Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Αυγά-μάτια-1-1.jpg

Η φωτογραφία μπαίνει αφού ως γνωστόν, προσωπικά όταν στραβώνει το ματς, φτιάχνω πάντα αυγά μάτια, 3. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή...

Απαντήστε με τα δικά σας αν υπάρχουν, στις εξής ερωτήσεις:

Α. Έχεις γούρια; Και αν ναι ποια είναι;

Β. Πιστεύεις στην γκαντεμιά; Αποφεύγεις πράγματα την μέρα του αγώνα;

Γ. Αν στραβώσει το ματς, τι κάνεις;

• Το λάτρεψα! 1

Δημοσιεύτηκε

797297056_--1-1.jpg.df183229fd9ea437e852a6b4eefeb4ae.jpg

Η φωτογραφία μπαίνει αφού ως γνωστόν, προσωπικά όταν στραβώνει το ματς, φτιάχνω πάντα αυγά μάτια, 3. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή...
Απαντήστε με τα δικά σας αν υπάρχουν, στις εξής ερωτήσεις:
Α. Έχεις γούρια; Και αν ναι ποια είναι;
Β. Πιστεύεις στην γκαντεμιά; Αποφεύγεις πράγματα την μέρα του αγώνα;
Γ. Αν στραβώσει το ματς, τι κάνεις;

Για να πάω Σεφ είναι ολόκληρη ιεροτελεστία...θα την αναλύσω αύριο πρωί.

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Ξεκινάω:

Α. Υπάρχουν φανέλες που έχω στην κατοχή μου, που έχω συνδυάσει με μεγάλες νίκες και κάποια ήττες. Αν συμβεί ήττα, ότι φορούσα εκείνη την μέρα μπαίνει σε ένα τύπου πάγο. Αν ξανασυμβεί, δεν το ξαναφοράω ποτέ γήπεδο ή σπίτι αν κάτσω να δω αγώνα. Πχ έτσι την έχει πατήσει ερυθρόλευκη που έχω του ΠριΠρι. Έχω να την βάλω αρκετά χρόνια, το σκέφτομαι να την επαναφέρω (από του χρόνου). Αν κερδίσουμε; Ο συνδυασμός (μέχρι και οι κάλτσες) φοριούνται ξανά στο επόμενο παιχνίδι. Πχ με την Μονακό έβαλα την φανέλα Σακίλ. Ε στον ημιτελικό θα την φορέσω. Με το ίδιο συνδυασμό, ότι φόραγα δηλαδή στο 5ο ματς με Μονακό

Β. Την προηγούμενη από τον αγώνα δεν βλέπω ποτέ βιντεάκι του Ολυμπιακού. Την ίδια μέρα, πριν τον αγώνα ΞΕΣΚΙΖΟΜΑΙ. Μπορώ να δω καμιά 50αριά. Είναι ιεροτελεστία που πρέπει να τηρείται πάντα. Είμαι σίγουρος σε κάποια μάτς που χάσαμε δεν το έκανα. 
Την μέρα του αγώνα αποφεύγω να κυκλοφορώ πολύ αφού αν δω μαύρη γάτα, το χρηστοστάθμισμα του Μπαρτζώ μπροστά μου ωχριά. Θα με ακούσουν 5 γειτονιές να βρίζω την γάτα και όποιον συναντήσω εκείνη την στιγμή

Γ. Τα αυγά μου από το τηγανάκι μου. Με έχει καλέσει ο κουμπάρος μου να πάω σπίτι του για τον ημιτελικό, και αν τελικά πάω (αφού το σκέφτομαι μην φέρει γκαντεμιά) θα πάρω και το τηγανάκι μου μετά. Τα αυγά πρέπει να είναι 3. Πρέπει να φτιαχτούν την ώρα που το ματς στραβώσει. Τα ρίχνω από συγκεκριμένο ύψος, αν δεν είναι τέλειος κρόκος, βάζω νέο. Δεν τα τρώω ποτέ, τα αφήνω στο πιάτο. Αν κερδίσουμε μόνο τρώω. Σπάνια έχουμε χάσει αφού έφτιαξα αυγά (αν χάσουμε τα πετάω και αμέσως πηγαίνω την σακούλα στο κάδο)

