krakatheboy Δημοσιεύτηκε 19 Μαΐου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 19 Μαΐου 2022 Καμιά στεναχώρια λοιπόν. Εμένα η ομαδάρα αυτή με γέμισε φέτος. Ξεκινήσαμε με 8δα και αν για να καταλήξουμε σε φ4 μετά αρκετά χρόνια. Με μικρό μπάτζετ πάντα. Η αρμάδα του Μπαρτζώ δεν έκανε τίποτα λιγότερο ή περισσότερο αό ότι συνήθως. Τώρα κάποιος βιαστικός θα πει ότι σήμερα έπρεπε παραπάνω. Έλα όμως που σεδόν πάνα τα έδιναν όλα. Δεν γίνεται όλοι να παίζουν καλά. Παίξαμε άμυνα, κάναμε κάποιοες κακές επιλογές μπροστά. Άν έμπαινε 1 από τα 2 σουτ του Σάσα μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Η διαιτησία δεν επηρέασε το ματς. Ναι θα μπορούσαν εύκολα να δώσουν αντιαθλητικό στον Σίνγκλετον και να μην δώσουν φάουλ του Σλούκα στον Λάρκιν αλλά συνολικά δεν επηράσαν το αποτέλεσμα. Το μόνο κρίμα ήταν για τον κόσμο που το έζησε και που δύσκολα θα ξαναδούμε σύντομα φ4 σε τόσο φιλικό περιβάλλον. Ένα αχ για το τελευταίο σουτ και τέλος. Τώρα ξέρω ότι αποτελώ την εξαίρεση αλλά ακόμα και αν χάναμε το πρωτάθλημα εγώ πάλι γεμάτος θα ήμουν για φέτος. Δεν πρέπει να το χάσουμε όμως για πολλούς λόγους. Να κάνουν το νταμπλ γα να σβήσει ιδανικά η σεζόν. Until the next one... Magkes Aggelopouloi.... Thrilara <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts