Μετάβαση στο περιεχόμενο

@ Baskonia

Ton Kouts

Recommended Posts

Προφανώς και δεν περιμέναμε να κάνουμε περίπατο σήμερα. Δεν υπάρχει κάποιο κουμπί που θα το πατήσεις και η ομάδα θα αλλάξει πρόσωπο αυτόματα. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία τώρα, μετά από ένα ματς που χαρακτηρίστηκε (από εμάς) ως τελικός και το πήραμε, να κάνουμε άλλη μία νίκη με μία πολύ καλή ομάδα εντός (Εφες) και στα επόμενα ματς μπορούμε να χτίσουμε ένα ωραίο σερί νικών.

Bonus το παρακάτω στατιστικό

20220204_211849.jpg

• Μου αρέσει 4

• Πρόεδρος

@Ton Kouts θυμήσου να βάζεις το tag + prefix, στο έφτιαξα εγώ τώρα.  

Σε αυτά που γράφεις, το σερί δεν θα είναι και τόσο εύκολο να γίνει, δεν παίζουμε με εύκολους αντιπάλους

• Μου αρέσει 1

Πήγα "επεξεργασία" και κατάλαβα τί εννοείς.

Για το σερί εννοώ ότι δεν έχουμε κάποια από τις τοπ ομάδες εκτός. Προφανώς στην Ευρωλίγκα αν δεν παίξεις μπάσκετ θα χάσεις και από τους τελευταίους. Αλλά είναι εφικτό κάποιο σερί νικών σε αυτό το σημείο.

Τροποποιήθηκε > από Ton Kouts
  • Μου αρέσει 1

Συμφωνώ με Λευτέρη,δεν είναι εύκολο το πρόγραμμα.παιζουμε στο Σεφ αλλά με ομάδες που κυνηγάνε την οκτάδα και έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς.Μεσα στον Φλεβάρη έχουμε,Εφές,Αρμάνι,Ζενίτ μέσα και έξω Μπάγιερν,Άλμπα και Ζαλγκίρις.Και το F4 του κυπέλλου με το μπουρδέλο του Τρακη.Κρισιμος μήνας,υγεία να έχει η ομάδα και πάμε βήμα βήμα.

• Μου αρέσει 1

Βήμα βήμα θα έρθει το σερί. Δεν αντιλέγω κύριοι.... 🙂

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.