Θέσεις, αλλάζω στο καναπέ, επειδή είναι 3θέσιος, πότε δεξιά, πότε μέση, πότε αριστερά. Ενδέχεται να φέρω καρέκλα, ενδέχεται να κάτσω κάτω. Ότι γυρίσει το ματς. Όταν χάνουμε, παίζω πάντα με το κομπολόι μου. Αν δεν το έχω φέρει μαζί, θεωρώ πως θα χάσουμε.

Βηματίζω πάνω κάτω και στις βολές απόλυτη ησυχία. Κιχ από κανένα. Τα ίδια και στο γήπεδο όπου (ναι είμαι ψυχαναγκαστικός) λέω και στους γύρω μου να αλλάξουν θέσεις. 

Κάτι μου έχει ξεφύγει, ίσως το συμπληρώσω μετά.

Τα δικά σας;

• Το λάτρεψα! 2
  • Χαχαχαχα 1
  • Έκπληκτος! 1

• Admins
Δημοσιεύτηκε
21 λεπτά πριν, lancelot έγραψε:

Ξεκινάω:

Α. Υπάρχουν φανέλες που έχω στην κατοχή μου, που έχω συνδυάσει με μεγάλες νίκες και κάποια ήττες. Αν συμβεί ήττα, ότι φορούσα εκείνη την μέρα μπαίνει σε ένα τύπου πάγο. Αν ξανασυμβεί, δεν το ξαναφοράω ποτέ γήπεδο ή σπίτι αν κάτσω να δω αγώνα. Πχ έτσι την έχει πατήσει ερυθρόλευκη που έχω του ΠριΠρι. Έχω να την βάλω αρκετά χρόνια, το σκέφτομαι να την επαναφέρω (από του χρόνου). Αν κερδίσουμε; Ο συνδυασμός (μέχρι και οι κάλτσες) φοριούνται ξανά στο επόμενο παιχνίδι. Πχ με την Μονακό έβαλα την φανέλα Σακίλ. Ε στον ημιτελικό θα την φορέσω. Με το ίδιο συνδυασμό, ότι φόραγα δηλαδή στο 5ο ματς με Μονακό

Β. Την προηγούμενη από τον αγώνα δεν βλέπω ποτέ βιντεάκι του Ολυμπιακού. Την ίδια μέρα, πριν τον αγώνα ΞΕΣΚΙΖΟΜΑΙ. Μπορώ να δω καμιά 50αριά. Είναι ιεροτελεστία που πρέπει να τηρείται πάντα. Είμαι σίγουρος σε κάποια μάτς που χάσαμε δεν το έκανα. 
Την μέρα του αγώνα αποφεύγω να κυκλοφορώ πολύ αφού αν δω μαύρη γάτα, το χρηστοστάθμισμα του Μπαρτζώ μπροστά μου ωχριά. Θα με ακούσουν 5 γειτονιές να βρίζω την γάτα και όποιον συναντήσω εκείνη την στιγμή

Γ. Τα αυγά μου από το τηγανάκι μου. Με έχει καλέσει ο κουμπάρος μου να πάω σπίτι του για τον ημιτελικό, και αν τελικά πάω (αφού το σκέφτομαι μην φέρει γκαντεμιά) θα πάρω και το τηγανάκι μου μετά. Τα αυγά πρέπει να είναι 3. Πρέπει να φτιαχτούν την ώρα που το ματς στραβώσει. Τα ρίχνω από συγκεκριμένο ύψος, αν δεν είναι τέλειος κρόκος, βάζω νέο. Δεν τα τρώω ποτέ, τα αφήνω στο πιάτο. Αν κερδίσουμε μόνο τρώω. Σπάνια έχουμε χάσει αφού έφτιαξα αυγά (αν χάσουμε τα πετάω και αμέσως πηγαίνω την σακούλα στο κάδο)

