο Μπράντον Πολ και ο Γουέιντ Μπάλντουιν - που συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό την σεζόν 2019/20 - τσακώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα Μπασκόνια - Μπανταλόνα...

Πιστεύω πολύ ότι ο Μπόλντουιν έχει ψυχολογικά προβλήματα και τεράστιο κόμπλεξ.Ένας άνευρος παίχτης που έπαιζε περισσότερο σα ρομπότ,αγέλαστος,πάντα στο κόσμο του και με τη προδιάθεση να προκαλεί καβγάδες ουκ ολίγες φορές.Νομίζω καλά τα λέει ο Πολ.Αν απαντήσει στις δηλώσεις αυτές ο Μπόλντουιν,θεωρώ ότι θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και θα μάθουμε και άλλα περιστατικά στα οποία εμπλέκεται ο ίδιος.

Αναλογιστείτε αδέρφια τι κλίμα επικρατούσε τότε και τι τώρα...

• Έκπληκτος! 1

• Admins

Πάντα εκ των υστέρων μαθαίνονται αυτά και μέσω καυγάδων. Ναι αυτός ο παίχτης δε στέριωσε ουτε και στη Μπάγερν που έκανε πολύ καλή σεζόν. Πολλά προσόντα αλλά μεγάλο πρόβλημα στο κεφάλι, φαινόταν από τότε.

• Μου αρέσει 2

• Πρόεδρος

Καλά δεν χρειάζεται να ανοίξουν οι ασκοί, γνωρίζαμε τι τσακωμοι έγιναν τότε :SΜακριά και οι 3 θα πω από την ομάδα μας! 

ΥΓ

Καλά πότε πρόλαβες να το βάλεις το νέο @Μιχάλης, πολυβόλο! 

• Το λάτρεψα! 2

Καλά δεν χρειάζεται να ανοίξουν οι ασκοί, γνωρίζαμε τι τσακωμοι έγιναν τότε [emoji37]Μακριά και οι 3 θα πω από την ομάδα μας! 
ΥΓ
Καλά πότε πρόλαβες να το βάλεις το νέο @Μιχάλης, πολυβόλο! 
WWW.SPORT24.GR

Η 'επίθεση' του Μπράντον Πολ στον Γουέιντ Μπάλντουιν μέσω twitter φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του αιόλου, με τον Γουίλ Τσέρι να απαντάει μέσω twitter και να ξεσπάσει και αυτός εναντίον του άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό την σεζόν 2019/20.

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μου αρέσει 1
  • Έκπληκτος! 1

@lancelot Προσπαθούμε για το καλύτερο 😉💪🔴

• Το λάτρεψα! 1
  • Σε ευχαριστώ 1

• Create New...