Θέσεις, αλλάζω στο καναπέ, επειδή είναι 3θέσιος, πότε δεξιά, πότε μέση, πότε αριστερά. Ενδέχεται να φέρω καρέκλα, ενδέχεται να κάτσω κάτω. Ότι γυρίσει το ματς. Όταν χάνουμε, παίζω πάντα με το κομπολόι μου. Αν δεν το έχω φέρει μαζί, θεωρώ πως θα χάσουμε.

Βηματίζω πάνω κάτω και στις βολές απόλυτη ησυχία. Κιχ από κανένα. Τα ίδια και στο γήπεδο όπου (ναι είμαι ψυχαναγκαστικός) λέω και στους γύρω μου να αλλάξουν θέσεις. 

Κάτι μου έχει ξεφύγει, ίσως το συμπληρώσω μετά.

Τα δικά σας;

Είσαι θεουλης 😍

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Δεν έχω γούρια, ούτε ένα! Πιστεύω ότι είμαι ο λιγότερο προληπτικός γαύρος που υπάρχει 😄 γενικά και στη ζωή μου δεν πιστεύω στα γούρια ή στη γκαντεμιά. Σέβομαι όμως αυτούς που πιστεύουν και αν βρεθώ σε παρέα που «επιβάλει» μια γουρλίδικη συμπεριφορά, ακολουθώ χωρίς προβλήματα. Θυμάμαι μια φορά στο ΣΕΦ με βαζελο επι εποχής Ιωαννιδη, χάναμε λίγο πριν το τέλος με 7-8 πόντους και ξαφνικά κάποιος είπε «αλλάξτε θέσεις ρε», ε λοιπόν πρέπει να άλλαξε θέση το μισό γήπεδο. Μάντεψε ποιος κέρδισε 😂 

• Χαχαχαχα 2
Δημοσιεύτηκε

Γενικά πριν τα παιχνίδια δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο γούρι εκτός από 1-2 μπλουζάκια που τα φοράω μόνο σε πολύ κρίσιμα ματς. Όλα αλλάζουν όμως την ώρα του αγώνα. Εκεί γίνομαι απίστευτα προληπτικός μέχρι και εκνευριστικος για τους γύρω μου. Π.χ. στο Final-4 του Λονδίνου στο -17 ο πατέρας μου βγήκε στο μπαλκόνι για τσιγάρο βρίζοντας και μόλις μπήκε το τρίποντο του Αντιτς κλείδωσα την μπαλκονόπορτα αφήνοντας τον έξω 2 ώρες. Επίσης η μάνα μου αντίστοιχα έπλενε 2 ώρες πιάτα.... Αν στραβωνει ματς πάντα αλλάζω θέση. Με την Μονακό στο 5ο είχα κάτσει αγκαλιά με το ψυγείο των παγωτών της καφετέριας όπως με κάρφωσε κάποιος... Γενικά είμαι της άποψης ότι το γούρι δεν πρέπει να το "κάψεις" από την αρχή του αγώνα αλλά να το κρατάς για την διάρκεια. Αυτά το ολίγα από εμένα.

• Χαχαχαχα 3

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε
6 λεπτά πριν, Panoskara έγραψε:

Π.χ. στο Final-4 του Λονδίνου στο -17 ο πατέρας μου βγήκε στο μπαλκόνι για τσιγάρο βρίζοντας και μόλις μπήκε το τρίποντο του Αντιτς κλείδωσα την μπαλκονόπορτα αφήνοντας τον έξω 2 ώρες. Επίσης η μάνα μου αντίστοιχα έπλενε 2 ώρες πιάτα.... 

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα φαντάζομαι την σκηνή :D

• Χαχαχαχα 2

• Create New...